vrijdag 6 mei 2022

MEDICAL MADNESS: Bill Gates ontwikkelt een nieuw vaccin dat beweert polio veroorzaakt door poliovaccins te voorkomen

 Zaterdag 30 april 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadsciencefactureringspoorteneugeneticagenocidewaanzinpoliodomDerde wereldUNESCOdoor vaccin veroorzaakte poliovaccinsWHO

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

 

(Natural news) Het was slechts een kwestie van tijd voordat miljardair-eugenicus Bill Gates ontdekte dat hij kon profiteren van de financiering van nieuwe "vaccins" voor ziekten die hij zelf in de eerste plaats veroorzaakte met zijn eerdere injecties.

De ziekte die hij nu volgt is polio – het door vaccinatie veroorzaakte polio, voor alle duidelijkheid - en zijn 'remedie' is weer een nieuwe injectie die momenteel in ontwikkeling is.

Om de plaag van door prikken veroorzaakte polio in de derde wereld uit te roeien, die hij de afgelopen 15 jaar grotendeels veroorzaakte door massale vaccinatie van arme mensen met polio inentingen, financiert Gates de oprichting van een andere vaccinatie die deze schade zogenaamd zal terugdraaien.

Er zijn al miljarden dollars uitgegeven om polio in de ontwikkelingslanden "uit te roeien", en nu worden er miljarden meer uitgegeven om hun bijwerkingen uit te roeien, waaronder ironisch genoeg polio zelf.

Een rapport van NPR geeft de schuld aan de opkomst van polio aan orale vaccins die het levende virus bevatten. In de Verenigde Staten en andere westerse landen wordt een geïnactiveerd virus gebruikt.

De bewering is dat orale vaccins met het levende virus niet duur zijn en levenslange immuniteit verlenen. Maar hoe kan dit het geval zijn als de vaccinaties er zelf voor zorgen dat mensen polio oplopen? Dit is NPR‘S antwoord:

"Degenen die zijn geïmmuniseerd met een levend virus, kunnen het in hun ontlasting uitscheiden, dat zich vervolgens kan verspreiden via rioolwater op plaatsen met slechte sanitaire voorzieningen. Als het virus zwak blijft, kan het niet-gevaccineerde mensen blootstellen aan polio en immuniteit geven. Maar als het muteert en virulentie terugkrijgt, kan iemand die niet is gevaccineerd na contact met het verontreinigde afvalwater ziek worden met polio afgeleid van vaccinatie."

Het nieuwe poliovaccin van Gates kreeg toestemming voor noodgebruik van de Wereldgezondheidsorganisatie

Er zijn momenteel 25 verschillende landen die gevallen van door vaccinatie veroorzaakte polio melden, en volksgezondheidsfunctionarissen weigeren de connectie met de prikken te erkennen. In plaats daarvan duwen ze nog meer vaccins, hoewel deze worden aangepast om reactivering minder waarschijnlijk te maken.

Ananda Bandyopadhyay, adjunct-directeur polio bij de Bill & Melinda Gates Foundation, zegt dat er drie "onafhankelijke wijzigingen" zijn aangebracht aan het vaccin om het veiliger te maken en minder snel polio te veroorzaken.

"De onderzoekers hebben het virus aangepast zodat het meer mutaties moet doormaken om virulent te worden en het moeilijker wordt om die mutaties te verkrijgen", schrijft Baxter Dmitry Krantenpunch.

"Ze hebben bijvoorbeeld het polymerase veranderd, een van de belangrijkste enzymen die verantwoordelijk zijn voor het introduceren van mutaties, waardoor het vermogen om genen van verschillende virussen te mengen en te matchen, is verminderd."

Het nieuwe vaccin van Gates is al beschikbaar onder toestemming voor noodgebruik door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het heeft nog niet de volledige goedkeuring gekregen, net zoals de Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins", wat betekent dat het technisch nog in ontwikkeling is.

Sinds maart 2021 zijn er 265 miljoen doses toegediend aan kinderen in 14 landen, de meeste in Afrika. Door vaccin veroorzaakte polio heerst in heel Afrika, want daar heeft Gates in de loop der jaren veel van zijn aandacht op gericht.

"Deze “power-mad” trol stopt gewoon niet", schreef iemand in Krantenpunch over Gates 'zieke obsessie met het injecteren van mensen. 'Ik kan niet wachten om de kop te lezen dat hij dood is."

'Kleine Billy Gates leurde met zijn gif in naam van' mondiale gezondheid '', schreef een ander. "Wat triest is, is dat mensen er nog steeds in kopen."

In Natural news, wees iemand erop dat poliovaccins van alle soorten nooit het wondermiddel waren dat ze werden aangeprezen.

'Het was allemaal een leugen gepropageerd door Julian Huxley en UNESCO', voegde deze persoon eraan toe. "Julian Huxley's broer Aldus schreef over het plan om de mensheid te vergiftigen met‘ medicijnen ... A brave New World, Ik vraag me af waar hij het idee vandaan heeft?"

Meer gerelateerd nieuws over Bill Gates en zijn inspanningen op het gebied van vaccins is te vinden Genocide.news.

Bronnen zijn onder meer:

Newspunch.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-04-30-bill-gates-developing-new-vaccine-against-polio-caused-by-vaccines.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...