zondag 17 juli 2022

Een heel legioen aan mensen met een verwoest brein: schokkende cijfers uit Scandinavië

 

De meeste mensen die zich laten vaccineren tegen corona krijgen een blindganger, zei de Amerikaanse internist en cardioloog Peter McCullough op CHD TV.

Ze krijgen beschadigde lipide nanodeeltjes en verfrommeld mRNA. Er wordt weinig genetische code geïnstalleerd in het lichaam. Ze krijgen misschien wat last van pijn in hun arm, maar verder niet, aldus McCullough.

Verbluffend

Mensen die het echte spul krijgen, lopen kans op myocarditis en anderen aandoeningen. De internist verwees naar ‘een schokkende studie’ die in het tijdschrift JAMA is verschenen. Arts Jacob Dag Berild en zijn collega’s rapporteren 7750 gevallen van intracraniële bloeding of beroerte in drie Scandinavische landen, te weten Noorwegen, Finland en Denemarken. Drie landen, 7700 rampzalige neurologische gebeurtenissen binnen 28 dagen na het vaccin, zei McCullough.

Dit is verbluffend. Dit is een heel legioen aan mensen met een verwoest brein, aldus de arts. “Duizenden van hen zijn nu invalide of dood.”


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...