zaterdag 28 mei 2022

Globalisten willen uw 'individuele ecologische voetafdruk' volgen voor totale controle over uw reis, voedsel en consumptie van goederen

 Donderdag 26 mei 2022 door: Lance D Johnson

Tags : gedragscontrolegrote regeringlichaamsautonomielichaamsoverheidCO2-uitstoottot slaaf gemaaktvrijheidtoekomstige technologieGlobalismeuitvindingennationale veiligheidpopulatie controleprivacy horlogeeigendomsrechtenSocial Credit Systembewakingonwettige detentiewereldwijd economisch forum

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.140WEERGAVEN


(Natural news) Het World Economic Forum (WEF) kwam bijeen in Davos, Zwitserland om de toekomst van het beheersen van de mensheid te bespreken. J. Michael Evans, voorzitter van de Alibaba Group, sprak over de ontwikkeling van een "individuele ecologische voetafdruk-tracker.

"We ontwikkelen door middel van technologie het vermogen van consumenten om hun eigen ecologische voetafdruk te meten", zei Michael Evans van Alibaba 'Wat betekent dat. Dat is waar ze reizen, hoe ze reizen, wat eten ze, wat consumeren ze op het platform? Individuele ecologische voetafdruk-tracker. Blijf ons volgen, we hebben het nog niet operationeel, maar dit is iets waar we aan werken '', voegde hij eraan toe.

Chinese megabedrijf bezig om nieuwe technologie te ontwikkelen om ecologische voetafdrukken te volgen

Deze CO2-voetafdruk trackertechnologie (uit China) is ontworpen om eenieders reis te volgen en controleren alsook de consumptie van voedsel, energie en andere goederen. Om deze doelen van bewaking en controle te bereiken, zou de wereldelite ofwel injecteerbare of implanteerbare bewakingstechnologie moeten gebruiken of de wereldeconomie moeten resetten met een digitale valuta die ieders aankopen en reisvaardigheden kan volgen en beperken. Deze trackingtechnologie kan worden aangepast aan voertuigen om iemands reis te beperken en hun autonomie en vrijheid in te perken. Individuen zijn al klaar om deze technologie te accepteren vanwege hun gebruik van apps en apparaten die al hun bewegingen, aankopen en gedrag volgen en vastleggen.

De Alibaba Group staat achter de technologie. Dit Chinese megabedrijf opereert in een cultuur die de mensenrechten niet respecteert. Het bedrijf heeft een grote hefboomwerking en zou deze volgsystemen gemakkelijk kunnen implementeren. Het bedrijf zou bedrijven over de hele wereld gemakkelijk kunnen overtuigen om de "carbon footprint tracker" -technologie toe te passen en bedrijven te beschamen die niet meedoen onder het mom van "ontkenners van klimaatverandering"."

Carbon footprint trackers gaan hand in hand met sociale kredietscores en grotere populatie-controleschema's

Nu individuen hun lichaamssoevereiniteit hebben opgegeven om vaccin mandaten en mondmakers op te volgen, zou het niet zo moeilijk zijn om dit soort technologie te "mandateren" voor het "grotere goed". 'Veel mensen zullen gemakkelijk meegaan in de koolstofmandaten om hun deugdelijkheid te laten zien en dat ze zo elkaar redden en' de planeet redden.”Dit maakt allemaal deel uit van een groter plan voor de implementatie van sociale kredietscores, die ook in China al zijn geïntroduceerd. Mensen zullen onder druk worden gezet om langzaam hun geloof in God op te geven en hun vertrouwen te stellen in een mondiale regering. Om een hoge sociale kredietscore te hebben en acceptabel te zijn in de samenleving, zullen individuen worden aangesproken om zich te gedragen en te geloven zoals hun meesters (nvdr.: de 1% rijken van deze wereld, WEF en consoorten) dat willen. Sociale mediaplatforms zijn al ontworpen om mensen voor te bereiden op het voldoen aan dit systeem van sociale acceptatie en controle. De ecologische voetafdruk is slechts een van de belangrijkste aspecten van dit systeem van totale controle over de bevolking.

Deze technologie zal gemakkelijk hand in hand gaan met toekomstige plandemieën en klimaat “change” sluitingen. De WEF prees eerder de lockdowns van 2020 en 2021 als gunstig voor het klimaat. In berichten op sociale media adverteerde de WEF lockdowns als 'rustig verbeterende steden over de hele wereld.”Veel van de WEF-leden steunden contacttracering door mensen onrechtmatig vast te houden en op te sluiten in hun huizen gedurende twee weken (meerdere keren) onder het mom van het voldoen aan een door de volksgezondheid opgelegde "quarantaine"maatregel. ”Deze zelfde WEF-panelleden geven de wereldbevolking een lezing over hun ecologische voetafdruk, vlak voordat ze opstijgen in hun privéjets, die meer CO2-uitstoot in één vlucht spuwen dan de gemiddelde persoon in één jaar gebruikt.

De WEF keurde de lockdowns en noemde onze kleine bedrijven als 'niet-essentieel' goed.'Het waren deze totalitaire acties die bedrijven en overheden snel consolideerden door controle over de bevolking, eigendomsrechten vernietigen en individuen en bedrijven afhankelijk maken van de volgende stimulus van de overheid. Zoals WEF-oprichter Klaus Schwab berucht zei: "In de toekomst bezit je NIETS - en daar zul je blij mee zijn.”Schwab en de rest van de WEF-elite halen hun plezier uit het manipuleren en beheersen van mensen en behandelen ons allemaal als vervangbare ‘blips’ in een ongelovige, centraal geplande wereld.

Bronnen zijn onder meer:

BigleaguePolitics.com

Twitter.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-26-globalists-want-to-track-your-carbon-footprint.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...