donderdag 10 maart 2022

Fauci, Walensky en Collins spanden allemaal samen om massamoord te plegen met de plandemie: Dr. Naomi Wolf

Dinsdag 8 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadscienceBidenCDCCollinssamenzweringCOVIDmisdaden tegen de menselijkheidkwaadFaucigenocidewaanzinmassamoordNaomi WolfNIAIDNIHOperatie Warp SpeedPlandemischTrumpGedraaidVaccine HolocaustvaccinsWalensky

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

13KWEERGAVEN


 

(Natural NewsTijdens een recente verschijning op Steve Bannons "War Room: Pandemic" -programma, Dr. Naomi Wolf schoot uit tegen tegen degenen die het Covid-19 coronavirus plandemisch hebben bestendigd  (COVID-19) , door hen ervan te beschuldigen om samen te zweren en massamoord te plegen.

Wolf noemde Tony Fauci van de Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten (NIAID), Rochelle Walensky van de Centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) en Francis Collins van de Nationale gezondheidsinstituten (NIH) als mede-samenzweerders in de genocidecampagne.

'Wat is deze misdaad?  Het is, in de V.S., per staat anders, maar je weet dat samenzwering om moord te plegen vrij losjes is gedefinieerd in bijvoorbeeld het Californische wetboek van strafrecht 182 ', vertelde Wolf aan Bannon. "En nu we de Pfizer-documenten hebben gezien, zijn er negen pagina's met opsomming van schade, alle zijn nadelige effecten."

'Het feit dat mensen zoals Rochelle Walensky, Dr. Fauci, Dr. Collins - allen ‘influencers’ die ervoor werden betaald, zoals we nu weten, zeiden dat het ‘veilig en effectief’is om te vaccineren, heeft dit een strafrechtelijke vervolging nodig. Dit kan een samenzwering zijn om te vermoorden. En leden van de media kunnen ook medeplichtig zijn voor moord."

Zorg ervoor dat u de onderstaande clip van Wolf aan het woord ziet :

(GECENSUREERD door Twitter):

Ieder plandemisch crimineel verdient een snelle en meedogenloze straf voor hun misdaden tegen de menselijkheid

Dit zijn behoorlijk grote woorden, hoewel Wolf Donald Trump niet noemde, hij  ondertekende de PREP-wet en lanceerde Operation Warp Speed, die miljoenen mensen heeft verwond en gedood.

Ze vestigt echter in ieder geval de aandacht op de behoefte aan gerechtigheid, en misschien zal uiteindelijk de hele zaak uiteenvallen en al het ongedierte blootleggen dat betrokken is bij deze massale ontvolkingscampagne.

Zelfs als Fauci bijvoorbeeld plotseling uit het nieuws  is, zijn mensen dit niet vergeten wat deze afgeleefde “Josef Mengele wannabee” de wereld heeft aangedaan, met het twee jaar lang terroriseren van de bevolking  met masker- en 'vaccinatie'-mandaten.

Vervolgens hebben we Walensky, wiens man miljoenen heeft binnengehaald van deze plandemische zwendel.

In januari, Wolf sprak zich uit tegen Fauci en de anderen, die hen beschuldigen van "doodslag met voorbedachten rade" tegen "miljoenen mensen."

Houd er rekening mee dat Dr. Wolf indertijd Bill Clinton adviseerde, wat haar een onwaarschijnlijke kandidaat maakt om dit soort dingen te zeggen, vooral in het openbaar.

'Het feit dat Dr. Fauci enstige meineed heeft heeft gepleegd is enorm duidelijk ', zei Wolf destijds met name over hoe Fauci herhaaldelijk voor het Congres loog over zijn “gain-of-function”  onderzoeken en andere dingen.

'Het is de minste misdaad als dit inderdaad geverifieerde documenten zijn. Ik kan dit niet overdrijven. Dit is een doodslag met voorbedachten rade van miljoenen mensen die volgens deze documenten op het hoogste niveau worden gecoördineerd. Behandelingen die levens zouden hebben gered, werden opzettelijk  onderdrukt."

Blijkbaar was dit niet alleen retoriek voor Dr. Wolf, die doorging met het nastreven van gerechtigheid tegen alle betrokkenen bij het pushen v./d plandemische  tirannie en massale genocide op niet alleen Amerikanen, maar het grootste deel van de wereld.

"Iedereen die betrokken is bij het pushen van deze injecties moet op zijn minst worden beschuldigd van doodslag", schreef iemand op Twitter. 'Maar omdat ze al wisten dat ze zeer giftig en dodelijk waren, is moord de juiste aanklacht."

"Er is veel ergs gebeurd omdat Trump de Dominion-stemmachines niet in beslag heeft genomen en de DOJ heeft gedwongen zijn werk te doen en de massale verkiezingsfraude te vervolgen", merkte iemand anders op op Citizen Free Press over hoe de mislukkingen van Trump, of ze nu opzettelijk waren of niet, de weg vrijmaakten voor dit alles onder zijn toezicht.

Het laatste plandemisch-gerelateerd nieuws is te vinden op Pandemic.news.

Bronnen zijn onder meer:

Twitter.com

NaturalNews.com 1

NaturalNews.com 2

NaturalNews.com 3

CitizenFreePress.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...