donderdag 7 april 2022

Een schokkende 15 volledig gevaccineerde tennissers trekken zich terug uit Miami Open vanwege ernstige gezondheidsproblemen

 Dinsdag 5 april 2022 door: Lance D Johnson

Tags : Australia Openslechte gezondheidbadmedicineBig PharmabiowapenvaccinHartstilstandhartaandoeningenmisdaden tegen de menselijkheidGevaarlijke geneeskundehartaanvalMiami OpenmyocarditisNovak Djokovicfarmaceutische fraudeRafael NadalvaccinschadeVaccijnsdodenvaccin letsel

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

14KWEERGAVEN


(Natural News) Sommige van 's werelds beste atleten storten in op het veld/court of worden te zwak om hun favoriete sport te spelen. Op de Miami Open, trokken 15 volledig gevaccineerde spelers zich terug tijdens de competitie, waardoor toeschouwers verbijsterd achterbleven. Sommige favorieten van het publiek moesten de competitie vroegtijdig verlaten, waaronder Paula Badosa uit Spanje en Jannik Sinner uit Italië. Ze stopten op dezelfde dag met hun kwartfinalewedstrijden.

Eerder moest Rafael Nadal de rechtbank verlaten voor behandeling nadat hij pijn op de borst had ervaren tijdens zijn wedstrijd tegen Taylor Fritz in de finale van Indian Wells. Hij kon doorgaan, maar worstelde duidelijk met zijn ademhaling toen Fritz van streek raakte en Nadal zijn eerste verlies dit seizoen overhandigde.

Alle drie de spelers bezweken voor het Wuhan coronavirus (COVID-19) –vaccinatie mandaat dat in 2021 door de Australian Open werd opgelegd. Hun gezondheid is sindsdien blijkbaar verslechterd. Het was de Australian Open die goed geïnformeerde, niet-gevaccineerde spelers uit de sport verbood. De nummer speler één bij de mannen, Novak Djokovic, werd gediscrimineerd omdat hij ervoor koos niet deel te nemen aan dit heftige experiment. Hoewel Djokovic werd vervolgd, kunnen zijn hart, hersenen en immuunsysteem in ieder geval nog steeds normaal functioneren. Ondanks het feit dat hij wordt belasterd en gediscrimineerd, kan hij nog steeds waardig zijn favoriete sport beoefenen en heeft hij het gezag over zijn gezondheid en lichaamsautonomie behouden.

Zelfs de bedrijfsmedia rapporteren over de medische abnormaliteiten. Yahoo Sports publiceerde een artikel met de titel 'Wat is er aan de hand ': Tenniswereld verbluft na bloedbad in Miami Open”Tijdens de Miami Open moesten vijf volledig gevaccineerde  mannen zich terugtrekken uit de competitie. Dit waren Matt Moraing (Duitsland), Holger Rune (Denemarken), Jan-Lennard Struff (Duitsland), Reilly Opelka (Verenigde Staten) en Sinner.

Er waren in totaal 10 vrouwen (ook volledig gevaccineerd) die zich moesten terugtrekken. Het waren Maryna Zanevska (België), Caroline Garcia (Frankrijk), Clara Tauson (Denemarken), Dalma Galfi (Hongarije), Anna Kalinskaya (Rusland), Karolina Muchova (Tsjechië), Katerina Siniakova (Tsjechië), Victoria Azarenka (Wit-Rusland), Anhelina Kalinina.

Volwassen fietsers en zwemmers storten ook in

Het zijn niet alleen tennissers die pijn op de borst, myocarditis, beroertes, syncope en kortademigheid ervaren na ontvangst van de biowapenvaccins.  De Tour de France, die 2.068 mijl beslaat, herbergt 's werelds beste fietsers. In zijn 118-jarige geschiedenis stortte slechts één fietser om gezondheidsredenen plotseling in op de baan.

In 2022 veranderde dit allemaal als drie professionele fietsers plotseling instortten met hartaandoeningen Twee van de fietsers stierven. De eerste persoon die dodelijk werd getroffen was John Paul (Schotland), die op 9 maart 2022 stierf. Nadat hij in 2011 de junior sprintkampioen was geworden, vertegenwoordigde Paul Schotland op de Commonwealth Games 2010 en 2014. Hij werd op 28-jarige leeftijd uitgeschakeld. De tweede getroffen wielrenner was Cedric Baekeland (België).

Hij klaagde over ongemak op de borst na een training met zijn team op het Spaanse eiland Mallorca. Hij werd op 14 maart 2022 op 28-jarige leeftijd uitgeschakeld. Bij het derde evenement was Sonny Colbrelli betrokken, die een cardiac event onderging nadat hij de finishlijn van de Volta a Catalunya in Spanje was gepasseerd. De Italiaanse wielrenner is gered met een defibrillator, maar mag nooit meer rijden vanwege permanente cardiovasculaire schade. Een 23-jarige waterpolospeler uit Roemenië onderging een soortgelijk lot. Tijdens een live game heeft Andrei Dr?Ghici verliet plotseling het zwembad en kreeg een hartaanval. Alle reanimatie-inspanningen mislukten en een uur later werd hij dood verklaard.

Het officiële COVID-verhaal verdwijnt omdat veel gevaccineerde mensen door de hel gaan. Jonge, gezonde mensen storten in met hartaanvallen omdat het zogenaamde vaccin bloedstolsels en ontsteking van het hart veroorzaakt. De leider van de 'vrije wereld' en verschillende leden van het Amerikaanse congres zijn cognitief gehandicapt en dringen aan op hun vierde en binnenkort vijfde ‘booster’ dosis van een duidelijk mislukt en gevaarlijk vaccinprogramma.

Aan deze misdaden tegen de menselijkheid moet een einde komen.

Bronnen zijn onder meer:

NeedtoKnow.news

Au.Sports.Yahoo.com

TheCovidblog.com 1

TheCovidblog.com 2

https://naturalnews.com/2022-04-05-15-fully-vaxxed-tennis-players-withdraw-miami-open.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...