donderdag 17 februari 2022

 Covid "vaccins" veroorzaken V-aids: het bewijs

Woensdag 16 februari 2022 door: Ethan Huff


Tags: AIDS , auto-immuunziekte , COVID , ontvolking , genocide , HIV , immuniteit , Plandemic , vaccinatie , vaccins , VAIDS Dit artikel kan uitspraken

bevatten die de mening van de auteur weergeven

16KKEER BEKEKEN

 

(Natural News) Er zijn steeds meer bewijzen dat de ‘vaccins’ van het Wuhan-coronavirus (Covid -19) ervoor zorgen dat gevaccineerden overal ter wereld aids ontwikkelen.

Covid-19 Vaccin Induced Acquired Immune Deficiency Syndromeof VAIDS , lijkt een van de meer ernstige bijwerkingen op de lange termijn te zijn die door de injecties worden veroorzaakt. In wezen vernietigen de sprikken het immuunsysteem van mensen in de loop van de tijd, waardoor ze vatbaar worden voor allerlei soorten infecties.

Het is niet zozeer dat de effectiviteit van de injecties na verloop van tijd afneemt, zoals sommigen beweren, maar eerder dat de prestaties van het immuunsysteem dat doen. Covid-19-injecties fungeren als de “grim reaper”, om zo te zeggen, voor het immuunsysteem.

De effectiviteit van de prikken is negatief in termen van de immuunbescherming die ze bieden. De gegevens tonen aan dat de immuunfunctie na injectie een netto reductie ondergaat, wat het tegenovergestelde is van wat een vaccin zou moeten doen.

“Een vaccineffectiviteit van +50% zou betekenen dat de volledig gevaccineerde 50% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de niet-gevaccineerde”, meldde de Daily Exposé . “Met andere woorden, de volledig gevaccineerde hebben een immuunsysteem dat 50% beter is in het aanpakken van Covid-19.”

“Maar een vaccineffectiviteit van -50% zou betekenen dat de niet-gevaccineerde 50% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de volledig gevaccineerde. Met andere woorden, de prestatie van het immuunsysteem van de gevaccineerde is 50% slechter dan de natuurlijke prestatie van het immuunsysteem van de niet-gevaccineerde. Daarom hebben de Covid-19-vaccins het immuunsysteem beschadigd.”

De gemiddelde persoon met dubbele injectie heeft nog maar 35% van zijn immuunfunctie over

De UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert wekelijks een Vaccine Surveillance Report met vier weken aan gegevens over 'gevallen', ziekenhuisopnames en sterfgevallen per  vaccinatie-status. Deze rapporten laten nog steeds zien dat de mensen met de slechtste immuniteit volledig zijn gevaccineerd.

Uit het laatste rapport blijkt duidelijk dat het aantal gevallen het laagst is onder de niet-gevaccineerden en het hoogst onder de gevaccineerden. De populatie met een drievoudige prik ziet het dubbele aantal gevallen in vergelijking met de niet-gevaccineerde populatie, terwijl de populatie met dubbele prik het drievoudige aantal ziet.

"Deze gegevens alleen al zouden zelfs de meest fervente voorstanders van vaccins ernstig zorgen moeten baren", meldt de Exposé .

Met behulp van de formule voor vaccineffectiviteit van Pfizer, ontdekte de Exposé dat de werkelijke effectiviteit van de prikken gemiddeld -183 procent is. Dit is absoluut verbazingwekkend en zeer verontrustend.

“De laagste effectiviteit van het Covid-19-vaccin werd waargenomen in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar in Engeland in januari 2022, opgetekend op minus 209,4%, met de leeftijdsgroep van 50-59 jaar daar niet ver achter”, werd vastgesteld.

De Britse gegevens gaan zelfs nog verder om aan te tonen dat volledig gevaccineerde mensen nu een negatief immuunsysteem hebben. De gemiddelde persoon met dubbele prik in Engeland is nu gedaald tot slechts 35 procent van hun normale immuuncapaciteit, die in de loop van de tijd blijft dalen.

Dit betekent dat de volledig geprikte mensen op dampen werken in termen van het vermogen van hun lichaam om virussen, bacteriën en zelfs kanker te bestrijden.

De slechtste groep is opnieuw de demografie in de leeftijd van 40-49 jaar, die op 30 januari is gedaald tot -67,7 procent. Dit bewijst dat covid-injecties schade toebrengen aan de natuurlijke immuniteit van mensen, die in de loop van de tijd blijft verslechteren.

“De effectiviteit van het Covid-19-vaccin in de echte wereld tegen overlijden in Engeland tussen 3 januari en 30 januari 22 was slechts -110,24% in de 80-plussers, -97% bij mensen van 70-79 jaar en gemiddeld -98,14% bij alle volwassenen ouder dan 18 jaar”, meldt de Exposé .

De volledig gevaccineerde ouderen hebben volgens de gegevens mogelijk al volledige VAIDS ontwikkeld. De demografie in de leeftijd van 70-79 jaar ziet nu een immuunprestatie van -49,2 procent, terwijl degenen boven de 80 een immuunprestatie hebben van -52,4 procent.

“In de meest recente week die eindigde op 21 januari hadden de volledig gevaccineerde statistisch meer dan twee keer zoveel kans om te overlijden aan Covid-19 dan de niet-gevaccineerde”, waarschuwt de Exposé .

Meer gerelateerd nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailyExpose.nl

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-16-covid-vaccines-cause-aids-proof.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...