vrijdag 29 april 2022

‘Het is tijd om wakker te worden en al die WEF-mensen te ontmaskeren’

 

Met haar Young [Global] Leaders heeft het World Economic Forum doelbewust alle westerse democratieën geïnfiltreerd. Dat zei uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Robert Malone in gesprek met de krant The Epoch Times.

Deze mensen vinden dat ze het recht hebben om de westerse democratieën te omzeilen en doen dat op een agressieve manier, zei Malone. Hij verwees naar het pandemieverdrag, dat de Verenigde Naties in het geval van een volksgezondheidscrisis het recht geeft om de westerse democratieën te omzeilen.

Buitenspel zetten van de Grondwet

Zij willen een systeem creëren waarin ze een gezondheidscrisis – ze bepalen zelf wanneer er sprake van is – kunnen gebruiken om het buitenspel zetten van de Grondwet te rechtvaardigen, zei dr. Malone.

Tegelijkertijd willen ze zo’n ‘crisis’ aangrijpen om de dingen te implementeren waar zij voorstander van zijn, zoals een digital ID, QR-codes, het volgen van mensen via hun smartphone en het sociaal kredietsysteem, lichtte hij toe.

30 jaar

“Het is tijd om wakker te worden, stand te houden en al die WEF-mensen te ontmaskeren die overal zijn neergezet binnen onze overheid,” sprak Malone. Ze zijn ook actief in de techwereld, in het bankwezen, enzovoorts, zei hij.

Het World Economic Forum is al 30 jaar bezig om eigen mensen in westerse democratieën en leiderschapsfuncties te plaatsen, benadrukte Malone, die toevoegde dat hij absoluut niet bereid is om zijn vrijheid op te offeren zodat deze mensen de controle over ons leven krijgen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...