donderdag 7 april 2022

Het is nog niet voorbij: globalisten gebruiken nog steeds COVID-19 om mensen te onderwerpen aan MIND CONTROL en onderwerping

Woensdag 6 april 2022 door: Arsenio Toledo

Tags : Alex Jonesslechte gezondheidbadmedicinegrote regeringChinasamenzweringextremismefascismeglobalistengezondheidsvrijheidinfectiesInfoWarswaanzinvergrendelingsluitingenmedische staat van belegmind controlgehoorzamenuitbraakpandemieslavernijTirannie

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen
1.530WEERGAVEN


(Natural NewsDe globalisten gebruiken nog steeds de Wuhan coronavirus (COVID-19) pandemie om  controle uit te oefenen over de wereldbevolking.  In China doen ze dit door ontmenselijkende lockdown-beperkingen, waaronder het scheiden van kinderen van hun ouders en het dwingen van mensen om te knielen terwijl ze wachten om hun vaccinpaspoorten te laten controleren.

Dit volgens InfoWars oprichter en gastheer Alex Jones, die zei dat het creëren van een verenigde wereldregering slechts het begin is voor de globalisten.

'Voor globalisten is de wereldwijde regering nog maar het begin', zei Jones. 'Ze willen een gedwongen ontvolking uitvoeren. Ze moeten je onthutst en vergiftigd maken, ze moeten ons ertoe brengen ons te onderwerpen en onszelf te degraderen en onze fundamentele mensenrechten toelaten te schenden."

Als voorbeeld wees hij op de nu virale video van gedwongen Chinese burgers knielen op straat terwijl de Chinese autoriteiten hun COVID-19-vaccinpaspoorten controleren. De beelden zijn opgenomen in Jinan in Oost-China, een stad met meer dan negen miljoen inwoners.

"Generaties van indoctrinatie komen hier op neer: mensen die op hun knieën in de rij staan te wachten tot Chinese stormtroepen hun bewegingsvergunningen scannen - QR-code vaccinatie paspoorten", schreef Twitter-gebruiker Songpinganq, een van de eerste mensen die de video publiceerde op Westerse sociale mediaplatforms.

De video toont een lange rij mensen die hurken of knielen in het midden van de straat of aan de zijkant. Verschillende personen in volledige persoonlijke beschermende kleding worden door de lijn gezien terwijl ze de COVID-19-vaccinpaspoorten van mensen op hun telefoon scannen terwijl ze knielen.

'Het maakt het gemakkelijker [om je te onderwerpen] als je knielt', zei Jones. 'En dus moet je in een stresspositie wachten, in sommige gevallen urenlang geknield, totdat ze naar je toe komen."

Controleprogramma's escaleren in China - ouders worden nu gescheiden van hun kinderen

Een andere situatie waar Jones op wees, is hoe de tirannieke 'zero-COVID'-strategie van China niet heeft gedaan wat het beweert noch de verspreiding van het coronavirus in China heeft voorkomen.

Shanghai is momenteel het epicentrum van de huidige COVID-19-uitbraak. Dit heeft geleid tot een nieuwe golf van lockdowns daar Peking de stad opdraagt haar ineffectieve "zero-COVID" -strategie uit te voeren. (Gerelateerd: Inwoners van Shanghai haasten zich om  voedsel op te slaan, aangezien Chinese functionarissen de helft van de stad onder strikte COVID-19-vergrendeling plaatsen).

Rapporten die uit de afgesloten stad komen, zijn onder meer dat de lokale bevolking beweert dat de autoriteiten kinderen scheiden van hun ouders, zelfs als beide in COVID-19-quarantainevoorzieningen worden gedwongen.

Uit Shanghai komen berichten dat veel lokale bewoners zeggen dat de autoriteiten kinderen en baby's met geweld van hun ouders scheiden, zogenaamd onder het mom van bescherming tegen COVID-19.

Ouders die hun kinderen binnenbrengen voor testen en mogelijke behandeling in een van de aangewezen faciliteiten van de stad worden overrompeld om te voldoen aan autoriteiten die hun kinderen bij hen weg willen halen en naar officiële quarantainecentra willen verplaatsen.

Als zowel de ouder als het kind positief testen, wordt hen de kans geweigerd om samen het coronavirus uit te rijden in de faciliteit. Dit heeft veel gezinnen in het duister gelaten over de toestand van hun kinderen. Bij ten minste één gelegenheid werd een drie maanden oud kind dat nog borstvoeding kreeg met geweld gescheiden van zijn moeder.

Beelden en video's van huilende kinderen die van hun ouders worden gescheiden, zijn viraal gegaan op Chinese sociale medianetwerken. Sommigen werden gered en gekopieerd naar westerse sociale mediaplatforms voordat Chinese censoren hen op hun netwerken verwijderden.

'Is dat niet gestoord?'zei Jones. 'Het is allemaal een gigantische oefening van macht en controle."

Lees meer over globalistische hersenspoelingsprogramma's bij Globalisme. Nieuws.

Bekijk deze video van InfoWars terwijl Alex Jones vertelt hoe de globalisten nog steeds de COVID-19-pandemie gebruiken om de bevolking te hersenspoelen en mind controle uit te oefenen.

Video Link: https://www.brighteon.com/6592b55f-83cb-45e8-ac59-4f06c37318db

Deze video is van de InfoWars-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

De nieuwste COVID-vergrendeling van Shanghai heeft de stad in puin achtergelaten: 'op de rand van instorting gebracht."

Om de inwoners 'veilig' te houden tegen covid, verhongeren functionarissen van Shanghai mensen in hun huizen met een nieuwe stadsbrede lockdown.

Chinese propaganda met goed gevulde burgers tijdens lockdown BACKFIRES terwijl mensen klagen over het GEBREK aan voedsel.

China quarantaineert meer dan 80 steden terwijl coronavirus zich blijft verspreiden en doden terwijl schoolslaapzalen in door ziekte geteisterde gevangenkampen veranderen.

BRUTAAL: Chinese leiders offeren met coronavirus besmette steden op om 11 anderen te redden; bereid om miljoenen doden te accepteren.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Newsweek.com

InfoWars.com

ZeroHedge.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-04-06-globalists-using-covid-to-mind-control-people.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...