zondag 8 mei 2022

Australische senator laaiend: ‘Hoe denken jullie hier in vredesnaam mee weg te komen?’

 


De Australische toezichthouder voor medicijnen TGA slaagt er maar niet in autopsies uit te voeren bij de 800 Australiërs die volgens hun eigen artsen zijn gestorven door de coronavaccins. Wat heeft de TGA in vredesnaam te verbergen? Die vraag stelde een laaiende Australische senator Malcolm Roberts onlangs in het parlement.

Hij wees erop dat klokkenluiders in het medische tijdschrift The BMJ gewag maken van geknoei met de vaccinonderzoeken van Pfizer. Herhaald vaccineren doet meer kwaad dan goed, onderstreepte de senator.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We komen achter jullie aan

Het Australische volk is op ongekende wijze bedrogen, zei Roberts. Hij richtte zich vervolgens tot de premier, de gezondheidsminister, het ministerie van Volksgezondheid en alle anderen die betrokken zijn bij deze misdaad: “Hoe denken jullie hier in vredesnaam mee weg te komen?”

“We laten jullie hier niet mee wegkomen,” waarschuwde hij. “We hebben genoeg uithoudingsvermogen om jullie op te jagen en dat zullen we ook zeker doen. We komen achter jullie aan.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...