zondag 31 juli 2022

”The Great Reset, we zitten er midden in” laat deze korte docu feilloos zien..

05 NOVEMBER 2021  Redactie Blckbx

”The Great Reset, we zitten er midden in” laat deze korte docu feilloos zien...

 



Video Link on Rumble : https://rumble.com/vkkkym-whats-up-with-the-great-reset-deel-1.html 

23:21

The Great Reset...je hoort er nog maar weinig over maar we zitten er middenin en ze hebben haast. Iets teveel haast valt programmamaker Flavio Pasquino op. Ze maken fouten en de data haalt de leugens inmiddels zelfs in en dat is een goed teken want "the narrow window of opportunity" zal snel sluiten, zoals Klaus Schwab, de voorman van het WEF zelf zei. Schwab is de geestelijk vader van het zogenaamde 'stakeholder capitalism', een hybride vorm van een soort sociaal kapitalisme waarbij wij allemaal invloed uitoefenen op de manier hoe bedrijven hun geld mogen verdienen, voor een betere, eerlijkere en duurzamere wereld en dat op zich klinkt ongelofelijk sympathiek maar het is niets minder dan verkapt communisme in een nieuw jasje. Denk je dat we overdrijven? Kijk dan naar de video die we je vandaag serveren waarin dit perfect wordt uitgelegd in slechts 13 minuten met uiteraard Nederlandse ondertitels.

Milton Friedman

 In de video zitten unieke beelden van de in 2006 overleden Amerikaanse econoom Milton Friedman die waarschuwde voor de ondermijnende aard van het 'stakeholder capitalism', in zijn essay uit 1970 dat hij publiceerde in New York Times Magazine met als titel “The Social Responsibility of Business Is to Increase Its Profits.”

“De sociale verantwoordelijkheid van bedrijven ligt in winstmaximalisatie.” Dat klinkt egocentrisch en meedogenloos maar niets is minder waar volgens Friedman.

Bespaar ons de weldoeners

Zo zei hij " De enige manier hoe boeren, bakkers en winkeliers ons goed gevoed houden is niet omdat ze een ideologie nastreven, maar omdat ze geld willen verdienen. Juist de mensen die zeggen te handelen in het algemeen belang, wantrouw ik. Anders gezegd, bespaar ons de weldoeners" aldus Friedman.

Maar voorstanders van "The Great Reset" beweren dat de pandemie bewijst dat onze voormalige samenleving, het oude normaal "niet meer werkt" en dus we hebben een technocratische geleide "duurzame" toekomst nodig om de CO2 uitstoot te verminderen en daarmee "de planeet te redden". The Great Reset is feitelijk een omgedoopte, aangescherpte versie van de decennia-oude "Sustainable Development" Agenda van de VN ("Agenda 21"). Hetzelfde beleid en dezelfde ideeën zijn doorgevoerd in "The Green New Deal", die in 2019 in het Amerikaanse Congres werd verworpen maar door Joe Biden weer is opgepakt.

Pasquino: 
“Als je het mij vraagt is de huidige "pandemie" niet meer dan een breekijzer om deze agenda in alle facetten van ons leven naar binnen te krijgen en heeft het niets te maken met volksgezondheid, nog met het redden van de planeet.”

“Meer en meer mensen beginnen het te zien maar mocht je nog twijfelen of mensen kennen die een zetje nodig hebben om het te zien, dan is deze video een geschenk”, sluit Pasquino af.

Deze video beschikt over Nederlandse ondertitles. Start de video en kijk rechtonderin de blak. Daar zie je de CC button voor Dutch en dan heb je Nederlandse ondertitels

 

Bron: https://www.blckbx.tv/economie/the-great-reset-we-zitten-er-midden-in


Experts: World Economic Forum zit achter wereldwijde ‘oorlog tegen boeren’

 

De aanval op boeren in onder meer Nederland, de Verenigde Staten en Sri Lanka kan worden gelinkt aan Agenda 2030 van de Verenigde Naties, meer specifiek de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, en het World Economic Forum. Dat hebben meerdere experts tegen de krant The Epoch Times gezegd.

Het door de VN gesteunde beleid ten aanzien van landbouw en voedselproductie zal – als er niets tegen gedaan wordt – leiden tot economische verwoesting, tekorten, hongersnood en een drastische inperking van vrijheden.

Nu al worden wereldwijd miljoenen mensen geconfronteerd met voedseltekorten. Die worden het komende jaar alleen maar erger, waarschuwen de experts. Ze stellen dat er een agenda achter zit. Het is onder meer te doen om privébezit, blijkt uit stukken die de krant heeft ingezien. Er is tientallen jaren toegewerkt naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

Volledige controle

Experts die de krant heeft geïnterviewd, zeggen dat enkele van ’s werelds rijkste en machtigste zakenmagnaten samenwerken met communisten in China en elders om te proberen de macht over ons voedsel te centraliseren en onafhankelijke boeren te verpletteren.

Het WEF is een ‘strategische partner’ van de VN bij de uitvoering van Agenda 2030. Nederlandse boeren, bij wie het water al aan de lippen staat, organiseerden deze zomer grootschalige protesten tegen de ‘stikstofplannen’ van het kabinet. De protesten volgden op chaos in Sri Lanka als gevolg van voedseltekorten die waren veroorzaakt door het overheidsbeleid.

Experts zeggen dat het doel van dit beleid niet is om ‘de natuur te redden’ of ‘klimaatverandering te bestrijden’. De overheid wil de volledige controle krijgen over voedsel, landbouw en mensen.

Nederland

“Ze drukken deze agenda niet door om de planeet te redden, zoals ze beweren, maar om meer controle te krijgen over mensen,” zei Craig Rucker, voorzitter van de Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT) tegen The Epoch Times.

De zogeheten Food Innovation Hubs van het WEF moeten een belangrijk onderdeel vormen van de wereldwijde transformatie. Afgelopen jaar kondigde premier Rutte tijdens de Davos Agenda Week van het WEF aan dat in Nederland een Global Coordinating Secretariat voor de Food Innovation Hubs gevestigd zal worden. Die bevindt zich sinds half mei op Wageningen Campus.

Dit secretariaat zal alle andere Food Innovation Hubs met elkaar verbinden, aldus Rutte.

Regelrechte oorlogsverklaring

Andere organisaties die betrokken zijn bij deze transformatie: de Rockefeller Foundation, de Gates Foundation en allerlei regionale overheden.

Overal ter wereld worden – met name kleinere, onafhankelijke – boeren uitgeknepen. In Nederland, het hoofdkwartier van het Food Innovation Hub-secretariaat van het WEF, zullen de stikstofplannen waarschijnlijk een slagveld aanrichten in de agrarische sector.

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) zei dat de onteigeningsplannen van het kabinet ‘een regelrechte oorlogsverklaring aan de boeren zijn’.

Rap tempo

De agenda wordt in rap tempo uitgerold. Afgelopen week kondigden de Canadese autoriteiten aan de uitstoot van stikstof en het gebruik van kunstmest te willen terugdringen.

Terwijl de prijzen blijven stijgen en boeren failliet gaan, staan grote corporaties als BlackRock, State Street en Vanguard klaar om de scherven op te rapen. BlackRock-baas Larry Fink werkt nauw samen met het WEF en is een belangrijke speler in het geheel.

Voorzitter Tom DeWeese van het American Policy Center waarschuwde dat de oorlog tegen boeren onderdeel is van een bredere agenda om vrijheden af te pakken. Hij zei dat de VN, het WEF en grote bedrijven als BlackRock en Vanguard samenwerken om de macht over ons voedsel te krijgen.

Makkelijker te onderwerpen

Ze willen ons kweekvlees, genetisch gemodificeerde gewassen, insecten en onkruid gaan voorschotelen.

“Uitgehongerde mensen zijn veel makkelijker te onderwerpen,” zei DeWeese. Hij voegde toe dat depopulatie en de onderwerping van de mensheid al decennia op de agenda van de elites staan.

De experts die The Epoch Times heeft geïnterviewd roepen mensen op in verzet te komen tegen het beleid en de boeren te steunen.

JOIN THE GLOBAL WALK OUT

  

                            https://www.reignitefreedom.com/


JOIN THE WALK OUT https://www.reignitefreedom.com/#elementor-action%3Aaction%3Dpopup%3Aopen%26settings%3DeyJpZCI6IjE4MiIsInRvZ2dsZSI6ZmFsc2V9


                         Video Link:  

https://videos.files.wordpress.com/lxMRrqG7/rwf-video-new.mp4

Dr. Robert Young laat zien: dit is wat er zoal uit lichamen van gevaccineerden wordt gehaald



Bij gevaccineerden die na de prik zijn overleden worden tijdens obductie lange, rubberachtige slierten aangetroffen in de bloedvaten en aderen.

Daarnaast bevinden zich in het lichaam van de geprikten nanodraden van grafeenoxide die bloed aantrekken en vervolgens stolsels vormen, zei dr. Robert Young in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson.

“Dit is wat er in de inentingen zit. Dit is wat piloten ziek maakt,” benadrukte Young. Ze bevinden zich in een vliegtuig in een gecontroleerde omgeving waarin ze worden blootgesteld aan een magnetisch veld waar grafeenoxide op reageert, legde hij uit.

Het magnetisch veld pikt het op als een ontvanger, zendt het uit en versterkt dat, waardoor mensen om hen heen ook ziek worden, aldus dr. Young.

(Video verwijderd? Klik hier...)

https://twitter.com/i/status/1553147322548178944   
Het meest verontrustend

Hij analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en trof onder andere chloride, natrium en grafeenoxide aan. Uit zijn onderzoek is verder gebleken dat er nanodeeltjes bestaande uit magnesiumoxide en aluminiumoxide in de flesjes zitten.

“Dat is het meest verontrustend. Deze zijn het meest toxisch,” zei hij eerder in de Stew Peters Show. Hij zei dat uit onderzoek is gebleken dat dergelijke oxides ‘cytotoxisch en genotoxisch’ zijn. Met andere woorden: ze beschadigen lichaamscellen en het DNA.

Voortplantingsorganen

Zeventig tot tachtig procent van de deeltjes komt terecht in de voortplantingsorganen, zei Young. “Bij een vrouw leidt dat tot sterilisatie, bij een man tot verminderde zaadkwaliteit.”

Dr. Young gebruikte onder andere een gewone microscoop, maar ook verschillende elektronenmicroscopen.

Europees Imperium kan Nederland (en België -nvdr.) straks dwingen gasgebruik te verminderen: ‘Schwabinet vindt het allemaal prima’


Vorige week presenteerde de Europese Commissie het zogenoemde winterpakket (‘Save gas for a safe winter’) om het gasverbruik in Europa volgend voorjaar met 15 procent te verminderen.

Eén van de voornaamste onderdelen van dit winterpakket: een verordening voor een gecoördineerde besparing van gas. Doel van het pakket is om EU-breed het gasverbruik tussen 1 augustus 2022 en 31 maart 2023 met 15 procent te verminderen, licht D66-klimaatminister Rob Jetten toe in een Kamerbrief.

“Deze doelstelling is in eerste instantie een vrijwillige doelstelling. Maar de nieuwe verordening stelt voor de Commissie de bevoegdheid te geven om, na consultatie van lidstaten, een zogenaamd ‘Unie-Alert’ af te kondigen. De Commissie kan een ‘Unie-Alert’ ook afkondigen op verzoek van de bevoegde autoriteiten van tenminste drie lidstaten. De consequentie van de Unie-Alert is dat de doelstelling van 15 procent verplicht wordt voor alle lidstaten,” aldus Jetten.

Hoger percentage

Hij voegt toe dat lidstaten ‘vrij zijn om geschikte maatregelen te kiezen die tot vermindering van de vraag leiden’.

De regering stemt in met het pakket. Sterker nog: Jetten schrijft dat het kabinet ‘een hoger percentage ook had kunnen steunen’.

De minister laat weten: “Het kabinet steunt de kern van de voorgestelde verordening, namelijk dat er binnen de Europese Unie eerst vrijwillig en mogelijk later verplicht gas bespaard moet worden.”

Meer dwang

Hij vervolgt: “Het is ook belangrijk dat alle lidstaten uiteindelijk verplicht worden zich in te spannen om als Europese Unie als geheel een vuist te maken en effectief gas te besparen.”

Nog meer dwang dus.

“Ook deze zomer gaat de EU uiteraard gewoon door met de totale machtsovername in ons land. Via het afkondigen van een zogenaamd ‘Unie-Alert’ kan het Europees Imperium Nederland straks dwingen het gasgebruik te reduceren. Uiteraard vindt het Schwabinet dit allemaal wel prima,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.




Wat is de bedoeling achter Tristate City?

 

blckbx items: Wat is de bedoeling achter Tristate City?

BLCKBX Published July 19, 2022 6,128 Views

Video link on Rumble: https://rumble.com/v1cet31-20220715-blckbx-today-tristatecity.html

Er is de laatste tijd veel te doen om het zogenaamde Tristate City-project. Maar wat zijn precies de plannen voor deze beoogde megastad?

Het idee voor dit ambitieuze project komt uit de koker van Peter Savelberg. Hij ziet Zuid-Nederland, Vlaanderen en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen het liefst opgaan in één groot verstedelijkt netwerk. Maar waarom? Wij maakten een korte uitlegvideo die zijn plannen verduidelijkt.

Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 15 juli 2022, waarin het Tristate City-project uitgebreid wordt besproken door redacteur Bas Reijnierse, publicist Sietske Bergsma en wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker:

https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-15

blckbx today: Tristate City | Een-tweetjes tussen media en politiek | Burger betaalt 'groene' handel

BLCKBX Published July 18, 2022 5,997 Views


Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1cpk2r-20220715-blckbx-today.html

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #59 van vrijdag 15 juli 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-15

Vrijdag 15 juli 2022


- Vanavond staat Tristate City centraal: het ambitieuze project dat Nederland, Vlaanderen en het Duitse Noordrijn Westfalen moet laten omvormen tot een megastad. Wat behelst dit project nu echt? Wij spraken o.a. met Peter Savelberg, de bedenker hiervan die liever uit de media blijft.

- De bommelding bij het provinciehuis in Leeuwarden liet zien hoe media wel vol begrip is voor ambtenaren, maar dat amper toont voor de boeren. Het laat wederom zien hoe de kloof tussen overheid, media en burgers toeneemt. Sietske Bergsma legt uit hoe dit spel van beeldvorming wordt gespeeld.

- Maar liefst 12 miljard euro wordt via de Nederlandse Waterschapsbank uitgeleend aan publieke instellingen, voor klimaatpolitiek. De publieke bank stort zich zelfs nu in de handel van 'groene' financiële producten op de Amerikaanse NASDAQ-beurs.

- Uitgelichte artikelen van de Andere Krant

Desk: publicist Sietske Bergsma, wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker en redacteur Bas Reijnierse
Presentatie: Anne Willemsen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-15 





Rypke Zeilmaker: "Dit soort idealen worden van bovenaf opgelegd"


BLCKBX   Published July 24, 2022   6,389 Views

Video Link: https://rumble.com/v1dgtor-20220722-blckbx-today-blok-1-rypke.html

De toekomst van ons eten: 3D geprint vlees en het eten van insecten, het ligt in lijn met de klimaatplannen van het World Economic Forum. Hoe werkt dit en wat is de rol van de Nederlandse stichting, het SDG (Sustainable Development Goals) House hierin? Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker legt het uit.

Wil je de hele uitzending terugkijken?
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-07-22

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

----
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

De meest verwijderde docu van het moment! Corona op zoek naar de Waarheid…

15 MEI 2021  Redactie Blckbx

De meest verwijderde docu van het moment! Corona op zoek naar de Waarheid...

 https://www.blckbx.tv/corona/corona-op-zoek-naar-de-waarheid-martin-haditschhttps://www.blckbx.tv/corona/corona-op-zoek-naar-de-waarheid-martin-haditsch

 

Video Link: https://www.blckbx.tv/corona/corona-op-zoek-naar-de-waarheid-martin-haditsch

Duur 1:31:06

 Professor Dr. Martin Haditsch is een Oostenrijkse microbioloog en infectioloog die de halve wereld afreisde voor een docu die de geschiedenis boeken in zal gaan als belangrijk. Zo interviewde hij de volgende grootheden over de crisis die de hele wereld al ruim een jaar in z’n greep houdt.

·         Dr. Pierre Kory – IC arts en onderzoeker in New York

·         Professor Dr. Michael Levitt – Nobelprijswinnaar Stanford Universiteit

·         Professor Dr. Roland Wiesendanger – Universiteit Hamburg

·         Professor Dr. Klaus Stöhr – Viroloog en Epidemioloog

·         Professor Dr. Klaus Püschel – gerechtsarts

·         Professor Dr. Kurt Zatloukal – directeur van het onderzoeksinstituut voor Pathologie & Microbiologie in Graz.

·         Dr. Thomas Ly – leidt de grootste ziekenhuisketen in Thailand in de strijd tegen de Pandemie en is vertrouwenspersoon van de Dalai Lama

·         Professor Marco Confalonieri – Hoofd van het gespecialiseerde Cattinara Long-ziekenhuis in Triest

Door Youtube verwijderd

'Corona Auf der Suche nach der Wahrheit', oftewel 'Corona op zoek naar de waarheid', is de titel van de high end docu die programmamaker Flavio Pasquino afgelopen week van iemand kreeg toegestuurd via telegram. Hij opende de link, keek er een paar minuten naar en rende naar zijn computer om de indrukwekkende docu zo snel mogelijk veilig te stellen. En je raadt het al…deze docu werd nog geen uur later door YouTube verwijderd.

Een must see

"'Corona Auf der Suche nach der Wahrheit' is zo’n film die je moet gezien hebben” opent Flavio Pasquino de promotionele video op Youtube die na enkele minuten ophoudt en verwijst naar de link in dit bericht. De docu is zeer geschikt om te delen met mensen die nog niet zien velen van ons zien. blckbx heeft de video vertaald naar Nederlands en Engels door een native Duitse vertaler en gehost buiten Youtube. We willen je dus vragen om er echt even de tijd voor te nemen. Het duurt 90 minuten maar de docu is steengoed en voor sommigen is het zelfs genieten. En genieten is best een rare term voor de confronterende feiten die ook in deze docu aan het licht komen maar...zoals Flavio Pasquino besluit in de afkondiging: “Het is nog altijd fijner om de pijnlijke waarheid te kennen dan door te modderen in de mist van onwetendheid.”

 

Prof. Haditsch op zoek naar de Waarheid – 'Een pandemie gebaseerd op cijfers en op angst'

30 JULI 2022 Redactie Blckbx

 Prof. Haditsch op zoek naar de Waarheid – 'Een pandemie gebaseerd op cijfers en op angst'

 


Hoe hebben autoriteiten met cijfers en met angst wereldwijd twee jaar jaar lang de vrijheid van zoveel mensen kunnen afnemen? Wat was de rol van Pfizer in Israël? En waarom wil de WHO zo graag een pandemieverdrag? Prof. dr. Martin Haditsch gaat op zoek naar antwoorden in het vierde deel van 'Corona op zoek naar de Waarheid'.

 In deel vier van de reeks reist prof. dr. Martin Haditsch naar India, de Verenigde Staten, Italië en Duitsland waar hij samen met gerenommeerde wetenschappers onverklaarbare zaken en gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar probeert op te helderen.

 

Twijfels over cijfers

In de Verenigde Staten spreekt Haditsch met Nobelprijswinnaar prof. dr. Michael Levitt over de compleet verschillende manieren waarmee Amerikaanse staten de coronacrisis hebben doorgemaakt. Levitt uit de twijfel die hij vanaf het begin had over de cijfers. Vrijheidsbeperkende maatregelen worden met dashboards gerechtvaardigd: cijfers over de bedbezetting op de intensive care, besmettings- en sterftecijfers vormen de basis voor politieke actie.

 Tegenstrijdigheden in India

India is met bijna 1,4 miljard inwoners het op één na dichtstbevolkte land ter wereld. In 2021 zou de ergste coronagolf tot nu toe het land in Zuid-Azië getroffen hebben. Beelden van massabegrafenissen en miljoenen werknemers die hun huizen ontvluchten, reizen de wereld rond. Paniek over de zogenaamde Indiase variant slaat toe, vooral in Europa. Kort daarna daalde het aantal gevallen drastisch. Wat zit er achter de tegenstrijdige krantenkoppen?

Haditsch praat erover met journalist Ajit Kumar Jha en dr. Santanu Chatterjee, internist en arts gespecialiseerd in tropische medicijnen. Hoe kwam het dat er ondanks de paniek in India uiteindelijk toch niet zoveel mensen overleden?

 ‘Laboratorium van de wereld’

Als de eerste ‘wereldkampioen vaccinatie’ en op koers om het virus in te dammen, stond Israël wereldwijd in de focus. De regering hanteerde strenge lockdowns en een offensieve vaccinatiecampagne. Eerst door vaccinfabrikant Pfizer aangeduid als het ‘laboratorium van de wereld’, schafte het land later zelfs het groene paspoort af. Nu het virus niet verdwenen blijkt, komen er steeds meer kritische geluiden over de strenge maatregelen en de rigide vaccinatiecampagne uit het verleden.

Haditsch bespreekt de unieke rol van Israël tijdens de ‘pandemie’ met prof. dr. Jacob Giris, internist en chef van het Medisch centrum in Tel Aviv. Ook brengt hij een bezoek aan dr. Yoshua Guetzkov, die beweert dat het percentage gevaccineerden in Israël niet zo hoog is als in andere landen en spreekt hij met rabbijn Chananya Weisman, die Pfizer en de regering ziet als de ‘gezondheidsmaffia’, wegens hun geheime afspraken.

 Angst en propaganda

Prof. dr. Haditsch treft in Duitsland dr. Mathias Schrappe, die zelf jarenlang adviseur was van de Duitse federale overheid. Hij veroorzaakte opschudding toen hij het gebruik van intensive care-bedden in Duitsland in twijfel openlijk trok. Verspreiden politici en de media opzettelijk twijfelachtige gegevens om controversiële maatregelen te rechtvaardigen? Welke stappen zijn verantwoord en welke niet? Hoe effectief is de wereldwijde vaccinatiecampagne en welke strategieën volgt de Wereldgezondheidsorganisatie voor de toekomst? Waarom wil de organisatie zo graag een pandemieverdrag?

Deze onderwerpen en nog veel meer komt aan bod in dit boeiende vierde deel uit de reeks.

 

Bekijk ook de andere delen

Onder dit artikel kun je ook kijken naar de eerste drie delen van de indrukwekkende documentaireserie 'Corona op zoek naar de Waarheid'. Een absolute must see voor iedereen die op zoek is naar duidelijkheid over de afgelopen twee ingrijpende jaren.

BEKIJK OOK:

De meest verwijderde docu van het moment! Corona op…

 

BEKIJK OOK:

Corona - op zoek naar de waarheid, deel 2.…

 

BEKIJK OOK:

'Corona op zoek naar de Waarheid' - Deel 3

 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

 Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

 Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

                    https://www.blckbx.tv/steun-blckbx

 

Bron: https://www.blckbx.tv/corona/prof-haditsch-op-zoek-naar-de-waarheid-een-pandemie-gebaseerd-op-cijfers-en-op-angst?utm_source=Blckbx&utm_campaign=a05f19d393-EMAIL_CAMPAIGN_2022_07_30&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-a05f19d393-561840125

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...