woensdag 1 juni 2022

WHO lijdt pijnlijke nederlaag, landen verzetten zich massaal tegen globalistische plannen: ‘Geweldig nieuws!’

 

Afgelopen week werd in Genève de World Health Assembly gehouden. De lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vergaderden onder meer over controversiële amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling.

Landen als Australië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten spraken hun steun uit voor de amendementen en riepen andere landen op hetzelfde te doen, wat in feite neerkomt op het weggeven van hun soevereiniteit, schrijft het Australische parlementslid Stephen Andrew, die de ontwikkelingen op de voet volgt.

Geen steun

Landen verzetten zich echter massaal tegen de plannen van de globalisten. “Geweldig nieuws!” stelt Andrew. Op 25 mei, Afrikadag, las Botswana een verklaring voor namens 47 Afrikaanse lidstaten. Het land zei geen steun uit te spreken voor de ‘hervormingen’, waar de Afrikanen zeer bezorgd over zijn.

Ook andere landen gaven aan hun bedenkingen te hebben bij de amendementen en spraken geen steun uit, waaronder Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika, Iran en Maleisië. Brazilië gaf aan de WHO liever te verlaten dan haar bevolking te onderwerpen aan de nieuwe amendementen.

Stap terug

Uiteindelijk zag de WHO zich genoodzaakt een stap terug te doen. “Ze hebben het echter nog niet opgegeven. Integendeel: ze hebben een nieuwe werkgroep gevormd om ‘technische aanbevelingen te doen ten aanzien van de voorgestelde amendementen’, die in 2024 tijdens de 77e Health Assembly samen met het pandemieverdrag opnieuw zullen worden ingediend,” weet Andrew.

Hij merkt op dat in de VS de Republikeinen flink tegengas geven en wetsvoorstellen hebben ingediend die moeten voorkomen dat de WHO nog meer macht krijgt. Andrew benadrukt dat we de druk moeten blijven opvoeren en koste wat kost moeten terugvechten.




Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...