zondag 27 maart 2022

Moderna wil dat FDA (V.S.) illegaal ineffectief kindervaccin goedkeurt

 Onderzoek ook opzettelijk GEMANIPULEERD om falen in 2 tot 4 jarigen te verbergen

Igor ChudovIgor Chudov

24 Maart 2022

De media zoals CNN kwijlen op het feit dat Moderna op het punt staat de FDA te vragen haar vaccin voor kleine kinderen goed te keuren.


In hun gejuich voor deze "vaxx voor kinderen" verdoezelen ze vier zeer belangrijke feiten :

·  Gerapporteerde werkzaamheid van Moderna-vaccin voor kinderen is 37-43%, wat lager is dan de wettelijk vereiste minimale werkzaamheid van 50% die vereist is voor FDA-goedkeuring

 

·  Ernstige bijwerkingen kwamen voor in het onderzoek Moderna rapporteert echter geen details

 

·  Wetende dat bij de Pfizer-proef voor 2-4-jarigen het eindpunt voor geen enkele immuunreactie voldeed, heeft Moderna deze problematische 2-4-jarige groep opzettelijk samengevoegd tot de "2 tot6 jarige"-groep, om de totale ineffectiviteit van het mRNA-vaccin in de leeftijdsgroep van 2-4 jaar te verbergen

 

·  De dosis die aan 6 maanden oude kindjes wordt gegeven, is ENORM, vergeleken met Pfizer-studie of doses voor volwassenen.

Een Vaccin moet minimaal 50% effectief zijn om door de EUA te worden goedgekeurd

FDA's eigen eisen voor Covid-19-vaccingoedkeuring vereist dat het vaccin ten minste 50% effectief moet zijn om ZIEKTE te VOORKOMEN om te worden goedgekeurd :


De placebogecontroleerde studie gerapporteerd door Moderna, bereikte de werkzaamheid van 50% zelfs niet onder de meest gunstige korte termijn omstandigheden en bereikte slechts 37 en 43 procent, met een lager betrouwbaarheidsinterval dat nauwelijks boven nul was gebonden :


Daarom, als de FDA zich aan haar eigen regels wil houden, zou zij de EUA-aanvraag van Moderna moeten VERWERPEN, simpelweg op basis van het gerandomiseerde onderzoek dat de vereiste werkzaamheid van 50% niet haalt.

Zal de FDA de wet handhaven? Ik hoop het, maar ik heb mijn twijfels op basis van hun gedrag in het verleden.

Ernstige nadelige effecten worden verhuld

Helaas vertoonde Moderna's onderzoek naar jonge kinderen ernstige bijwerkingen.


Lees het nog eens? "De meeste bijwerkingen waren licht of matig"? Dat betekent duidelijk dat een MINDERHEID van effecten ernstig was of graad 4 (nog erger)?

Zo worden bijwerkingen gecategoriseerd: Mild, Matig, Ernstig, Graad 4. Dus als ze niet mild of matig zijn, zijn ze op zijn minst ernstig. Wat waren die bijwerkingen? Hoeveel kinderen zijn getroffen? Moderna zwijgt hierover. Als ze het stil houden, willen ze iets verbergen. Wij, het publiek, verdienen het te weten.

Moderna manipuleerd het proces om 2 tot 4-jarigen in een 2 tot 6-jarige groep over één kam te scheren

Moderna is ongetwijfeld op de hoogte van het eerdere falen van het Pfizer-vaccin: het slaagde er niet in om zelfs voldoende antilichamen te genereren (om nog maar te zwijgen van bescherming tegen infectie) bij 2 tot 4-jarigen. Als gevolg hiervan werd het "Pfizer-vaccin" afgevoerd voor kinderen.



Er is iets speciaals aan de immuniteit in dat leeftijdsbereik van 2-4 jarigen, dat het Pfizer-vaccin niet genoeg antilichamen genereerde. Omdat het vaccin van Moderna bijna hetzelfde is als dat van Pfizer, wat doet Moderna nu?

... Je raadde het goed!

Dat klopt, Moderna schakelde 2-4-jarigen uit als een aparte categorie! Het komt dan in een veel grotere categorie "2-6-jarigen". Zo, de mislukking bij 2-4-jarigen is mooi verborgen, tenzij je je de Pfizer-fout herinnert en je vragen stelt!


Moderna koos voor enorme doses voor zuigelingen

De Pfizer-studie voor kleine kinderen heeft op zijn minst een beetje moeite gedaan om te proberen veilig te zijn voor baby's van 6 maanden, alleen om ze 3 mcg te geven :


Moderna koos er echter voor om dezelfde baby's van 6 maanden een ACHT KEER GROTERE DOSIS van 25 microgram te geven :


Per pond gewicht (6 maanden oud weegt ongeveer 16 lbs en volwassenen wegen 160-200 lbs), is de dosis van Moderna-baby PER POND LICHAAMSGEWICHT 2,5 keer HOGER of meer dan voor volwassenen!

Baby's zoveel piekeiwit per pond gewicht geven is zo gek dat ik er hier letterlijk geen woorden voor heb. Ik ben sprakeloos. Wat denk je?

Aangezien dit artikel gaat over de veiligheid van onze kinderen, vraag ik u om het zo breed mogelijk te delen. Plaats het alstublieft op al uw social accounts. We moeten naar de FDA schrijven en hen vragen de behandeling van deze inzending uit te stellen.

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...