zondag 24 juli 2022

Oud-generaal Michael Flynn spreekt Nederland toe: ‘De hele wereld staat achter de boeren’

 


Zaterdag hebben vele duizenden mensen in Amsterdam meegedaan aan een protest als steunbetuiging aan onder meer boeren en truckers. Ze verzamelden zich op de Dam en liepen vervolgens een ronde door de stad.

Op de Dam stonden trekkers en vrachtwagens die waren versierd met spandoeken. De betoging was onderdeel van een wereldwijd protest. Veel mensen hadden een omgekeerde Nederlandse vlag bij zich en droegen rode boerenzakdoeken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We staan schouder aan schouder met jullie

Tijdens het protest werd een videoboodschap getoond van de Amerikaanse ex-generaal Michael Flynn, die steun uitsprak aan de Nederlandse boeren. “We staan schouder aan schouder met jullie. De wereld staat achter de boeren. Jullie strijd is onze strijd,” zei Flynn, die iedereen opriep om op social media Nederlandse vlaggen te plaatsen.

“Al onze rechten liggen onder vuur,” vervolgde Flynn. “We hebben geen toestemming gegeven om ons onze vrijheden te laten afpakken. En om die reden beginnen veel landen op te staan tegen hun tirannieke overheden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

We bewonderen jullie moed

Overal ter wereld verzetten mensen zich vreedzaam tegen de globalistische elites, aldus de oud-generaal. Tegen de Nederlandse boeren zei Flynn: “We bewonderen jullie moed en we strijden om jullie grond te verdedigen. Jullie vrijheden liggen onder vuur en wij staan achter jullie.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Over de hele wereld deden mensen mee aan steunprotesten. In de Canadese hoofdstad Ottawa vertrokken meerdere konvooien richting de Nederlandse ambassade:

(Video verwijderd? Klik hier...)


Betogers liepen met omgekeerde Nederlandse vlaggen door het centrum van Ottawa:

(Video verwijderd? Klik hier...)


In Christchurch in Nieuw-Zeeland trokken betogers door de straten die ‘geen boeren, geen eten’ scandeerden:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...