zondag 24 juli 2022

EXCLUSIEF: Zelfassemblerende vaccinstolsel bio-structuren oogsten geleidende metalen uit uw bloed - voorlopige ICP-MS-analyseresultaten vrijgegeven

Vrijdag 22 juli 2022 door: Mike Adams

Tags : slechte gezondheid, badmedicine, biocircuits, biostructures, bloed, Bloedstolsels, stolsel shots, Stolsels, mysterie, nanocircuits, nanotech, nanotechnologie, echte wetenschap, Onverklaard, vaccins


Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

45KWEERGAVEN


(Natural news) In de podcast van vandaag bespreek ik een interview dat ik met Dr. Jane Ruby gisteren, waarin we vroege gegevens van nieuwe laboratoriumtestresultaten hebben onderzocht die de elementaire samenstelling van de post-vaccin stolsels analyseren die uit de lichamen van de doden worden gehaald.

Deze nieuwe resultaten - die volgende week officieel worden vrijgegeven met het interview - zijn afgeleid van ICP-MS-analyse (massaspecificatie) in ons ISO-geaccrediteerde laboratorium.

In deze analyse vergeleken we de elementaire samenstelling van de stolsels met menselijk bloed. We hebben verschillende dingen gevonden die nogal schokkend zijn: ( kan iemand Steve Kirsch wwarschuwen, dat hij deze gegevens moet opnemen in zijn eigen begrip van wat mensen vermoordt)

# 1) De post-vaccinatie tolsels zijn niet gemaakt van bloed

Uit de elementaire samenstelling blijkt duidelijk dat de stolsels niet van bloed zijn gemaakt. Het zijn dus geen 'bloedstolsels'.”In ons menselijk bloedmonster was magnesium (Mg) bijvoorbeeld 35 ppm, terwijl in het stolsel magnesium slechts 1,7 ppm was.

Evenzo werd in menselijk bloed ijzer (Fe) gemeten bij 462 ppm (=parts per million) terwijl het 20,6 ppm in het stolsel was.

Alle resultaten zijn afgeleid met ICP-MS, waar onze detectielimiet (LoD) voor de meeste elementen lager is dan 1 ppb, en Limit of Quantitation (LoQ) ongeveer 1-2 ppb is, afhankelijk van het element.

(Opmerking: dit zijn afgeronde getallen en niet de officiƫle rapportage van de resultaten. We zullen volgende week PDF-bestanden uitbrengen met de actuele cijfers van het instrument, die worden uitgedrukt met meer significante cijfers.)

# 2) Het stolsel bevatte zeer weinig sleutelelementen die naar verwachting in levend biologisch weefsel zouden worden gezien

Het stolsel was niet alleen laag in magnesium en ijzer, maar ook extreem weinig kalium (K) en calcium (Ca). Het was ook lager in sporenmineralen zoals koper (Cu) en zink (Zn).

Dit geeft aan dat de stolsels geen menselijk weefsel zijn en ook niet enkel bloedvatmateriaal. Deze ICP-MS-analyse elimineert deze alternatieve verklaringen voor wat de stolsels zou kunnen veroorzaken.

# 3) Elektrisch geleidende elementen waren hoger in het stolselmateriaal

Verrassend genoeg bleek het stolsel in bepaalde elementen hoger te ziin namelijk degenen die elektrisch geleidend zijn. Zo bleek tin (Sn) bijna zes keer hoger in het stolsel te zijn dan menselijk bloed. (943 ppb vs. 162 ppb). Tin wordt vaak gebruikt in soldeer om circuits op printplaten aan te sluiten.

Bovendien zaten zowel aluminium (Al) als natrium (Na) hoger in het stolsel. Beiden zijn geleidende metalen. (Ja, natrium is een alkalimetaal. Het is zeer geleidend.)

Correctieve opmerking: in de podcast en de video heb ik ten onrechte verklaard dat de tinnummers ppm waren in plaats van ppb. De fout kwam voort uit het feit dat de semi-kwant-analyse van het ICP-MS-rapportagesysteem niet helemaal dezelfde eenheden gebruikt, en dat is de manier waarop de normale volledige kwantrapportage werkt. Mijn voorlopige beoordeling van de cijfers zijn opgelijst in een spreadsheet (wat niet het definitieve PDF-rapport is dat we zullen uitbrengen) Ik ging ervan uit dat het semi-kwantrapport mg / L was, maar het rapporteerde eigenlijk ug / L, en de eenheden veranderen van element in element, wat gemakkelijk te missen is met een voorlopige blik op het rapport. Excuses voor de fout, maar het belangrijke punt gaat over de verhoudingen van het element in het stolsel vs. bloed, niet noodzakelijk de absolute waarden. De verhoudingen zijn correct.

Dr. Jane Ruby interview en officiƫle resultaten worden volgende week openbaar gemaakt

Volgende week brengen we verschillende dingen vrij die hiermee verband houden :

1. Het volledige interview met Dr. Jane Ruby, analyseert deze nieuwe gegevens en bevindingen.

2. PDF-rapporten van de ICP-MS-testresultaten (volledige kwantiteit) zodat u de elementaire samenstelling van de stolsels kunt zien versus menselijk bloed.

3. Extra microscopie van het stolsel in zijn post-nitric zure spijsverteringstoestand, met zwartgeblakerde (geoxideerde) strepen die verschenen toen we het stolsel voorbereidden voor ICP-MS-analyse door het aan salpeterzuur te onderwerpen.

We brengen dit allemaal openbaar in de hoop dat andere onderzoeksgroepen dit allemaal kunnen begrijpen. In het bijzonder La Quinta Columna doet uitstekend werk op dit gebied en we hopen dat dit ICP-MS-onderzoek bijdraagt aan hun algehele begrip van wat deze stolsels werkelijk zijn (en hoe ze in het lichaam worden gemaakt).

Samenvattend is het duidelijk dat :

De stolsels zijn GEEN bloedstolsels.

Ze assembleren zichzelf. Ze worden groter in het lichaam en dragen bij aan hun totale grootte. Dit betekent niet dat ze 'levend' zijn en we betwijfelen of ze hun eigen organen hebben. Het lijken geen parasieten te zijn. Ze assembleren zich eerder door een onbekend mechanisme.

Ze zijn niet gemaakt van menselijk vlees of weefsels die de elementaire verhoudingen van macromineralen weerspiegelen en mineralen traceren die we in menselijk weefsel zouden verwachten.

Ze lijken elektrisch geleidende elementen uit circulerend bloed te oogsten en deze elementen in hun eigen biostructuren op te nemen, wat resulteert in hogere concentraties van deze elementen (Al, Sn, Na) in vergelijking met menselijk bloed.

We proberen dit allemaal nog steeds te begrijpen, dit is iets zoals we nog nooit hebben gezien, en we hebben in de loop der jaren tienduizenden voedselmonsters geanalyseerd, waaronder vleesproducten (hondenvoer, kattenvoer) en vleesproducten zoals kip, rundvlees en varkensvlees. We hebben ook duizenden monsters van mensenhaar geanalyseerd. We zijn dit nog nooit tegengekomen.

Volgende week volgt er meer nieuws, met nieuwe microscopieanalyse. Blijf op de hoogte  NaturalNews.com voor de exclusieve details.

Hoor mijn bespreking van dit alles in de Situation Update-podcast van vandaag :

Brighteon.com/d0f96594-9c87-48e0-9810-cb0484a041f4

  


Ontdek elke dag meer informatieve podcasts, rauwe informatieverslagen en interviews :

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij op:

Brighteon.social : Brighteon.social/@HealthRanger  (mijn laatste nieuws wordt hier eerst gepost)

Telegram :t.me / RealHealthRanger(breaking news wordt hier als tweede gepost)

Waarheid sociaal : https://truthsocial.com/@healthranger

Gettr : GETTR.com/user/healthranger

Parler : Parler.com/user/HealthRanger

Rumble : Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute : Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub : app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Doe mee met de gratis E-mailnieuwsbrief NaturalNews.com om elke dag op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Download mijn huidige audioboeken - waaronder Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind - op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Download mijn nieuwe audioboek, "Resilient Prepping" op ResilientPrepping.com - het leert je hoe je de totale ineenstorting van de beschaving en het verlies van zowel het elektriciteitsnet als de verbrandingsmotoren kunt overleven.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...