vrijdag 4 februari 2022

Welkom in het leven dat we vroeger kenden: Denemarken schaft ALLE COVID-19-beperkingen af



29/01/2022 / By Arsenio Toledo



Denemarken heeft aangekondigd dat het tegen volgende week al zijn Wuhan-coronavirusbeperkingen (COVID-19) zal beëindigen .

Mette Frederiksen, premier van een van 's werelds meest gevaccineerde landen, zei dat Denemarken geen van zijn pandemische maatregelen na 31 januari zal verlengen.

"De pandemie is er nog steeds, maar met wat we weten, durven we nu te geloven dat we door de kritieke fase zijn", zei Frederiksen, die deze ontwikkeling in haar land "een mijlpaal" noemde.

"We nemen afscheid van de beperkingen en verwelkomen het leven dat we eerder kenden", vervolgde ze. "Vanaf 1 februari is Denemarken open."

Volgens de Deense minister van Volksgezondheid Magnus Heunicke registreert het land meer dan 46.000 nieuwe gevallen van COVID-19 per dag, maar liggen er maar heel weinig mensen in het ziekenhuis en nog minder liggen op de intensive care.

"We gaan door met een sterk epidemisch toezicht", zei Heunicke. “Dan kunnen we … indien nodig snel reageren.”

"Het lijkt misschien vreemd dat we beperkingen willen opheffen gezien de hoge infectiecijfers", zei Frederiksen. “Maar minder mensen worden ernstig ziek.”

"De situatie in Denemarken is dat we deze ontkoppeling hebben tussen infecties en intensive care-patiënten", zei Heunicke. "Dat is de reden waarom het veilig is [om de beperkingen terug te draaien] en het juiste om nu te doen."

Het leven zal tegen februari weer volledig normaal zijn

Denemarken begon medio januari met het versoepelen van de beperkingen na een afsluiting van een maand .

Toen de lockdown eindigde, mochten concertzalen en bioscopen heropenen en werden enkele andere beperkingen versoepeld, maar die bleven. Beperkte openingstijden voor restaurants, verplichte maskering en bewijs van COVID-19-vaccinatie waren nog steeds vereist in de meeste openbare ruimtes.

Vanaf 1 februari mogen nachtclubs weer werken en mogen restaurants na 22.00 uur open blijven. Klanten van beide locaties hoeven bij binnenkomst geen vaccinatiebewijs meer te tonen.

Forenzen die met de bus reizen, hoeven geen maskers meer te dragen en de capaciteitslimieten voor winkels worden opgeheven.

De enige beperkingen die blijven bestaan, zijn de COVID-19-test- en isolatievereisten voor mensen die het land binnenkomen. Deze verplichting blijft van kracht tot maart.

Door deze gedenkwaardige stap te zetten treedt Denemarken in de voetsporen van Ierland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. (Gerelateerd: opheffing van de Britse COVID-19-beperkingen kan deel uitmaken van gigantische PSYOP om het vertrouwen van mensen terug te winnen .)

Maar de drie andere bovengenoemde landen houden enkele COVID-19-maatregelen in stand. Denemarken daarentegen schrapt al zijn binnenlandse beperkingen volledig.

Engeland was het eerste land dat een versoepeling van de beperkingen aankondigde, waarbij premier Boris Johnson een einde aankondigde aan het maskermandaat als onderdeel van de terugkeer van het land naar 'Plan A'-maatregelen.

Ierland volgde, waarbij premier Micheal Martin een einde aankondigde aan het nationale systeem van vaccinpaspoorten.

Engeland en Ierland werden gevolgd door Noord-Ierland, Schotland en Nederland.

Het grootste deel van Europa heeft ook plannen om de meeste COVID-19-beperkingen terug te draaien. Noorwegen is van plan om geleidelijk de beperkingen op te heffen, aangezien de volksgezondheidsautoriteiten van het land hebben aanvaard dat alleen "extreme" maatregelen de ommicron-variant kunnen aanpakken.

Zelfs Frankrijk en Oostenrijk, die extreme druk uitoefenen op de niet-gevaccineerden om de vaccins te nemen, zijn begonnen met het versoepelen van enkele van hun voorschriften.

Meer gerelateerde verhalen:

Israël staat nu op nummer 1 in covid-gevallen per hoofd van de bevolking, wat bewijst dat alle draconische vaccinaties, afsluitingen en beperkingen volkomen waardeloos en dom zijn .

De waarheid zal je bevrijden: de Deense krant verontschuldigt zich voor het niet melden van de waarheid over de COVID-pandemie .

VaccinSCHADE is nu alomtegenwoordig in Denemarken, aangezien ziekenhuisopnames met "Omicron" voornamelijk voorkomen bij "volledig gevaccineerde".

Bekijk deze clip van premier Mette Frederiksen die op 1 februari de overgang van Denemarken naar een samenleving zonder beperkingen aankondigt.



LINK: https://www.brighteon.com/5e9f80db-f384-4ab4-b8e5-0321768a45e7

Deze video is te vinden in het kanaal  The Willow  op  Brighteon.com .

Lees meer over de stand van de pandemiebeperkingen van COVID-19 over de hele wereld door de nieuwste artikelen te lezen op Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

Breitbart.com

Bloomberg.com

Newsweek.com

EuroNews.com

Brighteon.com


Submit a correction >>

Tagged Under: coronaviruscoronavirus lockdowncoronavirus restrictionsCOVIDcovid-19denmarkEuropefreedomgovernmentinfectionsLibertylockdownmedical fascismMedical TyrannyoutbreakpandemicRestrictionsvaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...