woensdag 23 februari 2022

CDC geeft eindelijk terloops toe dat covid-neustestswabs werden gebruikt om de genomen van mensen te sequensen voor analyse

Maandag 21 februari 2022 door: Ethan Huff

Tags: badhealth , badmedicine , big government , CDC , China , COVID , deception , genomic sequencing analysis , eerlijk , leugens , neusuitstrijkjes , nationale veiligheid , PCR , Plandemic , privacy watch , wetenschapsfraude , verraders , verraad , waarheid

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

Omzeil censuur door deze link te delen:

12KKEER BEKEKEN

 

(Natural News Het top ‘volksgezondheid’-agentschap van het land (V.S.) heeft terloops toegegeven dat neusuitstrijkjes van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) worden gebruikt om het genoom van mensen te sequensen, en niet noodzakelijk om te testen op covid.

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) worden veel van de wattenstaafjes die in de neusholtes van mensen worden gepropt en verwerkt met een frauduleuze PCR-test, later verzameld en gebruikt door "wetenschappers" om "onderzoek" uit te voeren naar genprofielen van mensen. (Gerelateerd: dezelfde neusuitstrijkjes doorboorden ook de hersenvliezen van sommige mensen, waardoor ze ruggenmergvocht lekten .)

“Weet je nog dat COVID-19-neusuitstrijkje dat je hebt gedaan? Wat is er met het uitstrijkje gebeurd? Als het is verwerkt met een PCR-test, is er een kans van 10 procent dat het in een laboratorium voor genomische sequencing-analyse is beland', kondigde de CDC op Twitter aan, samen met de volgende video:

                  LINK: https://youtu.be/TllUFqyKdtc


Na een grote verontwaardiging tweette de CDC een follow-up waarin werd beweerd dat het eigenlijk "varianten" opeenvolgt

Deze aankondiging door de CDC veroorzaakte wijdverbreide verontwaardiging toen mensen het nep-federale agentschap riepen dat eigenlijk een privébedrijf is voor het exploiteren van de plandemie om menselijk DNA te verzamelen.

"Nou, dit is een zorgwekkende ontwikkeling", schreef iemand op Twitter. “Werd de intentie vooraf vermeld in een verwittiging? Ik zou niet hebben ingestemd met het vrijgeven van mijn DNA!”

“Klinkt mij illegaal!” schreef een ander.

“Vertaling … Wij bezitten nu uw DNA”, zei iemand anders. "Vertrouw je ons?"

Deze en vele andere reacties overspoelden het Twitter-account van de CDC tot het punt dat het bureau een vervolgverklaring tweette waarin werd beweerd dat het op de een of andere manier verkeerd had gesproken over wat het zei in de originele tweet.

"Onze @CDC_AMD @WIRED video-tweet leidde tot enige verwarring", schreef de CDC in die tweede tweet.

“Ter verduidelijking: CDC en onze partners voeren genoomsequentieanalyse uit van het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Sequentiebepaling van het virus helpt bij het identificeren en monitoren van de verspreiding en impact van varianten.”

Deze poging tot schadebeperking werkte echter niet precies, omdat mensen overal scepsis uitten over wat er werkelijk aan de hand is bij de CDC met de covid-"test" -resultaten van mensen.

"En iedereen maakt zich zorgen om Poetin", grapte een van hen over hoe de echte dreiging hier in de Verenigde Staten is, niet aan de andere kant van de wereld.

"Ik dacht dat dit slechts een complottheorie was?" zei iemand anders.

Er wordt al geruime tijd gespeculeerd dat het echte doel van al dit "testen" is om China of wie dan ook directe toegang te geven tot het DNA van Amerikanen en alle anderen die op een bepaald moment zijn afgenomen, hetzij nasaal of anaal.

Meest recentelijk werden de 'testkits' van het Biden-regime aan het licht gebracht omdat ze werden gefinancierd door een op de zwarte lijst geplaatst Chinees bedrijf dat verbonden is aan het communistische Volksbevrijdingsleger (PLA).

"Korte versie: Uncle Sam heeft zojuist DNA-monsters van heel veel mensen geoogst", schreef iemand bij The Gateway Pundit over het schandaal. "Ik weet zeker dat Big Brother volkomen eerlijk en oprecht is, en nooit iets snood zou doen met die informatie... zoals mensen erin luizen."

"Elke deelnemende arts zou moeten worden berecht en gedwongen worden een schadevergoeding en gevangenisstraf te betalen voor ELK letsel als gevolg van hun lafheid en hebzucht", stelde iemand anders voor.

Een ander schreef dat ze de bijsluiters van de tests al vroeg had gelezen en meteen wist dat er iets ernstig mis was toen werd onthuld dat ze niet nauwkeurig zijn en ook niet in staat zijn om op een werkelijke ziekte te testen.

"Hoe kunnen ze varianten volgen als ze er niet in zijn geslaagd een gezuiverde, geïsoleerde, complete RNA-streng van Covid-19 te leveren?" vroeg een ander en maakte een heel belangrijk punt over hoe dit allemaal vanaf het begin een schijnvertoning was.

Het laatste nieuws over de Fauci Griep is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...