woensdag 4 mei 2022

Noodkreet Reiner Füllmich: ‘We mogen het niet zover laten komen’

 


De globalisten willen zo snel mogelijk de controle over de wereld krijgen. Het lijkt een soort dystopische James Bond-film, maar helaas is het de realiteit, zei advocaat Reiner Füllmich in het programma Friday Roundtable.

Ze willen ons zo lang mogelijk in de paniekmodus houden terwijl ze toewerken naar een wereldregering, legde hij uit. Ze proberen zoveel mogelijk chaos te creëren: eerst corona, vervolgens het verstoren van de bevoorradingsketens en nu de oorlog in Oekraïne.

Onderdeel van de Grote Reset

“Het is allemaal geënsceneerd,” benadrukte Füllmich. “Het is allemaal onderdeel van de Grote Reset.” Op een gegeven moment zal een oplossing worden aangereikt: de Verenigde Naties als wereldregering.

“De Verenigde Naties staan volledig onder controle van het World Economic Forum van Klaus Schwab,” zei de advocaat. Maar er is meer. Schwab is opgeleid in de Verenigde Staten. Hij studeerde in de jaren zestig aan de Harvard-universiteit en raakte betrokken bij een door de CIA gefinancierd programma om Europees beleid te beïnvloeden. “Daar is het World Economic Forum oorspronkelijk voor opgezet.”

Uiteindelijke doel

Nu gebruiken ze het ook om controle te krijgen over de rest van de wereld, aldus Füllmich. “Dat is het uiteindelijke doel: een wereldregering en een digitale wereldmunt gebaseerd op het Chinese sociaal kredietsysteem. We mogen het niet zover laten komen.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...