woensdag 13 april 2022

Bill Gates vindt het ‘nogal vreemd’ dat ‘gekke mensen’ tegen zijn vaccins protesteren

 

Miljardair Bill Gates ging deze week tijdens een TED-lezing in op de ‘complottheorieën’ rond hemzelf en coronavaccins. Hij noemde mensen die zich uitspreken tegen hem ‘gek’.

Tijdens de TED2022-bijeenkomst in Vancouver in Canada zei Gates dat het ‘nogal ironisch’ is dat zich buiten het gebouw betogers hadden verzameld omdat hij ‘tientallen miljoenen levens heeft gered’.

“De Gates Foundation is nauw betrokken bij vaccins, de ontwikkeling van nieuwe vaccins en het financieren van vaccins. Het is dus nogal ironisch dat mensen beweren dat we vaccins gebruiken om mensen te doden of om geld te verdienen of dat we de coronapandemie zijn begonnen,” citeert Insider de Microsoft-oprichter. “Of dat ik individuen wil volgen omdat ik graag wil weten waar iedereen is.”

    (Video verwijderd? Klik hier...)

Gates zei ook dat het ‘nogal vreemd’ is dat mensen hem niet mogen. Hij vroeg zich af of er iedere keer ‘gekke mensen’ zullen opduiken op plekken waar hij spreekt. De miljardair beweerde dat vaccins een wonder zijn en dat we er nog veel meer mee kunnen doen.

Hij heeft een plan bedacht om ‘toekomstige pandemieën te kunnen voorkomen’. Hij wil daartoe een team van 3000 artsen, epidemiologen en diplomaten samenstellen dat wordt aangestuurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Kosten: 1 miljard dollar per jaar.

Eerder zei Gates dat omikron ‘jammer genoeg een soort vaccin is’. De ‘machtigste dokter ter wereld’ sprak zich ook lovend uit over de Chinese corona-aanpak. Hij noemt iedereen die vraagtekens zet bij zijn vaccins ‘gek’ en is een groot voorstander van censuur 

    Video Link: https://youtu.be/E_cQh7yw5ko 
    

(Video verwijderd? Klik hier...)

[Summit News]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...