dinsdag 10 mei 2022

Clot shot "vaccins" creëren BOOM in de bloedstolselverwijderingsindustrie

 Maandag 2 mei 2022 door: S.D. Wells


Tags : slechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenBloedstolselsstolsel shotssamenzweringcorruptiecovid vaccinsGevaarlijke geneeskundemisleidinghartziektehart gezondheidmedische technologiepandemiefarmaceutische fraudeRoyal Philipsrubberachtige stolselspiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

9.720WEERGAVEN

 

(Natural news) Een arteriële embolie is een diep bloedstolsel dat ziekenhuisopname vereist en ongeveer $ 100.000 of meer kost omdat het een bypass-operatie vereist. Er is een volledig NIEUW inkomstenmodel van bloedstolsels veroorzaakt door de COVID-vaccins en de Big Pharma-bedrijven profiteren niet alleen van het winst schema, maar hebben misschien wel geweten dat dit eraan zou komen zelfs voordat de "vaccinatie bloedstolsels"  in ‘emergency’ stijl werden uitgevoerd.

Een bedrijf, Royal Philips bijvoorbeeld , is aanzienlijk in de markt van PMT-apparaten uitgebreid (percutane mechanische trombectomie) voor het verwijderen van stolsels uit perifere en coronaire vaten, en hun enorme "investeringen" begonnen in augustus 2020, vlak voor de "pandemische" hit, inclusief de gekke, gekke rusht om "gevaccineerd" te worden voor de Wuhan covid griep. Toeval?

Wist Royal Philips, een wereldwijd bedrijf voor gezondheidstechnologie, van tevoren dat COVID-vaccins bloedstolsels veroorzaken wanneer ze in 2020 zwaar in PMT hebben geïnvesteerd?

Percutane mechanische trombectomie (PMT) -apparaten worden steeds vaker gebruikt voor de behandeling van bloedstolsels veroorzaakt door Pfizer-, Moderna- en J & J-coronavirusvaccins.”Dit type bloedstolselverwijdering is een snellere behandelingsoptie dan de traditionele CDT (kathetergerichte trombolyse) of lytische (trombolytische) procedures. Ja, de "beeldgestuurdbloedstollingstherapie stijgt enorm, en bepaalde bedrijven zijn er helemaal in gesprongen, verdienen een fortuin, terwijl ze andere bedrijven uitkopen en zwaar investeren in specifieke apparatuur en implanteerbare apparaten, en daarmee hun “portfolio uitbreiden."

Philips verwierf Intact Vascular in het derde kwartaal van 2020 met $ 275 miljoen in cash en nog eens $ 85 miljoen na voltooiing, waarmee de technologie van bloedstolsels van het bedrijf net op tijd werd uitgebreid voor de apocalyptische stormloop van mysterieuze bloedstolselincidenten volgend op de massale (gedwongen) vaccinatieprogramma’s in het hele land. Nu, net als de pacemakermarkt, stijgt de markt voor bloedstolseltechnologie. Wie wist af van alle myocarditis en bloedstolling bijwerkingen van de vaccins voordat ze zelfs maar naar buiten kwamen?

Bloedstolselimplantaatapparaten laten "minder metaal" achter in vergelijking met stents als het gaat om de behandeling van door vaccin veroorzaakte bloedstolsels

Er is veel geld in het behandelen van bloedstolsels te verdienen, dus waarom niet vroeg profiteren van een golf van bloedstolsels die afkomstig zijn van injecties met gentherapie voor Wuhan Virus? Amerika is tenslotte gebouwd op het kapitalisme. De patiëntenpopulatie die bloedstollingstherapie nodig heeft, is exponentieel uitgebreid, waaronder jonge gezonde mensen, atleten, militairen en zelfs kinderen, dankzij de Fauci Flu-stolselvaccinaties. Er zijn aspiratiepompen en katheters voor moeilijk te bereiken stolsels in perifere aderen en slagaders kunnen bereiken. Big Pharma got you covered. Ze hadden het goed gepland. De FDA heeft de hele industrie vrijgemaakt voor pre-pandemische 'take off'."

Heeft uw arts met u gesproken over 'interventional imaging” and “guidance systems” om die zeurende bloedstolsels en "spike-eiwitafzettingen" te vinden die u hebt gekregen van de stollingsschoten van nanoparticle clot shots? Philips sloot in het derde kwartaal van 2020 een deal van $ 360 miljoen dollar om dit soort problemen 'op te lossen'. Alle farmaceutische goeroes leken te weten dat bloedstollingsmachines en -technologie een torenhoge business zouden worden voor de technische industrie, aangezien COVID-vaccinletsels de wereld in hun greep zouden krijgen.

Oorzaak en gevolg: Vaccineer de wereld met stolsels, behandel vervolgens dure bloedstolsels met "nieuwe technologie" en verdien een fortuin

Begrafenisondernemers en balsemers over de hele wereld hebben kennis genomen van de enorme stijging van menselijke lichamen vol met 'onnatuurlijke bloedstolselcombinaties met vreemde vezelachtige materialen' en 'rubberbloedstolsels' die het vaatstelsel volledig vullen en de bloedvaten en aderen van de overledenen volledig verstoppen. Ze schreeuwen dat de wereld stopt met het injecteren van iedereen met deze COVID-19 'vaccins' die de directe oorzaak lijken te zijn.

Dit zijn ook geen typische bloedstolsels, ze worden beschreven als samengestelde stolsels met lange, vezelige, witte, elastische structuren, waarbij een bloedstolsel meestal glad is. Zijn deze bloedstolsels 'gefabriceerd' door de Fauci Covid Flu-shots en ontworpen om Big Pharma rijker te maken door middel van nieuwe technologie om de schade die ze hebben veroorzaakt te behandelen? Meer dan 70 procent van de nieuw gebalsemde lichamen zit vol met deze rubberachtige bloedstolsels, en dit zijn 'volledig gevaccineerde' mensen. Toeval? Wij denken van niet.

Bladwijzer Vaccines.news naar uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over experimentele Covid-vaccins die bloedstolsels en andere gruwelijke bijwerkingen veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Fiercebiotech.com

Pandemic.news

GatewayPundit.com

NaturalNews.com

Fiercebiotech.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-02-clot-shots-create-boom-blood-clot-removal.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...