vrijdag 12 augustus 2022

Canadese artsen sterven bij bosjes: waar ligt het aan? Videospelletjes? Middagdutjes?

 www.ninefornews.nl   Robin de Boer12 augustus 2022 12:30

De sterfte onder Canadese artsen blijft de gemoederen bezighouden. Een 27-jarige kerngezonde arts stierf plotseling tijdens een triatlon. Stew Peters vroeg in zijn show aan Chris Saccoccia, beter bekend als Chris Sky, wat er aan de hand is.

Hij wees erop dat in de afgelopen negen maanden alleen al in de Canadese provincie Ontario 17 artsen zijn gestorven. Sky kwam een artikel tegen van een arts die schreef dat in de afgelopen 30 jaar nog nooit één van zijn collega’s was overleden. Nu staat de teller na negen maanden op 17.

Doodsoorzaak nummer één

In twee weken tijd stierven er zeven artsen in Ontario. Sky merkte op dat de meesten van hen gezond waren. “Twee artsen leden aan kanker, maar vielen op het werk dood neer. Ze waren dus gezond genoeg om te werken, maar stierven desalniettemin,” zei hij.

Dit is nu doodsoorzaak nummer één, benadrukte Sky. Hij ontdekte dat de media met allerlei mogelijke verklaringen op de proppen komen.

Belachelijke krantenkoppen

“Ik zag de meest belachelijke krantenkoppen. Verkeerslawaai kan een hartaanval veroorzaken. Dutjes kunnen een hartaanval veroorzaken. Te lang zitten, warm weer, koud weer, vochtig weer, enge films, videospelletjes! Vrijwel alles wat je maar kunt bedenken kan volgens hen een hartaanval veroorzaken.”

Mensen die hun geliefden hebben ingespoten met een biowapen en toekeken terwijl ze stierven, zullen dus denken dat ze zijn overleden omdat ze te lang gameden of ’s middags een dutje deden, aldus Sky.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...