donderdag 17 februari 2022

Dr. Robert Malone laat bom vallen, onthult dat topeigenaar van Spotify ook topeigenaar is van COVID-vaccinmaker Moderna

Dinsdag 15 februari 2022 door: JD Heyes


Tags: verboden , Big Pharma , cultuur annuleren , Censuur , covid vaccin , covid-19 , Eerste amendement , vrije meningsuiting , vrijheid , Glitch , Joe Rogan , Liberty , Moderna , owners , Robert Malone , toespraak politie , spotify , Tucker Carlson , vaccinmandaat

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

13KKEER BEKEKEN


 

Natural News ) Dr. Robert Malone, de briljante wetenschapper en mede-uitvinder van mRNA-technologie, liet deze week nieuwe bombshells vallen tijdens een interview met Fox News-presentator Tucker Carlson.

Malone sprak over zijn recente ervaring met annulatiecultuur na een optreden in de show van toppodcaster Joe Rogan vorige maand, waarin hij een aantal dingen onthulde over de COVID-19-vaccins en het omringende autoritarisme met betrekking tot hen.

Rogan werd op zijn beurt bekritiseerd door het fascistische nazi-links omdat hij het aandurfde om Malone en een andere gast op zijn programma te hebben die het groepsdenken rond pandemiegerelateerde mandaten, regels en beperkingen niet omarmen (vooral omdat hij weet dat ze niets anders zijn dan controlemechanismen ). Rogan werd niet alleen aangevallen door de linkse verontwaardigde menigte, maar er werd ook een poging ondernomen om hem van Spotify te krijgen, het podcastingplatform dat hem vorig jaar een deal van $ 100 miljoen tekende.

De CEO van het platform, Daniel Ek, gaf een verklaring af na het verschijnen van Malone en zei dat het platform een ​​COVID-informatiehub nieuw leven zou inblazen.

“We hebben al vele jaren regels, maar toegegeven, we zijn niet transparant geweest over het beleid dat onze inhoud in het algemeen stuurt. Dit leidde op zijn beurt tot vragen over hun toepassing op ernstige problemen, waaronder COVID-19”, schreef CEO Daniel Ek.

"Op basis van de feedback van de afgelopen weken is het mij duidelijk geworden dat we de plicht hebben om meer te doen om evenwicht en toegang te bieden tot algemeen aanvaarde informatie van de medische en wetenschappelijke gemeenschappen die ons door deze ongekende tijd leiden", vervolgde hij. . "Deze problemen zijn ongelooflijk complex."

Waarom zou de CEO van het platform op Rogan afkomen nadat hij hem voor een enorme deal had getekend? Misschien omdat de bestelling van 'hoger' kwam: Malone onthulde aan Carlson dat de topeigenaar in het Spotify-platform ook een topeigenaar is in vaccinmaker Moderna.

"Dit gaat over politieke oorlogsvoering en informatieoorlog", vertelde hij Carlson voor een aflevering van "Tucker Carlson Today."

“Al die praatjes waar velen in geloven dat het over cultuuroorlogen gaat, het gaat over vaccins. Nee, dat is het niet. Het gaat om macht en geld. Het gaat over Spotify's marktkapitalisatie, "zei hij.

"Dus het fascinerende punt is dat de belangrijkste eigenaar, de topeigenaar van Spotify, ook de topeigenaar van Moderna is", voegde Malone eraan toe.

Interessant genoeg werd zijn bewering onderbouwd door een echte journalist, Peter D'Abrosca van The Tennessee Star:

Malone's claim klopt.

De grootste  belanghebbende in Moderna  is Baillie Gifford and Company, die bijna 46 miljoen aandelen van het bedrijf bezit, met een waarde van meer dan $ 11,6 miljard.

Baillie Gifford and Company is ook de  grootste belanghebbende  in Spotify, met meer dan 22 miljoen aandelen van dat bedrijf, met een waarde van meer dan $ 22 miljard.

Baillie Gifford and Company is een wereldwijd vermogensbeheerfonds opgericht in Schotland, met hoofdkantoren in New York City en Londen. Het beheert een portefeuille van bijna een half biljoen dollar.

"Door elke opeenvolgende generatie partners is onze unieke focus op het genereren van superieure langetermijnbeleggingsresultaten voor onze klanten de basis geweest van onze eigen groei", aldus de website . “Baillie Gifford is tegenwoordig volledig in handen van zijn 47 partners – die allemaal binnen het bedrijf werken. De groei was organisch, zonder fusies of overnames, en we streven ernaar onafhankelijk te blijven.”

De 47 partners zijn niet geïdentificeerd.

D'Abrosca gaat verder met erop te wijzen dat het helemaal niet duidelijk is dat de investeringsgigant betrokken is bij de campagne om Rogan het zwijgen op te leggen, die wordt uitgevoerd door gepropageerde linkse agitatoren en culturele activisten, "de link zelf heeft een schijn van van ongepastheid.”

Malone heeft gelijk: geld en macht liggen aan de basis van al deze 'controverse' rondom hem, Rogan en de vaccinverhalen. Niet 'wetenschap'.

Bronnen zijn onder meer:

TennesseeStar.com

Infowars.com

 https://www.naturalnews.com/2022-02-15-dr-robert-malone-reveals-top-owner-spotify-also-top-owner-of-moderna.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...