dinsdag 16 augustus 2022

Gideon van Meijeren waarschuwt: ‘Regering wil ook gezonde mensen van hun vrijheid kunnen gaan beroven’


Wat de regering nu wil, dat is een nieuwe trend die is ingezet gedurende het grote coronaschandaal, namelijk dat ook gezonde mensen van hun vrijheid beroofd kunnen worden. Dat zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws over de nieuwe permanente coronawet.

Hij merkte op dat dit uniek is in de geschiedenis van infectieziektebestrijding. “Dat is nu iets wat permanent gemaakt wordt. Zeer zorgwekkend,” waarschuwde Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onze vrijheden zijn voorwaardelijk

Nu komt de aap uit de mouw: ze willen permanent die grondrechtenbeperkende tirannieke maatregelen kunnen opleggen, aldus het Kamerlid.

“Mensen worden afhankelijk gemaakt van de overheid. Al onze vrijheden zijn voorwaardelijk. En je kunt die vrijheid alleen maar terugkrijgen als je weer gaat voldoen aan de eisen die de overheid daaraan stelt,” lichtte hij toe.

Militant verzet

“Wij roepen op tot massaal, krachtig, militant verzet tegen deze tirannieke overheid, die nu weer hetzelfde circus opnieuw wil gaan beginnen,” zei Van Meijeren.

Hij voegde eraan toe dat we via alle verschillende kanalen – vanuit de politiek, vanuit de media – die aanval moeten blijven inzetten en zorgen dat het systeem uiteindelijk zodanig gaat kraken dat het op een dag in elkaar stort. 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...