vrijdag 4 maart 2022

VK: Pandemie is voorbij voor de niet-gevaccineerden ... Niet zo voor de Boosted


Een nieuwe 
UKHSA-rapport voor week 9 is uit.

Felicitaties zijn op zijn plaats: de pandemie onder de niet-gevaccineerde Britten is bijna voorbij. Slechts 394 vaccinvrije personen stierven in week 5-8, vergeleken met 3.527 gevaccineerde sterfgevallen. Dit betekent dat vaccinvrije Britten slechts precies 10% van alle Covid-sterfgevallen in week 5-8 omvatten.




Vergelijking van huidige weken 5-8 met weken 1-4 : Niet-gevaccineerde sterfgevallen daalden van 1.007 doden in week 1-4 tot slechts 394 doden in week 5-8 - een daling van 61%.

Voor dezelfde periodes echter het aantal sterfgevallen nam toe van 2.585 in week 1-4 tot 2.704 in week 5-8 - een VERHOGING van 5% Deze toename, zoals de onderstaande afbeelding laat zien, is NIET omdat er in week 4-8 zoveel meer mensen een boost kregen :.



Let wel, "gevallen" in het VK daalden snel sinds week 1 begin januari. De toename van sterfgevallen onder de toegenomen, is omdat de booster-effectiviteit van mensen een paar maanden geleden is afgenomen en deze mensen eindigen met "negatieve" bescherming tegen ziek worden. Meer over de negatieve bescherming later.

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Gevallen

Ik heb al lang geen bijvoeglijke naamwoorden meer om de verschrikkelijke prestaties van "Covid Vaxx" te beschrijven om te voorkomen dat mensen Covid krijgen.

Maar vergeleken met de vorig VK-rapport, het is nog erger geworden. Versterkt, per 100.000 mensen, hebben MEER DAN DRIE KEER het ziektepercentage, vergeleken met de vaccinatie-vrije mensen.


Aangezien veel mensen in de war zijn, wil ik het bezwaar wegnemen dat als volgt gaat "maar natuurlijk worden meer gevaccineerde mensen ziek, aangezien de meeste mensen zijn gevaccineerd". Houd er rekening mee dat de hier boven vermelde gevallen zijn per 100.000 mensen (of ze nu geboosterd zijn of niet gevaccineerd zijn), en daarom komen ze goed in aanmerking voor het aantal betrokken mensen.

Als je bijvoorbeeld 100.000 Britten met een booster van 40-49 jaar kiest, zouden ze daar in week 5-8 2.760 gevallen van hebben. Terwijl 100.000 niet-gevaccineerde Britten slechts 817 gevallen zouden hebben. Dit is 3,38 keer verschil dat ongunstig is voor de geboosterden.



Sterfgevallen

Om het duidelijk te maken: Boosting biedt nog steeds bescherming tegen sterven, voor de geboosterden, zodat de geboosterde Britten MINDER vaak sterven dan de niet-gevaccineerde Britten.


Maar zoals de afgelopen weken het geval is geweest, daalt de omvang van deze bescherming wekelijks met enkele procentpunten. Ik houd veranderingen in bescherming bij en hier zijn de data van de afgelopen week en enkele voorgaande weken :


Zo zie je bijvoorbeeld dat de "doodbescherming" voor 60-69-jarigen met 14% is gedaald, van 71% naar 57%. Het ergste is helaas voor de meest stervende groep, de 80+ -jarigen, waar de boosterbescherming voor het eerst onder de 50% daalde! De "doodsbeveiliging" onder hen is slechts 48%. Dit is erg jammer, want de 80+ -jarigen zijn onze geliefde grootouders die het meest kwetsbaar zijn - de meeste bescherming nodig hebben - en in plaats daarvan het minst beschermd zijn.

Hybride immuniteit

Slimme vaccinatoren hebben een nieuwe term uitgevonden, genaamd "Hybride immuniteit". Volgens voorstanders van dit stomme idee zijn mensen die met Covid Vaxx zijn ingeënt en vervolgens Covid hebben gecontracteerd, nu de gelukkige begunstigden van "Hybrid Immunity". Vreemd genoeg werkte hun 'vaccinimmuniteit' niet en kregen ze Covid. Maar op de een of andere manier zeggen de vaccinatoren ”, profiteren de gevaccineerde Covid-herstelenden nu van zowel immuun-challenge, de vaxx alsook hun doorbraak Covid.

Werkelijk?

Als de immuniteit van het vaccin goed was, zou de vaxxed dan Covid krijgen? Natuurlijk niet. Dus waarom is dat een voordeel?

Hier is een typische "Hybrid Immune" gevaccineerde persoon die 4 maanden later EEN ANDERE Covid kreeg


Is deze persoon nu "dubbel hybride immuun", met twee shots vaccins en TWEE Covid-infecties? Zal deze persoon na zijn derde Covid nog immuuner zijn? Maak je een grapje?

Nog wat berichten hieronder.

Bovenkant formulier

Onderkant formulier





Comments (a few)


 

 

Sage HanaSalie Hana

Writes Schrijft Sage’s Newsletter Sage's nieuwsbrief ·11 hr ago11 uur geledenLiked by Igor ChudovGeliket door Igor Chudov

Keep applying the hammer until the bruising stops, True Believers! 

Blijf erop hameren tot de blauwe plekken stoppen, True Believers!

 

 

SomeoneIemand

11 hr ago11 uur geledenLiked by Igor ChudovGeliket door Igor Chudov

I saw something about the numbers in highly vaxxed and boosted NZ and Iceland, the infections are sky-high ... yet many places still have CST and/or booster passports. Walking into a CST-passport place is probably a great way to get infected.

Ik zag iets over de cijfers in zeer vaxxed en versterkte NZ en IJsland, de infecties zijn torenhoog ... toch hebben veel plaatsen nog steeds CST- en / of boosterpaspoorten. Een CST-paspoortplaats binnenlopen is waarschijnlijk een geweldige manier om geïnfecteerd te raken.

 

Bron:

https://igorchudov.substack.com/p/uk-pandemic-is-over-for-the-unvaccinated?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NDk3MDg5MzYsIl8iOiIrcThhciIsImlhdCI6MTY0NjQwOTMzNCwiZXhwIjoxNjQ2NDEyOTM0LCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.FTdJliwo-vZZ_6tF9hH7b8sPnNjpuDLQG954QhGoiNo&s=r

 





Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...