woensdag 27 april 2022

Moderna wist dat gevaccineerde mensen nooit de juiste immuniteit zullen verwerven na doorbraakinfecties

                                     

Original Antigenic Sin was hidden from us until Apr 19, 2022

Originele antigene zonde was voor ons verborgen tot 19 april 2022

Igor ChudovIgor Chudov

Apr 26

'Ooit afgevraagd waarom sommige gevaccineerde mensen eindeloze Covids lijken te hebben Een? interessante studie kwam hierover naar buiten.


In deze studie werden twee kanten van de Moderna Phase 3-vaccinproef bekeken: de gevaccineerde groep en de controlegroep. Ze keken naar niet-gevaccineerde mensen met Covid, versus gevaccineerde mensen met zogenaamde "doorbraak van Covid-infecties".

De vraag die ze stelden was: krijgen de gevaccineerde personen dezelfde volledige spectrumimmuniteit als de niet-gevaccineerde?


Het antwoord was NEE Gevaccineerde mensen hadden veel MINDER kans om een brede natuurlijke immuniteit te ontwikkelen, vergeleken met niet-gevaccineerde mensen.


Brede natuurlijke immuniteit en nucleocapside antilichamen

Ik bespreek hier de definitie van immuniteit van een breed spectrum en leg nucleocapside-antilichamen uit mijn artikel van 18 november "UK Week 42-45"Ik ga mezelf plagiëren en de tekst hier kopiëren om het mijn lezers gemakkelijk te maken :

Wat zijn deze N-antilichamen en waarom heb ik het erover? Wat is er zo belangrijk?

Het Covid coronavirus presenteert tal van “epitopen'naar ons immuunsysteem. Dat zijn vergelijkbaar met lichaamsdelen bij mensen, dat zijn dingen die het virus ons lichaam presenteert, net zoals we onze ogen, mond en neus 'presenteren'.


Na het verslaan van een infectie, leert ons immuunsysteem deze 'epitopen' te herkennen en reageert later, wanneer de ziekteverwekker opnieuw wordt geïntroduceerd, en vecht er  gemakkelijker tegen dan de eerste keer. Dit is het hele punt van immuniteit.

Onze natuurlijke, niet-gevaccineerde immuniteit slaat enkele details over en leert de "spikes" (S-proteïne), de "nucleocapsid" (N-Protein) en andere delen van het virus te herkennen, en ontwikkelt antilichamen en immuungeheugen die op al die dingen reageren.

Dit veelzijdige geheugen biedt ook een bredere bescherming tegen "varianten".

Daarentegen overspoelt vaccinatie met een bestaand Covid-vaccin onze cellen met alleen S-proteïne (het "piekeiwit") van een virus dat pas rond januari 2020 bestond. Even terzijde, dit piekeiwit is extreem giftig, het veroorzaakt talloze bijwerkingen waarover we hebben gehoord. De effecten zijn afhankelijk van veel dingen, zoals hoe je precies bent gevaxxed en hoeveel van het vaccin in de bloedbaan is terechtgekomen. S-proteïne kan ook celkernen binnendringen en DNA-herstel verstoren.

Verder is het punt van het "Covid vaccin" dat onze immuniteit leert dit S-eiwit te herkennen en antilichamen ontwikkelt. Hierdoor kunnen gevaccineerde Covid-19-infectie in de eerste paar maanden na vaccinatie bestrijden. Dan nemen deze S-antilichamen af, neemt de immuniteit af en krijgen we geen immuniteit bij de gevaccineerde.

Wat belangrijk is, is dat de immuniteit van het vaccin ALLEEN antilichamen aanmaakt voor S-proteïne, maar niet voor andere eiwitten van het echte virus, zoals het N-eiwit. Dit is waar de Roche N-test over gaat: het detecteert de aanwezigheid van N-antilichamen, die alleen kunnen voorkomen bij overlevenden van de werkelijke Covid-19, die N-eiwit bevat, wat het Covid-vaccin mist.

Zo ontwikkelen niet-gevaccineerde overlevenden van Covid19 een verscheidenheid aan antilichamen, waaronder S-antilichamen (zoals de vaxxed), N-antilichamen (nooit gezien bij vaxxed die geen covid hadden), enz.

De Moderna-proef

Tijdens de oorspronkelijke Moderna Phase 3-studie, zelfs vóór Delta en Omicron, vonden wetenschappers hetzelfde effect: de gevaccineerde personen hebben veel minder kans om te "seroconverteren" en de hierboven beschreven N-antilichamen te ontwikkelen. Het verschil tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd is VIJF KEER, wat enorm is. De niet-gevaccineerde personen hebben vijf keer meer kans dan de gevaccineerde om een brede immuniteit te ontwikkelen, inclusief N-antilichamen.


Het wordt nog erger: voor die gevaccineerde personen wier doorbraakinfectie optrad na de tweede dosis (ziekte gedetecteerd op dag 29), was hun vermogen om N-antilichamen te ontwikkelen 13 KEER erger dan dat van de niet-gevaccineerde :

Dit onvermogen om een bredere natuurlijke immuniteit te verkrijgen, is de reden voor eindeloze covid’s: een covide-infectie bij gevaccineerde personen leidt niet tot blijvende immuniteit en werkt op dezelfde manier als een bijna waardeloze boosterschot. Een "doorbraakinfectie" voegt een groot aantal tijdelijke S-antilichamen toe aan het verouderde Wuhan-virus. Terwijl de niet-gevaccineerden talloze antilichamen verkrijgen tegen allerlei facetten (epitopen) van het virus dat ze heeft geïnfecteerd.

Auteurs erkennen ook het belang van deze bevinding en vermelden andere onderzoeken die hetzelfde effect aantonen :


N-antilichaamprevalentie werd gebruikt voor twijfelachtige claims over de effectiviteit van vaccins

Het blijkt dat bepaalde, misschien opzettelijk misleidende onderzoeken een lage N-antilichaamprevalentie onder de gevaccineerde gebruikten om ten onrechte de effectiviteit van het vaccin te "bewijzen". Ze zouden zeggen "kijk hoe laag de prevalentie van N-antilichamen is onder de gevaccineerde!' als bewijs dat ze niet ziek worden. Maar, zoals hierboven blijkt, is het geen bewijs dat ze niet ziek worden! Ziek of niet, de gevaccineerden zouden GEEN N-antilichamen ontwikkelen.

Wat zijn die potentieel misleidende onderzoeken?


De auteurs noemen studies 29-31. Hier zijn ze :


Als je een substack-schrijver bent, bekijk ze dan en kijk of je methodologische gebreken erin kunt vinden, gebaseerd op onjuist gebruik van N-antilichaamtests.

Brian Mowrey

Als je van gezond meningsverschil houdt, zonder cultuur te annuleren, merk dan op dat een gerespecteerde Substack-schrijver, Brian Mowrey, het niet eens is met degenen die bewijs leveren van OAS (Original Antigenic Sin). Brian is erg gearticuleerd en schreef er twee interessant artikelen over het onderwerp. Ik ben het niet eens met zijn mening over OAS, maar ik respecteer Brian en wil dat mijn lezers worden blootgesteld aan zijn tegengestelde standpunt. Klik op de bovenstaande twee links als je geïnteresseerd bent. Laat ons weten wat je denkt.

Implicaties

De gevolgen van het falen van gevaccineerde mensen om volledige immuniteit te verwerven, zijn enorm. Als gevolg van lukraak geteste vaccins kan het gevaccineerde niet van nature immuun worden na eerste, tweede of verdere infectie.

Dus elke vorm van Kudde-immuniteit is met succes bereikt door landen met lage vaccinatie, dit is onmogelijk in de sterk gevaccineerde landen.

Eindeloze Covid-infecties zijn NIET onschadelijk, omdat Sars-Cov-2 immuuncellen infecteert en werkt als een stormram tegen ons immuunsysteem. Herhaalde slagen van deze 'babbelende ram' zijn buitengewoon schadelijk voor het immuunsysteem van de gevaccineerde.

 

Het VK loopt een beetje voor op andere hoog gevaccineerde landen en heeft statistieken die de diepte van het probleem blootleggen.

 

Tijdstip van evenementen

De timing van gebeurtenissen suggereert dat Moderna al heel lang geleden toegang had tot de N-antilichaamgegevens. Naar mijn mening zou een goedbedoelende persoon die deze gegevens had, snel concluderen dat het grote publiek het verdient om geïnformeerd te worden over OAS-zorgen. Dit is echter niet gebeurd.

De gegevens waren beschikbaar in of rond maart 2021 :


Die studie is echter pas nu gepubliceerd. Ik ben me er NIET van bewust dat Moderna het publiek eerder op deze kwestie heeft gewezen. En het publiek moest dit weten, toch? Corrigeer me als ik me vergis.

Update: Todd Zywicki zei dat hij ook wat (minder gedetailleerde) informatie vond in Moderna's publicatie van fase 3-resultaten in zijn artikel dateert van 10 maart 2022. De gegevens die hij citeert zijn erg belangrijk, maar het is gebaseerd op een publicatie van Moderna die nauwelijks details voor N-antilichamen bevatte, maar Todd nam er heel scherp nota van en meldde het. Ik zou dat niet als een goede openbaarmaking beschouwen.

Wat denk je? Laat het ons weten in reacties!

https://igorchudov.substack.com/p/moderna-knew-vaccinated-people-will?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTI4NjM3MzcsIl8iOiIzcXRqaCIsImlhdCI6MTY1MTA4ODMxNiwiZXhwIjoxNjUxMDkxOTE2LCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.B_UgdDXjzzdhXDAu04MgRfclUbGpOmedASzhg1xd20I&s=r

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...