dinsdag 15 februari 2022

Dr. Li-Meng Yan onthult CCP die hemorragische koorts biowapen verspreidt via Olympische Spelen


https://www.brighteon.com/e7b7880f-9eaf-4389-b22d-12802cfc69e4

37500 weergaven


NOQ-rapport
 zondag 13/02/2022
Sponsor: https://zstacklife.com/freedom

Na meer dan 350 interviews te hebben gedaan in mijn carrière, word ik zelden geschokt door een gast. Die zeldzame gebeurtenis vond vandaag plaats toen ik Dr. Li-Meng Yan interviewde. Ze vertelde me dingen uit haar verschillende bronnen, waarvan vele in China met directe kennis, die me verbaasden. Ontwikkelt de CCP (Chinese Communistische Partij) nog een biowapen? Het antwoord daarop is vrijwel zeker ja, maar Dr. Yan ging nog een stap verder. Ze legde uit dat ze er vandaag al een op de wereld loslaten via de Olympische spelen in Peking.

Het is belangrijk om te begrijpen dat zij en haar bronnen zeer geloofwaardig zijn. Er zijn gezamenlijke inspanningen geleverd om haar in diskrediet te brengen, maar haar beweringen al in het begin van 2020 zijn altijd juist gebleken. De machthebbers probeerden haar beweringen te ontkrachten dat Covid-19 in een laboratorium is ontwikkeld. Ze probeerden te weerleggen wat ze al die tijd had gezegd, dat Peter Daszak en Anthony Fauci een grondige kennis hadden van het gain-of-function-onderzoek dat gaande was in Wuhan. Ze probeerden zelfs te bewijzen dat ze ongelijk had over de ineffectiviteit van de vaccins. Al haar beweringen zijn geverifieerd en ze is meerdere keren in het gelijk gesteld.

 ------------

Dr. Li-Meng Yan zegt dat CCP biowapen voor hemorragische koorts verspreidt op Olympische Spelen, en  onthult het tegengif

Dinsdag 15 februari 2022 door: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , biologische oorlogsvoering , biowapen , CCP , China , daratumumab , Darzalex , hemorragische koorts , infecties , Li-Meng Yan , uitbraak , pandemie , PLA , Plandemic , Olympische Winterspelen

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

15KKEER BEKEKEN


Natural News ) JD Rucker interviewde onlangs de illustere Dr. Li-Meng Yan, die hem vertelde dat de Chinese Communistische Partij (CCP) een in een laboratorium vervaardigd biowapen voor hemorragische koorts heeft vrijgegeven tijdens de Olympische Winterspelen in Peking.

"Voordat ik op de details inga", schrijft Rucker, "is het belangrijk om te begrijpen dat zij en haar bronnen zeer geloofwaardig zijn. Er zijn gezamenlijke inspanningen geleverd om haar in diskrediet te brengen, maar haar beweringen al in het begin van 2020 zijn altijd juist gebleken.”

Li-Meng was een van de eersten die, als je je herinnert, met bewijs naar voren kwam dat suggereert dat het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in een Chinees laboratorium is ontwikkeld. De krachten die worden geprobeerd om haar in diskrediet te brengen, maar haar beweringen blijven de tand des tijds doorstaan.

"Ze probeerden te weerleggen wat ze al die tijd had gezegd, namelijk dat Peter Daszak en Anthony Fauci een grondige kennis hadden van het gain-of-function-onderzoek dat in Wuhan gaande was", voegt Rucker eraan toe.

“Ze probeerden zelfs te bewijzen dat ze ongelijk had over de ineffectiviteit van de vaccins. Al haar beweringen zijn geverifieerd en ze is meerdere keren in het gelijk gesteld.”

Maak je klaar voor een tweede ronde van de plandemische , bloedende openingenstijl

Li-Meng vertelde Rucker dat de CCP verschillende 'stammen' van hemorragische koortsvirussen heeft bestudeerd. Deze omvatten Lassa, Marburg en hantavirus, die allemaal toevallig hetzelfde CD38-medicijndoelwit in de ziekte delen.

Haar bronnen onthullen dat de CDC al volledig voorbereid was om dit biowapen tijdens de Olympische Winterspelen vrij te geven, hoewel ze niet kan bevestigen welke stam van het virus is vrijgegeven zonder eerst het virale genoom te verkrijgen.

Dit nieuwe biowapen is vermoedelijk veel dodelijker dan de Fauci-griep, die misschien net een testrun was voor de laatste handeling , om zo te zeggen, in de huidige wereldorde.

Volgens UPI hebben gezondheidsautoriteiten in het Verenigd Koninkrijk al minstens twee gevallen van virale hemorragische koorts geïdentificeerd, en mogelijk een derde. Indien bevestigd, is dit de eerste keer dat de ziekte in meer dan tien jaar in het land is waargenomen.

Ambtenaren beweren dat de gevallen van lassakoorts, zoals ze het hebben geclassificeerd, van dezelfde familie zijn en verband houden met recente reizen naar West-Afrika, waar de ziekte endemisch zou zijn.

"Twee van de gevallen zijn overtuigend en de derde is nog niet bevestigd", onthullen rapporten. "Lassa-koorts is een acute virale hemorragische ziekte en infectie treedt meestal op via voedsel of huishoudelijke artikelen die zijn verontreinigd met urine of uitwerpselen van ratten die het virus bij zich hebben."

In mildere gevallen veroorzaakt lassakoorts uiteraard koorts en vermoeidheid. In ernstigere gevallen kan dit leiden tot mondbloedingen, ademhalingsmoeilijkheden en lage bloeddruk.

"De meeste mensen die lassakoorts krijgen, ontwikkelen geen symptomen en het is dodelijk in slechts ongeveer 1% van de gevallen", meldde UPI verder. "De nieuwe gevallen zijn de eerste in Groot-Brittannië sinds 2009."

Bloedingsopeningen komen vaak voor bij ernstige gevallen van hemorragische koorts, ervan uitgaande dat dit echt is wat op de Olympische Spelen werd vrijgegeven. Aangezien de media al een zondebok, ratten uit Afrika, de schuld geeft, zou de wereld een nieuwe ronde van de plandemie kunnen zien .

"Het probleem met dit rapport is dat de ziekte misschien geen standaard lassakoorts is, maar mogelijk iets nieuws dat is ontstaan ​​​​door gain-of-function-onderzoek", merkt Rucker op.

“Dr. Yan heeft dit niet bevestigd, maar op basis van bronnen en bewijs is Lassa een van de biowapens die ze voorbereidden om aanvallen uit te voeren tijdens of na de Olympische Winterspelen... Ze merkte op dat militaire wetenschappers van de CCP in 2014 met Liberia samenwerkten om ebola te bestuderen . Ze stuurden ook zes groepen wetenschappers naar Sierra Leone om Lassa-virussen te bestuderen, meest recentelijk in 2020.”

Li-Meng zegt dat een eenvoudige remedie voor hemorragische koorts een medicijn is van Johnson & Johnson (J&J), genaamd Darzalex (daratumumab), dat is goedgekeurd voor de behandeling van multipel myeloom.

Het laatste nieuws over communistisch China is te vinden op Terrorism.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

JDRucker.substack.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-15-yan-ccp-spreading-hemoorrhagic-fever-bioweapon-olympics.html


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...