donderdag 15 september 2022

Arts: 92% van alle coronadoden was gevaccineerd, dus dit is een pandemie van de gevaccineerden

 


In juni dit jaar was ongeveer 85 procent van de Canadese bevolking tenminste dubbel gevaccineerd. Dat terwijl 92 procent van alle coronadoden volledig gevaccineerd was, zei de Canadese arts Charles Hoffe in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

“Dit is dus een pandemie van de gevaccineerden,” benadrukte Hoffe. “Nog alarmerender is dat 81 procent van de coronadoden in juni drie of vier keer was gevaccineerd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt absurd

Dit is het duidelijkste bewijs: hoe meer prikken je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona, zei de arts. Hij voegde toe dat de prikken het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Het discrimineren van ongevaccineerden is volstrekt absurd, omdat zij degenen zijn die dit zullen overleven, benadrukte arts Hoffe.

Absoluut schokkend

“Het is absoluut schokkend,” reageerde Tyler Thompson. “Het is een pandemie van de gevaccineerden. Dit is schokkend. Dit is afschuwelijk. We moeten dit van de daken schreeuwen.”

Hoffe voegde toe dat het ‘absurd’ is dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat je anderen kunt beschermen door je te laten vaccineren, omdat het zorgstelsel instort.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...