zaterdag 6 augustus 2022

"Covid" -sterfgevallen bereikten een nieuw record in het hyper-gevaccineerde Australië

 Donderdag 4 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : ADEAustraliëslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenchemisch geweldCOVIDGevaarlijke geneeskundesterfgevallengenocideimmuunsysteemMedische tiranniefarmaceutische fraudePlandemischpiekeiwitvaccinVaccijnsdoden

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

18KWEERGAVEN

 

(Naturalnews) De laatste cijfers zijn binnen en het ziet er niet goed uit voor "volledig gevaccineerd" Australië.

Hoewel meer dan 96 procent van de autochtone bevolking de eerste twee mRNA-prikken (messenger RNA) nam voor het Wuhan coronavirus (Covid-19), en meer dan 70 procent volledig 'geboosterd' is, hebben de virus-sterfgevallen in het hele land een bereikt record hoog.

Uit de volgende datakaart blijkt duidelijk dat sinds de lancering van Operatie Warp Speed de injectiegerelateerde sterfgevallen Down Under enorm zijn gestegen. Op het moment van schrijven is er een piek ontstaan die suggereert dat de volledig geïnjecteerden na verloop van tijd met een steeds toenemende snelheid doodvallen.

Had Australië gekozen voor ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) in plaats van de covid-19  Flu-vaccinaties, dan zou de plandemie eeuwen geleden zijn geëindigd. In plaats daarvan ziet Australië nu meer massale dood dan herstel. (Gerelateerd: Australische functionarissen willen dat Aussies een halfjaarlijkse interval krijgen voor de rest van de tijd).

In feite waren er in Australië bijna helemaal geen covid-gerelateerde sterfgevallen voorafgaand aan de lancering van de 'vaccins'.”In het najaar van 2020 was er een kleine piek, gevolgd door een steile daling naar de basislijnen, gevolgd door een massieve piek zodra mensen geïnjecteerd begonnen te worden.

Interessant is dat de booster-vaccinatie-campagne werd gevolgd door een nieuwe enorme stijging en piek, die meer dan waarschijnlijk zal worden gevolgd door een voortdurende stijging van het aantal doden, aangezien de “Antibody-dependent enhancement” (ADE) en andere door de vaccinatie veroorzaakte gezondheidstoestanden hun tol eisen.

'We waren gewaarschuwd, maar alleen intelligente mensen luisterden', schreef een commentator als reactie op het nieuws. ““Antibody-dependent enhancement “ gebeurt, het is echt en het vernietigt het immuunsysteem."

'Niemand heeft zijn burgers tijdens de crisis meer mishandeld dan Australië', voegde een ander toe. 'De mensen die dat hebben gedaan, zouden in de gevangenis moeten zitten."

Dit is nu een plandemie van de volledig gevaccineerden

New South Wales (NSW) is naar verluidt gezien de meest nieuwe "gevallen" van de Covid-19 Griep, gevolgd door Queensland en Victoria.

Elk van deze gebieden legde, zoals u zich wellicht herinnert, gedurende de hele periode zware beperkingen op tijdens de plandemie - beperkingen waarvan de bewoners van het gebied werd verteld dat ze een einde zouden maken aan het virus.

Er werden "quarantaine" concentratiekampen opgezet; mensen werden gedwongen overal een masker te dragen; en het openbaar verkeer was beperkt - maar het mocht niet baten. Het Chinese virus is hier om te blijven dankzij de vaccinaties.

De media zouden ons allemaal willen doen geloven dat mensen het keer op keer 'opdoen’' en dat het zich steeds 'herhaald', maar de realiteit is dat wat we nu zien een plandemie is van de volledig gevaccineerden wiens immuunsysteem is neergehaald.

"Ze vertonen vergiftigingsverschijnselen", schreef een andere commentator over wat de volledig gevaccineerden ervaren, wat geen "covid is.'' Hoesten en koorts zijn milde symptomen. Neurologische schade, spasmen en verlamming zijn ernstige symptomen, niet anders dan wat er gebeurt met een kakkerlak die met RAID wordt bespoten. ”

'Stolsels zijn een teken van inwendige bloedingen. Ernstige stolling leidt tot amputatie en hartaanvallen. Het ernstigste symptoom? De dood."

Een ander wees erop dat niemand die niet is gevaccineerd dit allemaal ervaart, wat verder bewijst dat zieke mensen lijden aan vaccinatieschade, en niet aan een covid infectie.

"Nep-immuniteit die is ontworpen om je te doden, verslaat nooit de natuurlijke immuniteit", schreef iemand anders over hoe de zogenaamde vaccins op geen enkele manier echte of blijvende immuniteit produceren, maar in plaats daarvan door vaccin veroorzaakte aids (VAIDS) veroorzaken.

"De niet-gevaccineerden worden niet ziek, niet omdat ze natuurlijke immuniteit hebben tegen een niet-bestaande ziekteverwekker, maar omdat ze niet vergiftigd zijn", voegde iemand anders toe. “Het mRNA-drug zorgt ervoor dat epitheelcellen het giftige (Spike-) piekeiwit 24 op 7, 365 dagen/jaar produceren. Er is geen uitschakelaar."

Het laatste nieuws over Fauci Flu-shots is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com

NaturalNews.com

ABC.net.au

https://www.naturalnews.com/2022-08-04-covid-deaths-new-record-hyper-vaccinated-australia.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...