maandag 18 juli 2022

SPIKE PROTEIN SYNDROME overspoelt Amerika omdat dodelijke stoornissen uit het niets opduiken na de COVID-vaccinaties

 Zaterdag 16 juli 2022 door: S.D. Wells

Tags : slechte gezondheidbiowapensBloedstolselshersenbeschadigingkanker tumorencovid vaccinsGevaarlijke geneeskundemiskramenmyocarditispiekeiwitspike proteïne syndroomspontane abortussenvaccinschadevaccin doodvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

22KWEERGAVEN

 

(Natural news) De echte pandemie die de wereld ervaart, zijn de torenhoge gevallen van te voorkomen ziekten die letterlijk worden veroorzaakt en verergerd door spike-eiwit-injecties, ook bekend als COVID-19-vaccins."

Onderzoek uitgevoerd door wetenschappers wees uit dat Spike-eiwitten die in het lichaam zijn geïnjecteerd en zijn gemaakt volgens de mRNA "technologie", in de bloedbaan binnenkomen en naar alle delen van het lichaam reizen, zich ophopen in en de reinigings organen vervuilen, terwijl bloedstolsels worden veroorzaakt.

Deze stollingen en schade aan het vaatstelsel resulteert in dodelijke aandoeningen, waaronder myocarditis, beroertes en ja, kanker. Kankertumoren duiken op op de injectieplaats, en toenemend in het menselijk lichaam na vaccinatie met COVID-19. Toeval?

Spike-eiwitten zijn gevaarlijke gifstoffen die het hele vaatstelsel kunnen verstoppen

Prion-ziekten en -stoornissen overspoelen de natie en de wereld, maar het medisch-industriële complex en de massamedia (fake news  MSM) houden het nieuws en de wetenschap nauwlettend stil die deze 'pandemie' van door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen onthullen. Terwijl mRNA-injecties menselijke cellen herprogrammeren om continu de Sike-eiwitprionen te produceren, blijven ze zich door het hele lichaam ophopen - mogelijk voor altijd.

Wetenschappers en lijkschouwers vinden hoge concentraties van deze virus-nabootsende prionen in de milt, lever, beenmerg, bijnieren en de eierstokken van met COVID gevaccineerde slachtoffers.

Dit is trouwens geen nieuwe openbaring. Wetenschappers zeggen: 'We weten al lang dat het Spike-eiwit een pathogeen eiwit is. Het is een gif. Het kan schade aan ons lichaam veroorzaken als het in omloop komt.”In feite blijkt uit een groot aantal onderzoeken dat de schade door COVID-19“ vaccins ”veroorzaakt veel meer een bloedbad is dan het virus zelf.

Labdieren die met spijkereiwitten zijn geïnjecteerd, ontwikkelen cardiovasculaire problemen en onthullen dat de prionen van het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeren, wat hersenbeschadiging veroorzaakt.

COVID-19-spike-eiwitinjecties waarvan wordt vermoed dat ze massale sterfgevallen veroorzaken, waaronder spontane abortussen en miskramen

Spike-eiwitinjecties veroorzaken potentiële risico's voor zogende baby's en vruchtbaarheid, zoals uit onderzoek blijkt, terwijl geboortecijfers toevallig wereldwijd zijn gekeldert.  Bill Gates, die openlijk de bevolkingsreductie van miljarden mensen die vaccins en abortussen gebruiken, heeft gesteund, heeft de spike-eiwitinjecties voor de pandemie volledig gesteund. Is dit omdat de prionen ervoor zorgen dat het immuunsysteem de foetus aanvalt terwijl het de eierstokken beschadigt, waardoor spontane abortussen en miskramen ontstaan, de reproductie wordt beperkt en ook onvruchtbaarheid wordt veroorzaakt?

Net als China, India, Japan en Brazilië ligt het Amerikaanse geboortecijfer ver onder het vervangingspercentage en om het geboortecijfer van een land gewoon hetzelfde te laten blijven, moet het percentage iets boven de twee procent liggen. Dit betekent dat als gevolg van spike-eiwitinjecties het aantal baby's dat in de baarmoeder wordt gedood de wereldbevolking aanzienlijk vermindert, net zoals Gates en alle andere globalistische eugenetici (zijn cohorten) dat willen doen.

Columbia University onderzoekers ontdekten dat het sterftecijfer van het Spike Protein (eiwit) Syndrome (SPS) veel hoger is dan de claims van Centers for Disease Continuance (CDC), wat ten minste 10 keer het aantal doden is dat volgens de CDC het gevolg is van de covid-19 vaccinaties. Dat totaal nadert nu het half miljoen doden door SPS, en niet slechts 20.000 of zo.

Toch kan dat aantal doden nog veel te laag zijn. Steve Kirsch, uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), voerde een analyse uit op basis van VAERS-statistieken, plus de data van de Centers for Medicare and Medicaid Services, en vond dat de echte dodental van de “killer shots” het dubbele is van dat aantal, dat snel het miljoen benadert.

Met andere woorden, het aantal sterfgevallen als gevolg van de clot-shot "vaccins" is veel hoger dan het aantal sterfgevallen als gevolg van het eigenlijke virus, ervan uitgaande dat er zelfs één is, omdat het nooit in een laboratorium is geïsoleerd. Deze pandemie is een stolsel-pandemie, geen virusgebaseerde pandemie. Daarom moet iedereen spike-eiwitinjecties vermijden zoals de pest!

Bookmark Vaccines.news bij uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over experimentele "vaccins" die bloedstolsels, myocarditis en ernstige, chronische ontstekingen veroorzaken.

Bronnen zijn onder meer:

LifeSiteNews.com 1

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com 2

WEForum.org

Expose-News.com

https://naturalnews.com/2022-07-16-spike-protein-syndrome-is-sweeping-america.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...