dinsdag 15 februari 2022

Frankrijk, Italië, Duitsland Spanje e.a. schorten het gebruik van het AstraZeneca-coronavirusvaccin op vanwege angst voor bloedstolsels

Maandag 14 februari 2022 door: Virgilio Marin


Tags: AstraZeneca , badhealth , badmedicine , Big Pharma , Bloedstolsels , cardiovasculaire gezondheid , covid-19 , Dangerous Medicine , Frankrijk , Duitsland , overheid , schadelijke geneeskunde , hartschade , hartgezondheid , Italië , Spanje , vaccinatie , vaccinschade , Vaccindoden , vaccinschadevaccin oorlogen , vaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weergeven

4.250KEER BEKEKEN


(Natural News) Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje hebben de uitrol van het AstraZeneca-Oxford COVID-19-vaccin  op maandag 15 maart opgeschort, te midden van meldingen van bloedstolsels bij mensen die de injectie hebben gekregen.

De Franse president Emmanuel Macron zei tijdens een persconferentie dat het land heeft besloten het gebruik van de AstraZeneca-Oxford-prik uit voorzorg stop te zetten. Hij voegde eraan toe dat de uitrol onmiddellijk zal worden hervat zodra het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), de regelgevende instantie van de  Europese Unie voor de veiligheid van geneesmiddelen, het vaccin veilig acht.

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid  schortte ook de vaccinaties met de injectie op vanwege meldingen van bloedstolsels die opdoken in verband met het vaccin. "Het Europees Geneesmiddelenbureau zal beslissen of en hoe de nieuwe bevindingen de goedkeuring van het vaccin zullen beïnvloeden", aldus het ministerie.

In Italië zijn op zondag 14 maart duizenden doses in beslag genomen in de noordelijke provincie Piemonte, nadat een man uren na vaccinatie was overleden. Reuters meldde dat de 57-jarige man ziek werd en uren na het krijgen van de prik stierf, om onduidelijke redenen.

"Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de voortdurende toediening van het medicijn in het hele land niet leidt tot verdere gevolgen (schadelijk of dodelijk) ... totdat we er volledig zeker van zijn dat de dood van (de man) niet kan worden toegeschreven aan de bovengenoemde inenting," Dat zei aanklager Teresa Angela Camelio maandag in een verklaring.

Het Italiaanse Geneesmiddelenbureau  bevestigde dat het uit voorzorg tijdelijk stopte met het toedienen van het vaccin.

Ook op maandag kondigde de Spaanse minister van Volksgezondheid, Carolina Dias, aan dat het land uit voorzorg het gebruik van de injectie twee weken zal pauzeren. Voorafgaand aan de aankondiging kregen alleen mensen onder de 55 jaar de prik in Spanje. (Gerelateerd:  Topvaccinwetenschapper waarschuwt de wereld: HALT onmiddellijk alle covid-19-vaccinaties, anders wordt er een "oncontroleerbaar monster" losgelaten .)

AstraZeneca verklaarde dat er 37 meldingen waren van bloedstolsels van meer dan 17 miljoen mensen die waren gevaccineerd in 28 Europese landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Het farmaceutische bedrijf voegde eraan toe dat er geen bewijs is dat zijn COVID-19-vaccin een verhoogd risico op bloedstolsels met zich meebrengt.

De EMA stelde mensen ook gerust over het vaccin. "Vele duizenden mensen ontwikkelen jaarlijks bloedstolsels in de Europese Unie om verschillende redenen", zei het bureau, eraan toevoegend dat de incidentie bij gevaccineerde mensen niet hoger lijkt te zijn dan wat bij de algemene bevolking wordt gezien.

Meer landen schorten de uitrol van het AstraZeneca-vaccin op

Veel andere landen hebben ook besloten om de uitrol van het AstraZeneca-Oxford-vaccin te onderbreken vanwege veiligheidsproblemen. Nederland maakte zondag bekend dat de prik uit voorzorg in ieder geval tot 29 maart niet zal worden gebruikt.

De verhuizing zal naar verwachting vertragingen veroorzaken bij het uitrollen van shots in het land, dat 12 miljoen doses van de AstraZeneca-Oxford-prik heeft besteld en ongeveer 290.000 injecties in de komende twee weken heeft gepland. Maar de Nederlandse minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zei dat de regering "geen enkele twijfel over het vaccin" kon toestaan.

"We moeten ervoor zorgen dat alles klopt, dus het is verstandig om nu even te pauzeren", voegde de Jonge eraan toe.

De beslissing is gebaseerd op rapporten uit Denemarken en Noorwegen van mensen die bloedstolsels ontwikkelden na ontvangst van de injectie. Deense functionarissen maakten zondag bekend dat een 60-jarige vrouw die onlangs met de prik werd ingeënt, bloedstolsels, een laag aantal bloedplaatjes en bloedingen had voordat ze stierf .

Drie gezondheidswerkers in Noorwegen werden ook in het ziekenhuis opgenomen voor soortgelijke symptomen kort nadat ze het vaccin hadden gekregen, zeiden de Noorse gezondheidsautoriteiten zaterdag.

Zowel Denemarken als Noorwegen hebben het gebruik van het schot opgeschort.

Andere landen die de uitrol van de jab hebben uitgesteld, waren Oostenrijk, Bulgarije, Estland, IJsland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg en Roemenië. Buiten Europa hebben ook de Democratische Republiek Congo, Indonesië en Thailand de uitrol van het AstraZeneca-vaccin stopgezet.

Lees meer over de gevaren van de COVID-19-vaccins op Vaccines.news .

Bronnen zijn onder meer:

EpochTimes.com

Reuters.com

GlobalNews.ca

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...