maandag 6 juni 2022

Nieuwe cijfers over sterfte na uitrol vaccins en boosters: ‘Tot nu toe heeft nog niemand dit gezien’

 

Waarom laten ze de meest betrouwbare data die ze hebben niet zien? Die vraag stelde de Amerikaanse techondernemer Steve Kirsch in gesprek met advocaat Reiner Füllmich. De meest betrouwbare data zijn de data van Medicare, een sociaal verzekeringsprogramma van de Amerikaanse overheid.

“Waarom moeten vaccinmakers worden beschermd tegen aansprakelijkheid als de vaccins zo veilig zijn?” vroeg Kirsch.

“Dat laat ik je zien. Dit is de eerste keer, tot nu toe heeft nog niemand dit gezien,” kondigde hij aan. De ondernemer toonde vervolgens een grafiek van het aantal Medicare-sterfgevallen per maand. Na de uitrol van het vaccin en de boosters zijn fikse sterftepieken te zien.

sterf
Grafiek: aantal sterfgevallen per maand (Medicare). V = vaccin, B1 = eerste booster, B2 = tweede booster.

“Je kunt geen toegang krijgen tot deze data. Ze zijn niet openbaar beschikbaar,” benadrukte Kirsch. “Ik heb een klokkenluider in het Medicare-systeem die me deze informatie heeft gegeven. Dit is de meest betrouwbare database.”

Vaccins doden enorme aantallen mensen

Hoe kun je verklaren dat het aantal sterfgevallen 50 procent hoger is na de uitrol van de vaccins en boosters, die de sterfte zouden moeten terugdringen? “Dat is het probleem. Ze hebben daar geen verklaring voor. Ze willen het niet verklaren. Dat is waarom ze je de Medicare-gegevens nooit laten zien.”

Ze moffelen data weg waaruit blijkt dat de vaccins enorme aantallen mensen doden, aldus Kirsch.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...