zaterdag 6 augustus 2022

‘Het World Economic Forum heeft het gemunt op de boeren, net als de Sovjets en communistisch China’

Vrijdag gingen boeren in gesprek met het kabinet over het stikstofbeleid. Premier Rutte had al aangegeven dat de doelen en het tijdspad in steen gebeiteld zijn. De gesprekken zijn dus een wassen neus en hebben geen enkele zin, zei Forum voor Democratie op voorhand.

De Amerikaanse correspondent en presentator Jack Posobiec zei dat de overheid en het World Economic Forum het hebben gemunt op de boeren. Elke keer als revolutionaire ideologieën de overhand hebben binnen de overheid, of het nu gaat om de Sovjet-Unie, communistisch China of zoals nu in het Westen, ze denken altijd dat zij weten wat het beste is voor de boeren. Dus nu hebben ze het gemunt op de landbouwgrond, aldus Posobiec.

“In de Sovjet-Unie werden ze koelakken genoemd. Dat waren boeren die net iets te veel geld hadden verdiend en iets te veel macht hadden gekregen,” lichtte hij toe. Ze waren een doorn in het oog van de overheid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doe dat niet

“Luister naar de boeren,” benadrukte Posobiec. “Als je wilt eten, moet je een boer bedanken. Geen boeren, geen eten. Dat zijn de mensen die je eten maken. Maak mensen die je eten maken niet tot vijand. Doe dat niet.”

De Europese Commissie wil het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen hebben gehalveerd voor 2030. Volgens de Europese plannen moet ook het gebruik van kunstmest met 20 procent worden teruggedrongen.

Overal ter wereld

“Kijk wat ze in Canada doen, ze hebben hetzelfde in Nederland gedaan, je ziet het overal ter wereld gebeuren,” zei Posobiec. “Ze hebben het gemunt op de boeren. Hierna zijn de pesticiden aan de beurt. Dit wordt rechtstreeks aangestuurd door het World Economic Forum en de WHO. Waarom? Dit is de Great Reset.”

“Ze willen niet dat jullie nog langer echt voedsel eten en ze willen al helemaal niet dat jullie nog langer echt vlees eten. Ze willen dat jullie nepvlees van Bill Gates eten, ze willen dat jullie insecten eten, ze willen dat jullie in kleine hokjes wonen en als insectachtigen vanuit jullie mierenkolonie de koningin dienen,” besloot hij.

[The Post Millennial]    



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...