zaterdag 28 mei 2022

Dit is wat er gebeurt als je je wapens opgeeft: Australië kondigt TWEE JAAR gevangenisstraf aan wegens het overtreden van covid-reglementen

Donderdag, 26 Mei,  2022 door: Ethan Huff

Tags: AustraliaCOVIDfascismfinesfreedomLibertyMedical TyrannyobeyPlandemicprisonTwistedTyranny

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

9,430VIEWS

 

(Natural News) Er is goed nieuws uit Down Under: de extreme beperkingen van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in Zuid-Australië, zoals bepaald in de Emergency Management Act, staan op het punt te worden ingetrokken. Het slechte nieuws is dat ze gewoon een nieuwe richting inslaan om een vast onderdeel  van het leven in Zuid-Australië te worden.

7 News had een segment – je kunt het hieronder bekijken – over hoe de straffen onder een nieuwe voorgestelde wet voor overtredingen van de Fauci-griep zo extreem zijn dat het Australische parlement naar verwachting zal exploderen in een conflict over de mogelijke implementatie ervan. (Gerelateerd: weet je nog dat Australië selectief covid-beperkingen voor LGBTQ's niet handhaafde, hen een gratis pas gaf terwijl alle anderen werden getiranniseerd?)


"De nieuwe wetgeving zou de Emergency Management Act vervangen die verantwoordelijk is voor regels zoals verplichte quarantaine en het dragen van maskers", aldus een bericht van 7 News.

“Maar het alternatieve wetsvoorstel kan in de Eerste Kamer op wat weerstand stuiten. "The Law Society" zegt details te missen en zou de gouverneur buitengewone, permanente bevoegdheden geven.”

“Uit gelekte documenten is naar verluidt gebleken dat de Liberale Partij zich zorgen maakt over forse boetes tot $ 75.000 en een geplande gevangenisstraf van twee jaar voor eventuele toekomstige covid-inbreuken.”

Is dit het gevolg van het feit dat Aussies hun wapenrechten hebben opgegeven?

De avond nadat het segment liep, kwam het schaduwkabinet bijeen om de rekening "met een fijngetande kam" door te nemen. De Liberale Partij steunt blijkbaar een stap uit de noodverklaring, maar zal niet akkoord gaan met "een tick-and-flick-situatie" met het nieuwe wetsvoorstel en de bepalingen ervan.

"Dus er kunnen heftige scènes in het Parlement zijn als het morgen wordt hervat", meldde de 7 News.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de voorgestelde veranderingen, als ze worden doorgevoerd, het covid-fascisme tot een permanente aangelegenheid in Zuid-Australië maken. Aangezien de beperkingen niet langer als een noodsituatie zouden worden aangemerkt, zouden ze als wet worden gecodificeerd en voor onbepaalde tijd worden gehandhaafd.

Dit is de reden waarom velen nu naar de plandemie verwijzen als Covid-1984. Er werd voorspeld dat het medisch fascisme nooit zou verdwijnen, ondanks aanvankelijke beweringen dat het slechts "twee weken zou duren om de curve af te vlakken".

Als je de regering een centimeter geeft, nemen ze een kilometer - en nog wat. En als ze eenmaal die hervonden macht hebben, is de kans groot dat ze die niet gemakkelijk of nooit zullen opgeven.

Tot nu toe lijken de machthebbers in Australië met dit soort dingen op minimale weerstand te stuiten, waarschijnlijk omdat dat land jaren geleden zijn wapenrechten opgaf. Velen waarschuwen dat Amerikanen het Tweede Amendement ten koste van alles moeten verdedigen om te voorkomen dat hier hetzelfde soort dingen gebeurt.

"Laat ze nooit, ik bedoel nooit, onze wapens afpakken", schreef iemand in reactie op het nieuws.

"Dit is het soort afval dat de tirannieke regering met zich meebrengt als de bevolking ontwapend is en er niets aan kan doen", suggereerde een ander.

Talloze anderen wezen erop dat regeringen gemagnetiseerd zijn tot maximaal totalitarisme als ze weten dat de bevolking niet over de wapens beschikt om ertegen terug te vechten.

"Ach, er is geen kans meer op de terugkeer van toeristeninkomsten", zei een ander over de reisimplicaties van deze nieuwe voorgestelde beperkingen in Zuid-Australië.

“Zes jaar geleden was ik drie weken op vakantie in Australië en Nieuw-Zeeland en ik vond het geweldig. Zou in 2023 teruggaan, nu ga ik nooit meer terug naar die dystopische hellholes.”

Meer gerelateerde berichtgeving over aanhoudende covid-beperkingen is te vinden op Fascism.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CitizenFreePress.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-26-australia-announces-two-years-prison-covid-rules.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...