donderdag 30 juni 2022

Minister Kuipers (Nederland) vreest aansprakelijkheid voor vaccinbijwerkingen

29 JUNI 2022


Gezondheidsminister Ernst Kuipers geeft indirect toe dat vaccinaties ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken en dus helemaal niet ‘veilig en effectief’ zijn. Hij zegt dat hij 60-minners niet off-label een extra herhaalprik wil geven, omdat hij dan aansprakelijk is als er eventuele bijwerkingen zijn.

 Een opmerkelijk moment gisteren tijdens het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer. Kamerlid Wieke Paulusma (D66) stelde de vraag aan minister Kuipers of hij zich wil gaan inzetten voor 60-minners die zich kwetsbaar voelen en graag een herhaalprik willen. Ze vroeg of de minister zich daarvoor sterk wil maken bij de EMA (European Medicines Agency).

Kuipers, duidelijk niet op zijn gemak met de gestelde vraag, zegt dan:

“Het vraagt allereerst richting de betreffende mensen hele duidelijke communicatie, en dat is onderdeel van die communicatiecampagne waar ik het zojuist over had. Want het is een inzet en bepalen van wanneer bereik je het meest optimale beschermende effect in relatie tot de risico’s op ernstige ziekte,“ aldus Kuipers.

 “Als ik vaar op de adviezen van het RIVM, en dan is het RIVM en zoals eerder gecommuniceerd met uw Kamer en het RIVM bekijkt dat nu kortcyclisch continu en is tot nu toe tot op de dag van vandaag nog steeds van mening dat een herhaalprik voor 60-min, of alle 18+ nu niet geïndiceerd is. Los van de mensen die een specifieke medische behandeling hebben en die kunnen zoals u weet via hun medisch specialist een vaccinatie krijgen.”

 “Dan gaat het even over, uh, ook de, de, de goedkeuring bij de EMA voorzitter waar mevrouw Ee, uh Paulusma uh waar.. wij zijn daarover uh telkens in overleg. Maar het vaccin is tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie niet goedgekeurd, dus als ik het ervoor in zou zetten dan doen we dat off-label uh en uh betekent dat ook uh dat ik uh daarvoor aansprakelijk ben als er eventuele bijwerkingen uh.”

Mevrouw de voorzitter: “Dank u wel”

 

    Video Link: https://youtu.be/eZt_TSCTx5U

 

Waarom niet goedgekeurd?

Uit het antwoord blijkt dat Kuipers zich dus wel degelijk zorgen maakt over ‘eventuele’ bijwerkingen van de COVID-vaccinaties. Bovendien roept zijn antwoord de vraag op waarom het vaccin tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie niet is goedgekeurd. De samenstelling van de prikken is immers nog niet veranderd sinds de introductie van de vaccins eind 2020. Eerdere prikken met exact hetzelfde product zijn recentelijk wél goedgekeurd.

 Meer autoriteiten krabbelen terug

Naast Kuipers lijken meer experts en politici terug te krabbelen. 

Zo werd in Oostenrijk vorige week de vaccinatieplicht afgeschaft. Officieel omdat de verplichting niet zou werken om mensen gevaccineerd te krijgen en mensen uit elkaar zou drijven.

Vorige week dinsdag beweerde hoge ambtenaar van de Europese Unie Věra Jourová dat de EU nooit druk heeft uitgeoefend op mensen om zich te laten prikken tegen corona. Het zou volgens haar een verzinsel zijn van ‘anti-vaccin-activisten’.

Enkele dagen terug twitterde Marc Van Ranst dat vaccineren toch altijd op vrijwillige basis was. Zijn stelling 'Dat wil niet zeggen dat een vrijwillige beslissing om niet te vaccineren geen gevolgen kan hebben', klinkt nu een stuk minder overtuigend dan hoe hij eerder reclame maakte voor de prikken.

 

https://www.blckbx.tv/corona/kuipers-vreest-aansprakelijkheid-voor-vaccinbijwerkingen

WAAROM CDS (CLOORDIOXYDE, CLO2, MMS) TEGEN COVID19 (en vele andere ziekten) WERKT !


LINK: https://www.bitchute.com/video/DYwBD64yp0vO/


LINK: https://youtu.be/7UwnAjSqyK8

 

Andreas Ludwig Kalcker is een controversiele persoon. Andreas Kalcker promoot MMS en presenteert zichzelf als wetenschapper onder de term "Natural Biophysics".

Momenteel wordt hij vervolgd door Argentijnse aanklagers omdat hij het bleekmiddel chloordioxide zou hebben gepromoot als geneesmiddel tegen Covid-19.

In deze video zet Andreas Kalcker uiteen wat volgens hem het effect is van Chloordioxide op Methemoglobinemie en op Covid-19.

https://www.bitchute.com/video/DYwBD64yp0vO/

 

In een andere video zie je een interview met Andreas Kalcker met IAMTV (Independent American Media Television Network), een onafhankelijke Amerikaanse TV zender.

 


MMS/CDS-missionaris Andreas Kalcker zegt zijn gelijk te kunnen staven aan de hand van de volgende onderzoeken die door zijn getrouwen zijn uitgevoerd:

a.    Karnik-Henry, M.S. (2020). Acidified sodium chlorite solution: A potential prophylaxis to mitigate impact of multiple exposures to COVID-19 in frontline health-care providers. HospitalPractice. DOI: 10.1080/21548331.2020.1778908.

b.    La Red. (2020). Comusav dice haber vencido al COVID-19 con Dióxido de Cloro (CDS). Available on https://lared.com.gt/comusav-dice-haber-vencido-al-covid-19-con-dioxidode-cloro-cds/. Accessed on October 25, 2020. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.10.13.336768v3

Bovenstaande onderzoeken missen een peerreview. Over de hele wereld gezien, gebruiken duizenden, misschien wel miljoenen mensen, voornamelijk in Latijns America en Afrika chloordioxide op basis van zulk gedachtengoed. Daarom volgt hier een dringende oproep aan de wetenschap: kom NU met een peerreview voor bovenstaande onderzoeken!

·         als uit de peerreview blijkt dat het onderzoek niet deugde, helpt u alle gebruikers en voorkomt u veel ellende

·         als uit de peerreview, hetgeen het overgrote merendeels van de wetenschap onwaarschijnlijk acht, bevestiging volgt, geeft u de hele wereld toegang tot een potentieel fantastisch medicijn

 

Andreas Kalcker verwijst op zijn website naar een document van de WHO over de toxiteit van chloordioxide: https://www.who.int/ipcs/publications/cicad/en/cicad37.pdf.

Andreas Kalcker verwijst op zijn website naar een document afkomstig van (nota bene) de University of Hongkong dat suggereert dat het Covid-19 virus waarschijnlijk in een laboratorium is vervaardigd op basis van vleesmuiscoronavirussen

 


·         Chloordioxide MMS / CDS als antibioticum/medicijn tegen corona

·         ACTUEEL medisch gebruik van Chloordioxide, volg de ontwikkelingen!

·         Wetenschappelijk bewijs voor de veiligheid van medicinaal gebruik van ClO2

·         Genezingsverhalen van ALLE ziekten met chloordioxide/MMS

·         Wat is MMS / CDS / Chloordioxide en hoe maak je het?

·         10 may 2021 German Comusav Conference

·         ClO2 getest als medicijn tegen malaria

·         Goedgekeurde medische toepassingen van Chloordioxide

·         Interessante gerelateerde wetenschappelijk publicaties

·         Sitemap XML

·         Contact

 





Chloordioxide als antibioticum/medicijn tegen corona

 

Heeft u wel eens gehoord van chloordioxide of MMS of CDS?

Wist u dat...

·         Bolivia chloordioxide als geneesmiddel tegen COVID-19 heeft gelegaliseerd?

·         5 universiteiten chloordioxide als medicijn bereiden?

·         de apotheken in Bolivia meewerken met het verspreiden van chloordioxide als medicijn tegen corona?

·         meer dan 5000 artsen chloordioxide als medicijn tegen COVID-19 voorschrijven?

·         chloordioxide als medicijn al decennia lang flink wordt gecensureerd?

·         chloordioxide ook als medicijn tegen kanker wordt bestudeerd?

·         chloordioxide als medicijn niet giftig is en geen negatieve bijwerkingen heeft?

·         de medische werkzaamheid van chloordioxide al heel lang bekend is?

·         Inmiddels ook wetenschappelijk is vastgesteld dat chloordioxide voor 93% effectief is tegen COVID-19?

·         chloordioxide waarschijnlijk het medicijn is waar Trump over sprak: "a desinfectant that will knock out COVID-19 in a minute by injection."

·         Dat artsen en verzorgers in Latijns Amerika preventief chloordioxide nemen zodat ze niet door hun patiënten kunnen worden besmet?

·         Dat chloordioxide effectief is tegen ALLE virussen?

·         Dat virussen nooit resistentie kunnen opbouwen tegen chloordioxide?

·         Dat chloordioxide als medicijn tegen COVID-19 alleen in Bolivia kon worden uitgevoerd omdat alle andere landen dit onderzoek hebben verboden omdat chloordioxide nog steeds als giftig wordt bestempeld ondanks dat het tegendeel allang is bewezen!?

Vraagt u zich dan niet af: waarom wist ik dit niet ???

CLO2.nl samenvatting

 

Mijn Geschiedenis:

12 jaar geleden hoorde ik voor het eerst over chloordioxide. Rudolf, bioloog, introduceerde me, en ik dacht: kerel, wat maak je me nou!? Kijk eens hoe er wordt gewaarschuwd tegen chloordioxide! Ik vroeg het later nog eens na bij een alternatief therapeut met zeer gedegen medische kennis en zij zegt ook... het klopt wat Rudolf zegt.

Eerst het nodige gelezen, toen heb ik het er maar eens op gewaagd. Ik dronk een verdunning van 9 druppels elk. Een DIARREE!!! Maar goed dat mijn toilet naast de douche staat zodat ik met de sproeier onder rand kon schoonmaken. Maar het voelde niet slecht, niet branderig of zo.

De informatie die ik op het internet vond, zocht ik uit en bundelde het in een artikel van enkele A4-tjes groot. Intussen stond de pindapot met poedervormige natriumchloriet 80% die ik van Rudolf had gekregen veilig opgeslagen in de kast. Voor het geval er ooit een epidemie langs zou komen al Mexicaande griep, varkensgriep, ebola of vogelgriep. Nooit gedacht dat het ooit nog eens daadwerkelijk van pas zou komen.

Mijn website www.welkegeneeswijzewerkt.nl waarop mijn artikel stond werd gehackt. Deze werd toch amper gelezen, dus die website maar opgedoekt. Bij aanvang van de corona heb ik de draad weer opgepakt. Ik verzamelde informatie en gooide die direct op mijn nieuwe website www.clo2.nl. Dat was 7 april 2020. Intussen mailde ik met alles en iedereen. Het hele RIVM, de hele OMT, virologen van de WUR, ze hebben allemaal bericht van me gehad om ze te vertellen hoe op dat moment de corona in Bolivia en Mexico werd behandeld. Maar helaas, je kunt net zo goed tegen een muur praten. Ik kwam er nergens doorheen.

Ik zocht op het internet naar medestanders op wetenschappelijk niveau. Zo vond ik professor Làsló Rosivall van de universiteit van Budapest. Hem vertelde ik dat ClO2 in het verleden zeer succesvol was gebleken tegen malaria en dat het nu volop wordt ingezet tegen corona. Maar dat kon volgens hem niet (wel dus), want volgens de theorie, zijn eigen theorie wel te verstaan, kan ClO2 niet de maag-darmbarriere oversteken. Dus hoe ClO2 kan dan, als je het drinkt in het bloed terecht komen, waar de malaria zich op houdt??? Tja, weet ik veel. Maar het gebeurd wel!

Ik vond ook oncoloog Laurent Schwartz. Chloordioxide stond op zijn waslijstje van eenvoudige chemicalien die volgens zijn mathematische model de potentie hadden om als medicijn te kunnen dienen tegen kanker. Dus ik bel hem en vraag hem of hij weet dat moment in Bolivia en Mexico chloordioxide wordt ingezet tegen kanker. Hij reageerde met woorden die in coronatijd merkwaardig overkomen: "ja, corona kun je makkelijk uitschakelen met chloordioxide, kanker is moeilijker".

Chloordioxide dringt niet diep genoeg door in het kankergezwel om daar alle schimmels te kunnen doden. Dan heb je nog iets nodig om de chloordioxide dieper naar binnen te brengen. Laurent dacht aan injecteren en zo. Volgens mij noemde hij toen ook al DMSO. Ik vertelde hem dat er op het internet heel veel verhalen staan van mensen die met behulp van een combinatie van chloordioxide en DMSO van kanker af zijn gekomen. Dus hij vroeg me om hem die verhalen toe te sturen.

Met alle genoegen natuurlijk! Ik stuurde Laurent links naar allerlei platforms in allerlei talen. Vooral in het spaanstalige gebied vind je er veel. Op Telegram vind je een forum "testimonios de Dioxido de Cloro" met allerhande enthousiaste verhalen. Om op de bodem van die lijst te komen, moet je enkele minuten achter elkaar supersnel naar beneden scrollen, zo eindeloos lang is die lijst.

Binnen een week na ontvangst reageerde Laurent: I am starting up clinical trails. Hij zei niet met welke middelen en hij zei of dat samenhing met die verhalen die ik hem had gestuurd, maar dat kan haast niet missen. Ik ben apetrots! Ik heb een steentje bijgedragen aan het onderzoekswerk van een toekomstige nobelprijswinnaar.

Toekomstig Nobelprijswinnaar? 

Je moet weten: Laurent stuurde me een preview van zijn nog te publiceren boek waarin hij het einde aankondigde van de grote aandoeningen. Kanker en Altzheimer en nog veel meer (ik wil niet alles prijsgeven), hebben na decennia van wetenschappelijke stagnatie hun beste tijd gehad. Met die wetenschap op zak, plus de wetenschap van de getuigenissen, besef je: dat wordt een succes! En misschien tonen de resultaten van zijn clinical trail zich nog heel snel ook! En als dat een succes wordt, is dit succes van ongekend wereldformaat. Een revolutie in de medische wetenschap!

En nu start hij, Laurent Schwartz clinical trails... Het vervuld je tegelijk met een genoegzaam, maar ook met een surrealistisch/absurdistisch gevoel. Je hebt tweemaal wereldnieuws in de pocket:

·         je kent een medicijn tegen corona wat uit voorraad wereldwijd leverbaar is en geen drol kost: you can kiss corona goodbye!

·         je kent een medicijn dat de aandoeningen der aandoeningen uit gaat schakelen (kanker, Altzheimer e.v.a.) 

Maar er is tegelijk geen hond die naar je luistert. Tenminste, tot nu ± 15 aug 2021.

Campeche, provincie in Mexico, kreeg dankzij chloordioxide groen stoplicht

 

Campeche is de eerste staat in Mexico die een groen verkeerslicht ingaat, erkende Hugo López Gatell-Ramírez , ondersecretaris van Preventie en Gezondheidsbevordering van het gezondheidssecretariaat van de federale regering. De burgemeester van Campeche, Eliseo Fernández Montúfar , wees er in een video-interview op dat de daling van het aantal gevallen van Coronavirus te wijten is aan het gebruik van de CDS -Chlorine Dioxide, voor het acroniem in het Engels-.

In het interview legde de burgemeester van Campechano uit dat Mexicaanse militaire artsen hem uitlegden over de voordelen van chloordioxide en werd besloten de maatregelen toe te passen. BRON Maar helaas, de bron achter de bron (Metronews) lijkt inmiddels gecensureerd.

Chlorine Dioxide to Treat COVID? YES, Says Dr. Manuel Aparicio



LINK: https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/294-chlorine-dioxide-to-treat-covid-yes-says-dr-manuel-aparicio

 

"The Universal Antidote" film

LINK: https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/195-the-universal-antidote-film

Klik op read more voor de verkorte versie!

Lees meer: "The Universal Antidote" film 

Dr Manual Aparicio Alsonso uit Mexico, van chirurg naar arts die covid-patiënten met chloordioxide behandeld

 



https://odysee.com/@Forbiddenhealth:1/Dr-Manuel-Aparicio-This-will-change-the-world:b

Klik op "readmore" om de tekst mee te kunnen lezen.

Lees meer: Dr Manual Aparicio Alsonso uit Mexico, van chirurg naar arts die covid-patiënten met chloordioxide... 

Film 'A Humble Journey' and chlorine dioxide patents

https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/279-a-humble-journey-a-film-by-sacha-stone

 

 


Lees meer: Film 'A Humble Journey' and chlorine dioxide patents 

Het bewijs van de effectiviteit van chloordioxide als medicijn tegen COVID-19

 




Https://www.brighteon.com/936b3f71-d2bb-48fb-b354-3e32f711459f



   https://www.brighteon.com/3c171886-fcdb-4288-8860-59aa62f33211


Healing Disease - MMS - CLO2

Published 9 months ago | Comments

AMAZING See Doctors from COMUSAV show how Chlorine Dioxide works against COVID and information about its safety.
This video is the HD version, easier to read.

COMUSAV
= World Health and Life Coalition. https://comusav.com/en/
Watch this video for a simpler view how how people are using this to recover their family and friends
: COMUSAV SAYS -BYE - BYE COVID Must watch. Biggest health discovery in 100 years ENGLISH with some SPANISH https://www.brighteon.com/41b14672-e158-43a9-bb2a-3e8063caed3d

Andreas Kalcker has dedicated himself to understanding the power of chlorine dioxide.
Over the last 10 years he has seen great success with chlorine dioxide healing patients of many diseases and recently has had tremendous success treating covid-19
Andrea's Website's:
http://www.andreaskalacker.com
http://www.Comusav.org Organization of 4000+ doctors using chlorine dioxide
http://www.forbiddenhealth.com

We recommend learning how to make MMS / Chlorine Dioxide first: 
https://www.brighteon.com/efab91d9-3da6-4a8a-af04-ce451c901c4a
Excepts on Andreas Kalcker’s online course on how to make and use MMS / Chlorine Dioxide
Full Basic Online Course ClO2 #ENGLISH can be found here:
https://elopage.com/s/naturalbiophysics/basic-course-clo2
Also available in Spanish and Deutsch.

Above is an easy way to learn, and I recommend for the visual learner. However, links below give similar information for free.
Please study and learn “Basic” or “starting procedure” first.
Protocols available for FREE and more information on this website.
https://andreaskalcker.com/en/protocolos/

Other free how-to videos.
G2CU: Information and free help on how to use MMS. 
https://www.miracleofwater.com/
https://theredonionthailan.wixsite.com/website/blank-page
Video testimonials
https://theredonionthailan.wixsite.com/website/testimonials
This information is provided for learning purposes, and is not medical advice.

Learn more at 
https://clo2.tv/

Original video from here: 
https://www.facebook.com/103434295022171/videos/2802746323385857/

 

Chloordioxide als medicijn tegen COVID-19 93% effectief



 

Link: https://drive.google.com/file/d/1AX2IOOP2Cn
OEFE9mfcspV_Mf96Ra76pU/view

 

Getuigenissen genezing met chloordioxide

 

"Ik had Covid en ik was genezen met chloordioxide"

De wetenschappelijke gemeenschap is verdeeld over de effectiviteit van chloordioxide als een product dat opmerkelijke genezende en preventieve resultaten kan bieden bij infecties met Covid 19. Mallorcadiario.com heeft de getuigenis opgeschreven van Dr. Alfredo Garrido, arts van de Intensive Care Unit (ICU) van Juaneda Ziekenhuizen, die afgelopen zomer een beeld van het coronavirus heeft ontwikkeld, later bevestigd door middel van een antilichaamtest. De 52-jarige arts koos voor chloordioxide als ingreep om de verontrustende symptomen die hij door de infectie had ontwikkeld te overwinnen. Zijn ervaring, afgezien van professionele debatten en volgens hemzelf, was buitengewoon positief: in een korte tijd verbeterde zijn gezondheidstoestand ogenschijnlijk tot het punt dat hij, slechts tien dagen na de eerste dosis behandeling, weer kon deelnemen aan zijn werk, zodra het negatief is gecertificeerd door PCR.


Dr. Alfredo Garrido, een specialist in Intensive Care (ICU) in Juaneda Ziekenhuizen

Om ervaringsverhalen van patiënten te vinden die chloordioxide hebben gebruikt, moet je de censuur eerst zien te omzeilen. Gebruik daarom DuckDuckGo.com.

Mogelijke zoekopdrachten:

·         https://duckduckgo.com/?q=chloordioxide+getuigenissen

·         https://duckduckgo.com/?q=chlorine+dioxide+testimonials 

·         https://duckduckgo.com/?q=testimonios+de+dióxido+de+cloro

·         op Telegram.org (download eerst de app, hier vind je bergen met getuigenissen!!!)

o    Dióxido de Cloro - [Testimonios] (30.000 spaanstalige subscibers)

o    Dióxido de Cloro [Noticias y Documents] (10.000 subscribers)

o    Chlorine Dioxide Channel

 https://volksmedicijn.com/mms-getuigenissen/

 

Andreas Kalcker: Chloordioxide leidt niet tot Methemoglobinemie



 

LINK:  https://youtu.be/7UwnAjSqyK8

Lees meer: Andreas Kalcker: Chloordioxide leidt niet tot Methemoglobinemie 

Chloordioxide als nieuwe vorm van doping tegen melkzuur?



 

Na anderhalf uur voetballen, ontstaat door uitputting kramp in de benen. Die kramp wordt veroorzaakt door melkzuurvorming. Als je zou beschikken over een middel dat het melkzuur oplost, hoe zou dat de prestaties beïnvloeden?

Op deze vraag is nog geen antwoord mogelijk, want het is zover mij bekend, nog nooit gedaan. Waarom acht CLO2 het dan heel wel mogelijk dat individuele spelers of misschien wel complete teams binnenkort chloordioxide gaan gebruiken tegen melkzuur?

·         dankzij corona is chloordioxide in latijns-Amerika tegenwoordig heel bekend en heel populair geworden

·         de grote promotor van chloordioxide, Andreas Kalcker, zegt in zijn boeken en in zijn video's dat chloordioxide ook melkzuur oplost

Dus als deze informatie bij elkaar komt bij een al te ambitieuze athleet, team of sportarts, kan deze zijn/haar conclusies trekken. En wat blijft er over van de ClO2? CO2 en keukenzout. Niet illegaal en niet te traceren!

 

Oral ingestion of Chlorine dioxide results in tumor cell acidification of the alkaline pH of cancer cells

 

Oral ingestion of Chlorine dioxide results in tumor cell acidification of the alkaline pH of cancer cells (assumption!)

Abstract: 

A first patient with metastatic adenocarcinoma of the pancreas has decided, on his own, to refuse chemotherapy but to treat himself with lipoïc acid, hydroxycitrate combined with oral ingestion of chlorine dioxide. His blood tests and radiological examinations have almost normalized and the disease is stable at 18 months. Another patient with hormone resistant metastatic prostate cancer has experienced a sharp drop in PSA level as well as improved medical condition. It is our hypothesis (albeit unproven) that chlorine dioxide results in tumor cell acidification of the alkaline pH of cancer cells.

Discussion and conclusion:
It is our hypothesis that chlorine dioxide decreased the intracellular pH. Correcting the intracellular pH may be an alternative or an adjunct to a metabolic treatment as there is extensive literature that many effective cancer treatments decrease the intracellular pH: literature on increased survival support for the combined use of antacids (which prevent proton extrusion from the tumour cells) with standard chemotherapy.

Source: https://www.cancertreatmentjournal.com/articles/chlorine-dioxide-as-a-possible-adjunct-to-metabolic-treatment.pdf

 

 


LINK: https://youtu.be/Guf76dN2G9k

https://guerir-du-cancer.fr/ (Dr. Laurent Schwartz)



Reactie toevoegen

Wetenschappers die mogenlijkheden zien voor medicinaal gebruik van chloordioxide

 

Hoewel ik niet kan verifiëren of onderstaande wetenschappers in onderstaand lijstje willen staan, kan op basis van de uitkomsten van hun wetenschappelijke onderzoeken worden afgeleid dat zij mogelijkheden zien in chloordioxide voor medicinaal gebruik.

Prof. Dr. D. Pablo Campra Madrid. Licenciado en Ciencias Biológicas y Dr. en Ciencias Químicas Universidad de Almería (España)

·         Enrique A. Martínez, Universidad Católica del Norte, Coquimbo, Chile

In vivo evaluatie van het antivirale effect van ClO2 in kippenembryo's geïnoculeerd met aviaire infectieuze bronchitis coronavirus
Laboratory of Veterinary Diagnostic Pathology. School of Natural Sciences. Autonomous University of Queretaro. Av. De las Ciencias S/N. Juriquilla, Queretaro. Qro. C.P.76230. Mexico, 
Unit for Basic and Applied Microbiology. School of Natural Sciences. Autonomous University of Queretaro. Anillo Vial Fray Junípero Serra, Querétaro, Qro. C.P. 76140, Mexico
Laboratory of Cellular Biology.
School of Natural Sciences. Autonomous University of Queretaro. Av. De las Ciencias S/N. Juriquilla, Queretaro. Qro. C.P. 76230. Mexico

·         Zambrano-Estrada, Xóchitla,

·         Domínguez-Sánchez, Carlos,

·         Banuet-Martínez, Marina,

·         Guerrero de la Rosa, Fabiola,

·         García-Gasca, Teresa,

·         Acevedo-Whitehouse, Karina

 

Wetenschappers die veelal (al dan niet terecht) worden beschouwd als kwakzalvers maar die reeds overtuigd zijn van de effectiviteit van chloordioxide als medicijn:

·         Dr. Andreas Ludwig Kalcker 

o    Gustavo López,

o    Martín Pereira,

o    Jorge Bontempo,

o    Eyre Pacheco M.,

o    Carolina Derromediz. Dra. Patricia Do

o    Nascimiento

o    Veronica del Castillo, Periodista Y Conductora

o    Dr. Ramon Herrera, Medico Cirujano

o    Dr. Pedro Sanchez Prito, medico general

o    Dr. Pedro Chavez

o    Dr. Manuel Aparicio, ortopedista y traumatologo

o    Dr. Miguel Aylion, medico cirujano delegado Comusav Puebla

o    Dr. Carlos Hernandez, empresario

o    Eric del Castillo, actor testimonia

Orale inname van Chloordioxide door varkens als behandeling tegen PRRSV
State Key Laboratory of Biocontrol, School of Life Sciences, Sun Yat-sen University, North Third Road, Guangzhou Higher Education Mega Center, Guangzhou, Guangdong510006, PR China

·         Zhenbang Zhu,

·         Yang Guo,

·         Piao Yu,

·         Xiaoying Wang,

·         Xiaoxiao Zhang,

·         Wenjuan Dong,

·         Xiaohong Liu,

·         Chunhe Guo

 

1 Department of Physics, Group of Chemical Physics, Budapest University of Technology and Economics, Budapest, Hungary
2 Institute of Translational Medicine and International Nephrology Research and Training Center, Semmelweis University, Budapest, Hungary

·         K. Kály-Kullai 1 

·         M. Wittmann 1 

·         Z. Noszticzius 1 ,

·         László Rosivall2

 

·         https://www.medicinenet.com/doctors/5e618281-572f-4e42-ab45-dcc2d744416e/mitchell-liester/colorado-springs-co_doctor.htm#officeinfo


 

De geschiedenis van opgeloste Chloordioxide



 

April 2020. sinds 1994 biedt Jim Humble het bleekmiddel chloordioxide als medicijn tegen malaria aan onder de naam MMS (Miracle Mineral Solution) en zeggen nu dat het ook zeer effectief is tegen corona. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Chloordioxide is NIET WETENSCHAPPELIJK GETEST ALS ANTIBIOTICUM OF MEDICIJN. Tot voor kort waarschuwden experts zoals het RIVM en de FDA luidkeels tegen inname van chloordioxide omdat het drinken van een verdunning giftig zou zijn. Maar daarbij verwezen zij helaas naar wetenschappelijke publicaties waarin chloordioxide wordt geinhaleerd (in plaats van oraal ingenomen), of waarin de ingenomen hoeveelheid of concentratie veel hoger is dan bij MMS. Inmiddels heeft in elk geval de RIVM haar mening herzien. De RIVM bevestigt sinds 2018 de veiligheid van MMS/CDS-protocollen. 

Dat MMS/CDS in elk geval niet gevaarlijk is, wordt bevestigd in het volgende rapport van:

·         Prof. Dr. D. Pablo Campra Madrid. Licenciado en Ciencias Biológicas y

·         Dr. en Ciencias Químicas

·         Universidad de Almería (España) pcampra@ual.es

https://www.researchgate.net/publication/344876982_ TOXICIDAD_DEL_DIOXIDO_DE_ CLORO_Y_DEL_CLORITO

Meer hierover kunnen vinden? Surf dan met DuckDuckGo!!!

Onderzoekers verwachten dat binnen 3 jaar gebruik van chloordioxine als medicijn wordt goedgekeurd.

Lees meer: De geschiedenis van opgeloste Chloordioxide 

 

Covid-19: behandeling door gorgelen met een bleekmiddel?


 

Een cederboom, symbolisch geplant als teken van hoe lang het duurt voordat een wetenschappelijke prestatie wordt toegepast.

09-september-2020. "De recente pandemie bracht ons ertoe het antivirale effect van dit middel opnieuw te evalueren.”, Zoltán Noszticzius, emeritus hoogleraar bij de afdeling Fysica van het Instituut voor Fysica van de faculteit Natuurwetenschappen van BME onthulde aan BME-hu, na de publicatie van een artikel, geschreven met zijn collega's van de afdeling, assistent-professor Kristóf Kály-Kullai en universitair hoofddocent Mária Wittmann , evenals László Rosivall, emeritus hoogleraar aan de Semmelweis University, over de mogelijke toepassing van chloordioxide in de strijd tegen het coronavirus.

Lees meer: Covid-19: behandeling door gorgelen met een bleekmiddel? 

Lees het hele artikel op: https://www.bme.hu/news/20200909/COVID_19_Treatment_by_gargling?language=en

 

ClO2 gebruik volgens MMS/CDS-protocol is veilig, waarom wordt het dan verketterd?

 

ClO2 gebruik volgens MMS/CDS-protocol is veilig gebleken. Hoe komt het dan dat RIVM en FDA (de wetenschap) zo luid waarschuwen tegen het gebruik er van?

Als niet-medicus kan en mag ClO2.nl niet oordelen of ClO2 effectief kan worden gebruikt als geneesmiddel. Maar mocht blijken dat chloordioxine toch als medicijn kan worden ingezet, dan moet er een verklaring zijn voor het feit dat het nu wordt verketterd.

Lees meer: ClO2 gebruik volgens MMS/CDS-protocol is veilig, waarom wordt het dan verketterd? 

Hoe werkt ClO2 als je het drinkt?


 

Hoe werkt chloordioxide als je het verdund drinkt in de concentratie en frequentie zoals MMS protocollen voorschrijven? CLO2 neemt u mee op haar zoektocht naar antwoorden.

Lees meer: Hoe werkt ClO2 als je het drinkt? 

 

Chloordioxide FACTCHECK-CHECKLIST!!!

 

 FACT

 

 FACTCHECK 

 

RESULT

Bolivia heeft het gebruik van chloordioxide als geneesmiddel tegen COVID-19 gelegaliseerd.

 

https://www.clo2.nl/index.php/-nl-nl/actueel-medisch-
gebruik-van--chloordioxide-volg-de--ontwikkelingen/
55-bolivia-legaliseert--chloordioxide-als-med

 

 


 



Chloordioxide wordt gebruikt om papier te bleken

 



https://papierenkarton.nl/-soorten-eigenschappen/
soorten-papier-en-karton/-papier-grafisch/ongebleekt/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trump sprak over chloordioxide toen hij zei:
"And then I see the disinfectant, where it knocks it out in one minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning, because you see it gets in the lungs and it does a treou’remendous number on the lungs, so it’d be interesting to check that, so that y going to have to use medical doctors with, but it sounds interesting to me.


 

          geen bevestiging van gevonden!

 

 

 

Er bestaat een chinees patent uit 2014 waaruit blijkt dat je ebolapatiënten kunt behandelen door hen opgeloste pure chloordioxide direct in hun bloedbaan in te spuiten.


 

https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/patent

 

 

 

Onderzoek uit 2011 wijst uit dat chloordioxide een veilige en zeer effectieve vorm van wondgenezing vormt. 

 

https://clinicaltrials.gov/-ct2/show/NCT01341041
https://pubmed.ncbi.nlm.-nih.gov/24343388/

 

 


Een kwalitatief inferieur uitgevoerd onderzoek uit 2021 in oeganda wijst uit dat chloordioxide 100% effectief is tegen malaria.

 

https://www.clo2.nl/index.php-/nl-nl/clo2-getest-als-medicijn-tegen-malaria

 

 



5 Boliviaanse universiteiten staan achter chloordioxide als medicijn tegen corona en produceren chloordioxide

 

https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/17--chloordioxide-als-potentieel-antibioticum-
medicijn-tegen-corona/actueel--chloordioxide-als-medicijn-volg-de-
ontwikkelingen/182-5-universiteiten--produceren-chloordioxide-als-medicijn-tegen-covid-19

 

 

 



de apotheken en het leger van Bolivia werken mee aan de verspreiding van chloordioxide door de Andesgebergte

 

https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-actueel-medisch-gebruik-van-chloordioxide-volg-de-ontwikkelingen

 

 

 



meer dan 5000 artsen zijn lid van COMUSAV, een artsencollectief die voorstander is van het gebruik van chloordioxide tegen COVID-19

 

sorry, groeiend aantal, ik kan de tel niet bijhouden, daarom geen factcheck mogelijk

 


 

COMUSAV en wwww.CLO2.nl worden gecensureerd of benadeeld op het internet.

 

·         https://www.google.com/search?q=comusav

·         https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-actueel-medisch-gebruik-van-
chloordioxide-volg-de-ontwikkelingen/-177-censuur-tegen-nieuw-covid-19-medicijn

 

 



Een frans oncoloog, Laurent Schwartz, ziet in chloordioxide een potentieel medicijn tegen kanker

 

https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-169-oral-ingestion-of-chlorine-dioxide-
results-in-tumor-cell-acidification-o-f-the-alkaline-ph-of-cancer-cells

 

 

 

 

De volgende instanties waarschuwen tegen het drinken van chloordioxide als medicijn:

 

 

 

 

 

-  

 

https://www.uu.nl/nieuws/levensgevaarlijk-chloormiddel-nog-steeds-
te-koop-als-medicijn



 

 

 


  

 

geen waarschuwing kunnen vinden, RIVM waarschuwt dus niet!


 




 




 

https://www.fda.gov/consumers/-consumer-updates/danger-dont-drink-
miracle-mineral-solution-osr-similar-product

 


 


 



De RIVM zegt dat MMS en chloordioxide, mits juist gebruikt, veilig zijn.

 

https://www.clo2.nl/index.php/nl-nl/-wetenschappelijk-bewijs-voor-de-
veiligheid-van-medicinaal-gebruik--van-clo2/159-risicobeoordeling-
mms-voor-gebruik-als-d-rinkwaterzuivering-rivm-2018

 

 

 



Professor Pablo Campra Madrid heeft aangetoond dat therapeutisch gebruik van chloordioxide veilig is.

 

https://www.researchgate.net/-publication/344876982_TOXICIDAD_DEL
_DIOXIDO_DE_CLORO_Y_DEL_CLORITO

 

 


Dr. Manuel Aparicio beweert dat gedocumenteerd, meer dan 100.000 mensen dankzij chloordioxide zijn genezen!

 

https://odysee.com/@UrbeOscura:8-/Dr.-Manuel-Aparicio-Alonso,-Treating--patients-of-COVID-19-with-CDS---COMUSAV:4 

 

 


Er bestaan ontelbaar veel verhalen van mensen die dankzij chloordioxide zijn genezen van COVID-19, kanker, malaria en allerlei andere aandoeningen.

 

https://www.clo2.nl/index.php/nl--nl/145-getuigenissen-genezing-met-chloordioxide

 

 

 

 

 

 

 

 

NIETS van dit alles kwam in Nederland of België in het nieuws!!!

 

 

 

 

 

 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...