dinsdag 30 augustus 2022

Ze brengen COVID terug… en deze keer is het permanent

Augustus 1, 2022

Covid is terug in alle krantenkoppen. Terwijl de nieuwe normaal pushers wanhopig worden om de mensen bang te maken de Grote Reset te aanvaarden, grijpen zij terug naar hun oude favoriet om ons te laten wennen aan de eeuwige pandemie, schrijft Kit Knightly.


Het aantal “Covid-gevallen” in het VK is (blijkbaar) opgelopen tot 3,8 miljoen, volgens het Office of National Statistics. Het is naar verluidt even erg in de EU, waar de “gevallen” in zes weken tijd (naar verluidt) verdrievoudigd zijn.

Ook aan de overkant van de oceaan ziet het er niet best uit, met een “toename” van het aantal gevallen in de hele VS.

Aan de andere kant van de (vermeende) ideologische scheidslijn is het niet beter. Rusland, China en India – ondanks het feit dat zij dappere multipolaire strijders zijn die in een 5D schaakstrijd verwikkeld zijn tegen de machinaties van de globalistische elite – hebben ook allemaal “gevallen” van de “nieuwe variant” gezien.

Waar u ook woont, de “gevallen” zijn in opmars. Maar, zoals wij allen weten, betekent “gevallen” eigenlijk “mensen die positief getest zijn”, en is een vervalste statistiek die geheel voor propagandadoeleinden gebruikt wordt.

De nieuwe “golf” gaat eigenlijk alleen maar over het verkopen van één groot idee: de pandemie zal nooit ophouden.

Marketwatch loopt voorop wat betreft op-de-neus krantenkoppen, met:

V.S. leidt de wereld in nieuwe COVID-gevallen terwijl BA.5 zich blijft verspreiden en illustreert dat de pandemie nog lang niet voorbij is

De pandemie is nog lang niet voorbij – dat is de hard gecodeerde boodschap die nu de ronde doet, en die is helemaal niet subtiel. De WHO heeft het letterlijk gezegd, vrijwel woord voor woord:

WHO waarschuwt dat covid “nog lang niet voorbij” is, terwijl varianten in de V.S. en Europa de kop opsteken.

Ze schakelen ook de symptomen om, met “sub-variant BA.5” die nieuwe symptomen geeft, waaronder een “zere keel en hese stem”.

In een geniale zet hebben ze zelfs nachtelijk zweten en slaapproblemen aan de lijst van Covid-symptomen toegevoegd… en dat midden in een hittegolf. Briljant gedaan.

Deze “vloedgolf” zal waarschijnlijk nog groter worden, omdat de WHO functionarissen van de naties eisen dat zij “de controle opvoeren”, wat meer tests betekent, en dus meer gevallen. Het is een spelletje dat we allemaal heel goed kennen, en het is allemaal zinloos.

Net zo nietszeggend is het gepraat over de nieuwe “centaurus”-variant.

Men moest wel met “centaurus” gaan, of iets nieuws, want de volgende Griekse letter na omicron is pi, en niemand zal bang zijn voor de Pie (Taart) variant.

Hoe is de “centaurus-variant” anders? Blijkbaar is ze besmettelijker, en kan ze ernstiger zijn. Maar het belangrijkste is dat zij:

het virus kan helpen ontsnappen aan de antilichamen die de huidige vaccins opwekken

Dit is natuurlijk van vitaal belang als men die zoete booster pegels wil blijven binnenharken.

Om dit punt bij het publiek te onderstrepen hebben zij zelfs die arme oude Sleepy Joe positief laten testen op Covid, ondanks het feit dat hij tot aan zijn oogballen “gevaccineerd” is.

Wat dit betekent voor zijn toekomst op lange termijn valt nog te bezien. Misschien staat Joe op het punt om – ahem – met pensioen te gaan, wie weet.

Vergeet niet dat het nieuws een constructie is – en als Joe positief getest zou hebben en het kwam het narratief niet goed uit, dan zouden wij er gewoon nooit iets over horen.

Wij weten dat zij geen maskers dragen als de camera’s niet op hen gericht zijn, er is geen enkele reden om te denken dat zij werkelijk de moeite nemen om zich te testen. Ik bedoel, waarom zouden zij?

Zij kondigen gewoon een “positieve test” aan voor elke politicus die even vrij moet nemen, sympathie moet opwekken of de waarheidsgetrouwheid van het narratief moet versterken.

Het is altijd een interessante lijn die zij bewandelen wanneer zij de “volledig gevaccineerden” positief gaan laten testen. Enerzijds moeten de “vaccins” werken om de ongevaccineerden ervan te overtuigen de prik te halen… maar anderzijds moeten de “vaccins” niet werken, om de gevaccineerden ervan te overtuigen hun boosters te halen.

Het is duidelijk dat zij op dit ogenblik meer geld zien in her-vaccineren dan in nieuw vaccineren. Dat is logisch, want de onwillige ongevaccineerden die zijn overgebleven, zijn vanuit hun standpunt waarschijnlijk een verloren zaak.

Wat betekent dit nu, in het grote geheel gezien?

Wel, in potentie betekent het dat we teruggaan naar maskermandaten, sociale distantie en 5e/6e/7e “boosters” toevoegen aan het toch al overvolle vaccinatieschema. (Misschien geven ze u een deal als u polio, apenpokken en 2 of 3 Covid-prikken tegelijk neemt).

Misschien krijgen we een mooie herfstlockdown, en zullen de scholen de opening na de zomervakantie uitstellen. Misschien ligt er een groter verhaal in het verschiet. De krant “I” is al bezig met de toneelvoorbereidingen voor een “slechte winter”.

Meer in het algemeen is het plan gewoon om de semi-permanente “pandemie” te normaliseren.

The Guardian zegt al dat deze golf “aan het afkalven is” en dat wij ons moeten “voorbereiden op de volgende”. De New York Times is botter:

Endemische Covid-19 ziet er vrij bruut uit

The Atlantic ging met een variant (goh) van dezelfde kop:

De BA.5 golf is hoe COVID er normaal uitziet

Terwijl de San Francisco Chronicle eigenlijk zonder ironie de uitdrukking “nieuw normaal” in hun kop gebruikt.

Intussen zetten zowel Bloomberg als de  Washington Post de positieve test van Biden in het middelpunt van de belangstelling, door te beweren dat het “de blijvende kracht van de pandemie aantoont” en “de terugkeer naar de normale test-strategie eist”.

De boodschap is vrij duidelijk – geen terugkeer naar normaal. Endemische Covid, een niet te winnen eeuwige oorlog, dat is het eindspel.

Wat hoopvoller is: de terugkeer van Covid betekent waarschijnlijk dat de pushers van de Grote Reset een beetje wanhopig worden.

Apenpokken is dwaas, polio was dood bij aankomst, de hittegolf is al voorbij en de mensen zijn behoorlijk uitgekeken op Oekraïne. Ze moeten terug naar Covid omdat ze niets anders hebben.

Het is als een ouder wordende rockband die laat in de set met tegenzin terugkeert naar hun klassieke hits, nadat het publiek door hun experimentele nieuwe album gesnurkt is.

Het is bijna triest, eerlijk gezegd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/ze-brengen-covid-terug-en-deze-keer-is-het-permanent  

COVID-19 VACCIN DOSSIER

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...