vrijdag 10 juni 2022

Eva Vlaardingerbroek over ‘Sudden Adult Death Syndrome’: ‘Ze denken dat wij achterlijk zijn’


Een toename van het aantal gevallen van ‘Sudden Adult Death Syndrome’ stelt artsen voor een raadsel, kopten de media deze week. Zijn ze nou zo dom of hebben ze meer zoiets van: we kunnen al die sterfgevallen natuurlijk niet linken aan de massavaccinaties? Die vraag stelde Mark Steyn van GB News aan politiek commentator Eva Vlaardingerbroek. “Ze moeten dit toch weten?”

“Ik denk niet dat ze dom zijn, ik denk dat ze denken dat wij dom zijn,” reageerde Vlaardingerbroek. “Sudden Adult Death Syndrome? Serieus?” Een paar maanden geleden kwam het door de kerstbomen. De media schreven ook dat klimaatverandering de boosdoener was. Daarnaast zou postpandemische stressstoornis hartaanvallen veroorzaken, zei Vlaardingerbroek.

Ze lachen ons uit

“Deze mensen lachen ons uit,” zei ze. “Zij denken dat wij achterlijk zijn. En als je de waarheid probeert te achterhalen, komen ze achter je aan. Het is ook heel moeilijk om je uit te spreken over de waarheid. Het enige wat er de afgelopen maanden is veranderd, is dat iedereen dit vaccin heeft genomen, maar dat kun je niet zeggen omdat er geen studies zijn gedaan naar de correlatie.”

Plotseling sterven er meer mensen dan normaal en we hebben geen idee waarom, maar we weten wel zeker dat het niet komt door het vaccin. Dat is het enige wat ze je met zekerheid kunnen zeggen. En er zijn genoeg redenen waarom ze de waarheid proberen te verdoezelen, aldus Vlaardingerbroek.

(Video verwijderd? Klik hier...) 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...