dinsdag 24 mei 2022

THIS IS ACTUALLY HAPPENING (What the WEF is actually doing in DAVOS 2022) en wat doet Petra De Sutter (Groen!) in dat clubje?

 


  • THIS IS ACTUALLY HAPPENING

    This video explains the major developments happening now in Davos, Switzerland and what the World Economic Forum is doing.

    Next video - http://lukeuncensored.com
    ...
    https://www.youtube.com/watch?v=2oCJcSvEAek

    LBRY URLlbry://@wearechange#1/this-is-actually-happening#6
    Claim ID60e3e67472fd1c16e7a40749549bc10505a52f64


    Links van Inman Grant (Australische eSafety Commissioner) zit Petra De Sutter (minister voor GROEN in de Belgische Federale Regering).  En maar discussieren over het aan banden leggen van de vrije meningsuiting.  Zelfs heeft Grant het over het "recalibreren" van de vrije meningsuiting!  Stel u de arrogantie voor en de Public Relations die miljoenen dollars uitgeven om de vrije meningsuiting van elke samenleving aan banden te leggen.  Vrije meningsuiting heb je of niet, je gaat dit niet 'recalibreren'.  Dit is toch niet te geloven dat onze verkozenen deelnemen aan zo een ondemocratisch clubje,  de spreekbuis van de 1% rijken op deze aarde, puur kapitalistisch facisme.   Onze politieke leiders staan niet meer achter onze democratie maar zijn hersenloze volgelingen geworden van Schwab's Globalistisch denken.  HEIL THE GREAT RESET!  Dit is een grote NEE voor het WEF en zijn volgelingen in Davos.
    En om te weten waar zij ons willen brengen... Kijk dan naar China!

        LINK: https://www.youtube.com/watch?v=2oCJcSvEAek 

    Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

     12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...