donderdag 15 september 2022

Europarlementariër: ‘De Europese Unie heeft de inflatie-explosie zélf veroorzaakt’

Ik hoor de laatste dagen dat steeds meer mensen zogenaamd een oplossing verwachten van de Europese Unie, zei de Belgische Europarlementariër Gerolf Annemans (Vlaams Belang) in het Europees Parlement. “In het Nederlands hebben wij daar een uitdrukking voor: zij gaan bij de duivel te biechten.”

Oftewel: de slachtoffers werpen zich in de armen van diegene die hun problemen heeft veroorzaakt, aldus Annemans.

“Een Europese Unie die sinds de financiële crisis met de bijna verdubbeling van de geldhoeveelheid de inflatie-explosie zélf heeft veroorzaakt,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Build Back Better’-onzin

“Een Europese Unie die met een jarenlange ‘Green Deal’-hetze, met de sluiting van kerncentrales en het ontwrichten van onze energiebevoorrading de explosie van de energieprijzen zélf mee in gang zette, nog lang voor de Russische inval in Oekraïne een feit was,” vervolgde het Europarlementslid.

“Een Europese Unie die met haar Resetconcepten, haar ‘sustainable development’ en haar ‘Build Back Better’-onzin de desindustrialisering van ons continent en de implosie van klein ondernemerschap en van onze landbouw heeft ingezet,” sprak Annemans.

Eén van de grootste problemen

“Een Europese Unie die met haar opgedrongen massa-immigratie zowel onze Europese cultuur als ons sociaal systeem heeft ontwricht,” somde hij op.

“Mensen, word wakker: de Europese Unie is geen oplossing van onze problemen. Ze is zélf één van de grootste problemen,” benadrukte de Europarlementariër.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...