vrijdag 29 april 2022

WHO slaat alarm over mysterieuze hepatitis bij kinderen: is de coronaprik de boosdoener?


 Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Afgelopen weekend maakte de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekend dat ten minste één kind is overleden door acute hepatitis. Er zijn inmiddels zo’n 170 gevallen van deze geheimzinnige leverontsteking onder jeugdigen gemeld in 12 landen.

In Nederland zijn ook enkele patiënten geregistreerd met de gevaarlijke ziekte. Drie daarvan ondergingen een levertransplantatie. De meeste gevallen zijn gemeld in Groot-Brittannië. Volgens de WHO is bij 74 zieke kinderen een adenovirus gevonden, dat normaal gesproken tot verkoudheid leidt.

Nieuwe studie

De Amerikaanse cardioloog en epidemioloog Peter McCullough legde uit dat de getroffen kinderen last krijgen van koorts, buikpijn en geelzucht. Hij zei dinsdag in het tv-programma The Ingraham Angle dat we moeten zien te achterhalen of de kinderen corona hebben gehad en of ze op de één of andere manier zijn blootgesteld aan het coronavaccin.

Presentatrice Laura Ingraham verwees naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat coronavaccinatie hepatitis kan uitlokken. McCullough voegde toe dat meerdere wetenschappers inmiddels hebben aangetoond dat coronavaccinatie acute hepatitis kan veroorzaken, onder meer via een auto-immuunreactie.

Boosdoener

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, zou volgens de epidemioloog de boosdoener kunnen zijn.

Toen Ingraham erop wees dat boosters ook aan kinderen worden aangeboden en dat jeugdigen misschien in het najaar nog een booster moeten halen om naar de universiteit te kunnen, schudde McCullough zijn hoofd.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...