dinsdag 30 augustus 2022

Duizenden wetenschappers ondertekenen een formele verklaring: "Er is geen klimaatnoodsituatie"

Dinsdag 23 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : absurdGecensureerde wetenschapklimaatalarmismeklimaatveranderingklimaatnoodsituatieklimaatverhaalklimaatwetenschapEcologieomgevingwereldwijd beleidopwarming van de aardegroene tirannierationeelonderzoekwetenschappelijk bedrogwetenschappelijke fraudewetenschappersscepticiwaarheid

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

9.590WEERGAVEN


(Natural news) Een groeiend aantal  wetenschappers en andere professionals en experts zijn van mening dat de zogenaamde "opwarming van de aarde" en andere ficties op het gebied van klimaatverandering precies dat ook zijn : fictie.

Minstens 1.200 van hen hebben zich aangemeld bij de Wereldklimaatverklaring, waarin wordt verklaard dat er "geen klimaatnoodsituatie" is, ondanks wat corrupte regeringen en academische instellingen beweren.

Het blijkt dat het klimaat altijd aan het veranderen is. En mensen spelen weinig-tot-geen rol in temperaturen en weerpatronen, die worden gedicteerd door factoren ver buiten de controle van de mensheid.

Het politieke establishment en zijn officiële 'wetenschappelijke' verkooppunten beweren dat het een 'gevestigde' zaak is, maar de Wereldklimaatverklaring specificeert anders. (Gerelateerd: honderden wetenschappers hebben een soortgelijke verklaring getekend in 2019 en die verklaarde de vermeende klimaatnoodsituatie fictie.)

De Noorse natuurkunde Nobelprijswinnaar Professor Ivar Giaever is een van de ondertekenaars van de verklaring. Hij zegt dat dogma's over klimaatverandering meer religie zijn dan wetenschap - een volledige lijst met ondertekenaars van de Wereldklimaatverklaring is wel hier beschikbaar.

"De omvang van de oppositie tegen de moderne" afgewikkelde "klimaatwetenschap is opmerkelijk, gezien hoe moeilijk het in de academische wereld is om subsidies in te zamelen voor elk klimaatonderzoek dat afwijkt van de politieke orthodoxie", meldt Legal Insurrection.

"Een andere hoofdauteur van de verklaring, professor Richard Lindzen, noemde het huidige klimaatverhaal 'absurd', maar erkende dat biljoenen dollars en de meedogenloze propaganda van subsidie afhankelijke academici en agenda-gedreven journalisten momenteel zeggen dat het niet absurd is."

De opwarming van de aarde is ongeveer net zo echt als de paashaas

Een veelvoorkomend stuk 'bewijs' dat naar voren komt ten gunste van het klimaatnoodverhaal is het consortium van het klimaat modellen, die beweren wiskunde en wetenschappen te gebruiken om het bestaan van opwarming van de aarde te "bewijzen".

Deze klimaatmodellen staan centraal in de discussie over klimaatverandering, en toch zijn ze slechts een product van wat hun makers willen dat ze zijn - dat wil zeggen, ze laten zien wat de mensen die ze gemaakt hebben willen dat ze laten zien.

"We moeten ons bevrijden van het naïeve geloof in onvolwassen klimaatmodellen", stelt de Wereldklimaatverklaring. "In de toekomst moet klimaatonderzoek aanzienlijk meer nadruk leggen op empirisch bewijs."

De CLINTEL Group heeft een actieplan opgesteld om terug te vechten tegen de klimaatagenda. Dat plan omvat de volgende hoofdpunten, die de CLINTEL Group zegt ter overweging te willen geven aan regeringen en bedrijven over de hele wereld:

  • Natuurlijke oorzaken dragen bij aan veranderingen in het klimaat
  • De opwarming is langzamer dan voorspeld
  • Het klimaatbeleid wordt gevormd op basis van ontoereikende modellen
  • Kooldioxide is geen verontreinigende stof - het is voedsel voor planten en de basis voor leven op aarde
  • De opwarming van de aarde, ervan uitgaande dat deze überhaupt reëel is, heeft de prevalentie van natuurrampen niet doen toenemen
  • Klimaatbeleid moet de wetenschappelijke en economische realiteit respecteren - geen ingebeelde fictie

'Er is geen klimaatnood', zegt de CLINTEL Group. 'Daarom is er geen reden tot paniek en alarm. Wij zijn sterk gekant tegen het schadelijke en onrealistische netto nul CO2-beleid dat voor 2050 is voorgesteld. Als er betere benaderingen zich aandienen, en dat zullen ze zeker doen, hebben we ruim de tijd om na te denken en opnieuw aan te passen."

"Het doel van het mondiale beleid moet‘ welvaart voor iedereen ’zijn,  door te allen tijde betrouwbare en betaalbare energie te leveren. In een welvarende samenleving zijn mannen en vrouwen goed opgeleid, zijn de geboortecijfers laag en geven mensen om hun omgeving."

Om het zogenaamde "Green New Deal" -beleid te laten winnen van wat de CLINTEL Group voorstelt, zullen de totale vernietiging van rijkdom, welvaart en leven zoals we dat nu kennen mogelijk worden gemaakt.

"Als ze echt geloven dat de activiteit van de mens geen klimaatverandering veroorzaakt, dan zou de titel moeten zijn: 'Er is geen door de mens veroorzaakte klimaatverandering'," schreef een commentator.

De echte waarheid over het klimaat is te vinden ClimateScienceNews.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LegalInsurrection.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-08-23-scientists-sign-formal-declaration-no-climate-emergency.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...