dinsdag 5 april 2022

Top 7 manieren om te sterven aan "COVID" zonder zelfs het virus te krijgen

 Maandag 4 april 2022 door: S.D. Wells

Tags : samenzweringCOVIDcovid vaccincovid-19nephoaxPCRPlandemischremdesivirgasmaskeropgetuigdvaccin doodvaccin letselventilator

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN


(Natural NewsWie had gedacht dat het gevaarlijker was om gevaccineerd te worden voor het Wuhan coronavirus (COVID-19) dan om het virus daadwerkelijk te krijgen? Wie had gedacht dat het gevaarlijker is om de medicijnen te nemen die de ziekenhuizen aanbevelen voor COVID-19 dan om je immuunsysteem het virus op natuurlijke wijze te laten verslaan?

Sommige mensen betwijfelen of COVID-19 zelfs een echt virus is, omdat onafhankelijke wetenschappers SARS-CoV-2 niet eens kunnen lijken te isoleren in een laboratorium. Misschien was het allemaal oplichterij om mensen medicatie, vaccinatie en zes voet onder alle dingen te krijgen die verband houden met COVID, terwijl COVID-19 niet eens echt bestaat.

We hebben allemaal gekkere dingen zien gebeuren dankzij Big Pharma in de VS. Laten we eens kijken naar wat echt miljoenen (zo niet snel miljarden) mensen over de hele wereld vernietigt, behalve de in een laboratorium gemaakte Chinese griep.

Bekijk de zeven beste manieren om aan COVID te sterven zonder ooit het virus te krijgen :

  1. Je krijgt een bloedstolsel en hebt een hartaanval of beroerte.
  2. Uw bedrijf gaat failliet door "pandemische" beperkingen (en inflatie) en u pleegt zelfmoord vanwege een overweldigende depressie.
  3. Je mondmasker vermindert je zuurstof- en nutriënten toevoer naar vitale organen, waardoor je immuunsysteemfunctie in gevaar komt, zodat je ziek wordt van iets anders (dat je anders niet zou hebben gedood) en je sterft
  4. U test positief voor COVID-19 op een PCR-test, ook al is het vals-positief, en u gaat naar het ziekenhuis voor behandeling en sterft aan nierfalen door dodelijke voorgeschreven medicijn remdesivir.
  5. Je hebt een andere luchtweginfectie (niet COVID-19) en de ziekenhuisartsen zetten je op een repirator-masker (ventilator) en je stikt binnen de vier dagen (zoals 75 procent van de mensen die eraan liggen).
  6. Je sterft aan iets anders en de dokters / ziekenhuizen (nvdr.: i/d V.S.) bestempelen het als "COVID" -dood omdat ze daarvoor bonusgeld krijgen van het Biden-regime en Big Pharma
  7. Je krijgt een frontaal autoaccident en sterft omdat iemand anders een vaccinatie stolsel  heeft gekregen en vervolgens flauwviel of stierf achter het stuur terwijl hij op je inreed (een vaccident genoemd).

"Gestorven met COVID" is het grafschrift voor miljoenen mensen, ook al resulteren de PCR-tests 97 procent van de tijd in vals-positieven

Zijn honderden miljoenen mensen echt gestorven aan, met of aan alles behalve COVID-19, terwijl ze nog steeds werden bestempeld als “Gestorven met COVID?" Als 97 procent van de PCR-tests zegt dat je COVID hebt als je dat niet hebt, dan hadden 97 van de 100 mensen die ofwel" met COVID stierven "of" door COVID stierven "helemaal geen COVID. Dus waar stierven ze aan en waarom?

Verergeren de 'vaccins' kanker- en kankertumoren? Ja. Veroorzaken de 'vaccins' bloedstolsels, die op hun beurt myocarditis, onregelmatige hartslag, hartaanvallen en beroertes veroorzaken? Ja. Daarom is de verkoop van pacemakers omhooggeschoten. Zelfs gezonde atleten, piloten en militairen vallen om "niet-geïdentificeerde" redenen dood nadat ze de dodelijke stolselvaccins van Big Pharma kregen.

De ventilatoren veroorzaken ernstige ontsteking in de longen en ademhalingskanalen wanneer luchtweginfecties die vitale gebieden al doen inflammeren, en daarom is het dat  bijna iedereen die binnen vier dagen aan die ventilator-machine wordt aangesloten STERFT, niet door de daadwerkelijke infectie zelf. Hoe ironisch dat je naar het ziekenhuis gaat om je zelf te redden, maar dat deze keuze die je doodt.

Hoe zit het met het voorgeschreven krijgen van een medicijn voor "COVID" waardoor uw nieren falen? Ja, Big Pharma weet dit al uit de klinische onderzoeken, maar toch dringen artsen remdesivir aan op "COVID" -patiënten in plaats van natuurlijke remedies te gebruiken waarvan bewezen is dat ze werken tegen virusinfecties.

Bookmark Vaccines.news bij uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over experimentele scamdemische COVID-vaccins en "boosters" die bloedstolsels en andere gruwelijke bijwerkingen veroorzaken.

Bronnen zijn onder meer:

NaturalNews.com 1

NaturalNews.com 2

DailyExpose.uk

https://www.naturalnews.com/2022-04-04-top-7-ways-to-die-from-covid-without-even-catching-the-virus.html

 


LINK: https://www.naturalnews.com/ARF/8389.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...