vrijdag 10 juni 2022

‘Doden liegen niet’: Zorgmedewerkers over de hele wereld maken vreemde dingen mee

 


De cellen liegen niet. Het bloed liegt niet. De doden liegen niet. Het weefsel vol spike-eiwitten liegt niet. Dat zei patholoog Ryan Cole, die enkele van zijn grootste klanten is kwijtgeraakt omdat hij zich uitspreekt, in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Cole maakt veel vreemde dingen mee en hij is niet de enige. Oncologen van over de hele wereld – Frankrijk, Engeland, de Verenigde Staten – pathologen, artsen, radiologen maken hetzelfde mee.

99 procent geprikt

Tijdens een Zoom-gesprek hoorde de patholoog dat talloze twintigers en dertigers binnenkomen met borstkanker en dat 99 procent daarvan geprikt is. Een radioloog zei dat hij twee gevallen van borstkanker had vastgesteld bij 31-jarige vrouwen, die enkele weken daarvoor hun booster hadden gehaald.

De hoofdoncoloog van een groot ziekenhuis in Florida zei tegen hem dat hij normaliter eens per decennium een geval van agressieve hersenkanker vaststelt bij een jonge patiënt. Vorige maand heeft hij er al vijf vastgesteld, na de boosters.

Het klopt

Overal waar ik kom, begint de medische gemeenschap zich te roeren en bevestigen ze wat ik zie, aldus Cole. In Engeland en Ierland zeiden artsen en verpleegkundigen tegen hem dat het klopt wat hij zegt. Jonge patiënten met agressieve vormen van kanker. Daarnaast keert bij patiënten die al jaren kankervrij zijn na hun booster de kanker weer terug.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...