vrijdag 6 mei 2022

WEF van Schwab heeft overeenkomst met VN gesloten om Agenda 2030 sneller uit te voeren


 Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Er circuleren momenteel beelden op social media van een overeenkomst die het World Economic Forum van Klaus Schwab met de Verenigde Naties in 2019, vlak voor het uitbreken van de pandemie, heeft gesloten om Agenda 2030 samen sneller uit te voeren. Onder andere FVD-kopman Thierry Baudet twittert erover.

Beide partijen werken op zes fronten nauw samen: het financieren van Agenda 2030, klimaatverandering, digitalisering, gendergelijkheid, onderwijs en het vergroten van hun impact.

De overeenkomst is op het hoofdkantoor van de VN gesloten door VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en oprichter en voorzitter van het WEF Klaus Schwab. Die zei dat het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen ‘van cruciaal belang is voor de toekomst van de mensheid’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rampspoed

Schwab claimt dat we op een tweesprong staan. Er zijn volgens hem twee mogelijkheden: of we kiezen voor een ‘betere wereld’ en dan moet er een flinke schep bij, of we kiezen voor de oude wereld, maar dan wacht ons ‘rampspoed’.

“Twee private organisaties met enorme belangenverstrengeling bepalen de ‘wereldshow’ in het naïeve, ingeteelde Westen. De val der grootschalige beschaving!” reageert de Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...