woensdag 30 maart 2022

De cijfers van hartaanvallen schieten omhoog en de media geven de schuld aan alles behalve COVID-vaccins

Maandag 28 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : vooroordeelGeef de schuldsamenzweringCover-UpCOVIDzomertijdmisleidingfascismehartaanvallenhartschadeJournalistiekleugensmediamRNAnieuwskartelsPlandemischpropagandapiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccinsweerpatronen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

14KWEERGAVEN

      maxvandaag.nl

 

(Natural News) Het establishement komt ernstige problemen tegen om uitleg te geven over de torenhoge percentages van cardiovasculaire aandoeningen die voorkomen sinds het Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" op de wereld werden losgelaten.

Door “Corporate-controlled” mediakanalen, waaronder enkele 'conservatieve', geven de schuld aan alles, van fluctuerende weerpatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks hebben.

Plotseling zorgen alle normale dingen, die mensen altijd al hebben gedaan, ervoor dat anderszins gezonde (of zo lijken ze toch) mensen een hartaanval of beroerte krijgen, ook al is dit nooit gebeurd vóór Covid-vaccinatie operatie Warp Speed.

"De‘ experts / priesters ’die de wetenschap© aanbidden en respecteren, en ze interpreteren net als een Nostradamus die theebladeren leest, willen de “peasants” verzekeren dat de ongekende toename van hartaanvallen, zelfs bij jongeren die er historisch gezien geen last van hebben, niets heeft te maken met de ‘vaccins’ die worden geproduceerd door dezelfde farmaceutische entiteiten die toevallig hun onderzoekswerk financieren,"  meldt de Daily Bell

 "Het is duidelijk dat geen enkel belangenconflict het oordeel van de Science © -opperheren beïnvloedt omdat ze bestaan in een morele klasse boven de kleine feilbare mensen die ze betuttelen."

American Heart Association geeft toe dat COVID-vaccins hartontsteking veroorzaken

Op haar website, de American Heart Association (AHA) onthult deze het volgende, waarvan de leugenachtige propagandapers weigert zelfs maar te erkennen, laat staan er over te rapporteren: “We concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de T-celinfiltratie van hartspieren dramatisch verhogen en mogelijk de waarnemingen van verhoogde trombose verklaren, cardiomyopathie, en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie."

Dit lijkt vrij vanzelfsprekend, maar het etablissement keurt het niet goed. In feite doet het zijn uiterste best om te proberen af te wijken van de waarheid door lichaamsbeweging de schuld te geven voor de enorme toename van hartgebeurtenissen die we nu zien.

"Het principe dat hier speelt, lijkt op een juridisch concept dat‘ plausibele ontkenning 'wordt genoemd," schreef  Bell‘s Ben Bartee .

“Vaak verwijst plausibele ontkenning naar leden van hooggeplaatste regeringen of eveneens grote, complexe entiteiten die door verschillende machinaties een luchtspiegeling van onwetendheid creëren om zichzelf te beschermen tegen aansprakelijkheid voor crimineel of onethisch gedrag dat ze daadwerkelijk hebben goedgekeurd."

De door het bedrijf gecontroleerde media doen precies hetzelfde door een reeks belachelijke en hoogst onwaarschijnlijke scenario's te presenteren om te proberen alle COVID-vaccinatie verwondingen en sterfgevallen die zich als een virus verspreiden onder de “volledig gevaccineerden”  weg te verklaren.

“Als de bedrijfsmedia een reeks alternatieve verklaringen kunnen bieden voor de steile piek bij hartaanvallen, kankers, enz.  en dan stellen dat een individu zijn slopende gezondheidstoestand te danken heeft aan de ‘vaccins’, wordt dan vrijwel onmogelijk - het had bijna letterlijk al het andere kunnen zijn!' voegde Bartee toe.

De inzet is hoog en degenen die de plandemie hebben gepleegd weten dat hun dagen geteld zijn. Hoe meer er wordt onthuld, hoe moeilijker ze proberen van de waarheid af te wijken, zelfs als hun afwijkingen pijnlijk en duidelijk nep zijn.

Vaak worden 'samenzweringstheorieën' bespot, maar worden ze later geaccepteerd als duidelijk wordt dat deze ‘samenzwering’ daadwerkelijk op feiten berust.  Maar het establishment heeft geen andere keus dan de leugen dubbel en trippel te herhalen ter verdediging van de leugen, anders stort het hele ding op hen in.

Een andere leugen die afbrokkelt, is de valse bewering dat mRNA-'vaccins 'geen permanente veranderingen in menselijk DNA veroorzaken. Dat blijken zij wel te doen.

"De voor de hand liggende ‘takeaway’ is dat geen van de ‘informatie’ die de bedrijfsmedia presenteren bedoeld is om te informeren, maar eerder om een opzettelijk herhaaldelijk narratief te maken en dit vervolgens in het psyche van het publiek in te voegen om de machtige schuldigen vrij te pleiten," zei Bartee.

Het laatste nieuws over Fauci Flu-shots is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen zijn onder meer:

TheDailyBell.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-03-28-heart-attacks-skyrocketing-media-avoids-blaming-vaccines.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...