woensdag 14 september 2022

CDC (VS) geeft toe dat KILLER-BATCHES van COVID-19-vaccins nog steeds aan het publiek worden gegeven

 Maandag 12 september 2022 door: Belle Carter

Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadsciencegrote regeringBig PharmaCDCsamenzweringcorruptiecovid-19misleidingFDAfraudeMelissa McAteeModernapandemiePfizerfarmaceutische fraudePlandemischvaccinoorlogenvaccinsVAERSKlokkenluider

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen       

14KWEERGAVEN

 

(Natural news) Een onderzoek door de Centra voor ziektebestrijding en –preventie i/d V.S. (CDC) onthulde dat bepaalde partijen v/h Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins verband hielden met extreem hoge aantallen bijwerkingen en sterfgevallen werden nog steeds voor het publiek uitgerold.

De dienst voor de volksgezondheid constateerde dat specifieke lotnummers van de COVID-19-vaccins die verband houden met bijwerkingen en sterfgevallen al waren geïdentificeerd, maar niet werden ingetrokken. Ze ontdekten ook dat vier tot vijf procent van de Pfizer- en Moderna COVID-19-vaccinbatches verantwoordelijk was voor elk overlijden dat als bijwerking werd gemeld. Bovendien waren deze dodelijke batches wijd verspreid over de Verenigde Staten, terwijl de andere goedaardige batches naar slechts een paar locaties werden gestuurd.

De CDC gebruikte gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) dat tot oktober 15 2021 was ingediend. Het omvatte alles bijwerkingen in verband met de vaccins Pfizer en Moderna Bijwerkingen in verband met de griepvaccins werden ook opgenomen als controlegegevens set.

In totaal waren 171.463 bijwerkingen, 14.262 ziekenhuisopnames en 2.828 sterfgevallen gekoppeld aan 4.522 Pfizer-lotnummers, terwijl 188.998 bijwerkingen, 10.225 ziekenhuisopnames en 2.603 sterfgevallen verband hielden met 5.510 Moderna-lotnummers.

Zesennegentig procent van de Pfizer-vaccinpartijen had nul dodenmeldingen, wat betekende dat de 2.828 daarmee samenhangende vaccindoden afkomstig waren van vier procent van de batches. Ondertussen had 95 procent van de Moderna-vaccinpartijen nul overlijdensrapporten, wat zich vertaalde naar 2.603 sterfgevallen als gevolg van vijf procent van de batches.

Specifieke batches van de mRNA-vaccins verdeeld over 13 en 50 staten in de Verenigde Staten hadden een ongebruikelijk hoog aantal meldingen van bijwerkingen en overlijden, vergeleken met die verdeeld over 12 staten of minder. De CDC concludeerde dat er “betreffende bevindingen waren die nader onderzoek rechtvaardigen."

Pfizer veegt COVID-19-vaccinveiligheidsproblemen onder het tapijt

Hoewel deze rapporten eenvoudigweg de schuld zouden kunnen krijgen van kwaliteitscontroleproblemen, zei een klokkenluider van een productiefaciliteit van Pfizer anders. Ze onthulde dat ze zelfs door het bedrijf was ontslagen omdat ze de onregelmatigheden in de vaccinkwaliteit die ze alarmerend vond, had opgevoerd en gemeld.

Melissa McAtee, voormalig kwaliteitsauditor in de fabriek in Kansas Pfizer, vertelde vorig jaar aan "World View Report" -gastheer Brannon Howse dat ze had opgemerkt dat het vaccin gloeide onder bepaald licht. Nadat McAtee het bedrijf had gewaarschuwd, zei hij dat het probleem nog steeds werd genegeerd. (Gerelateerd: Pfizer vraagt de rechtbank om een klokkenluiderszaak te ontslaan omdat de overheid volledig op de hoogte was van fraude toen ze ermee instemde om met het bedrijf samen te werken).

Terwijl Pfizer zei dat 90 procent van de werknemers in de fabriek was ingeënt tegen de COVID-19-prikken, zei McAtee dat dat niet het geval was.

"verondersteld is dat de helft van de plant niet is ingeënt of zou weglopen als ze gedwongen zouden worden zich te onderwerpen aan het vaccinmandaat", zei ze.

Het voormalige personeel van Big Pharma verklaarde verder dat het belangrijkste is dat de mensen geïnformeerde toestemming krijgen. 'Het kan me wel schelen dat mensen worden geïnformeerd en dat ze weten wat er in hun lichaam wordt geïnjecteerd', zei McAtee.

McAtee zei dat Pfizer bedrieglijk is en informatie weglaat en merkte ook op dat het bedrijf aan geheimhouding doet, zoals het afsluiten van gangen en bepaalde processen toen ze wisten dat de Food and Drug Administration zou naar de fabriek komen.

Blader door BigPharmaNews.com voor meer over hoe Pfizer en Moderna de mensen bedriegen met hun experimentele vaccins.

Bekijk de onderstaande video waarin wordt gesproken over de betekenis van de COVID-19-vaccinpartijen.

 Video Link https://www.brighteon.com/2005f51e-f01b-49ce-b9ce-37fa079b391f 

This video is from the Voorkom Global Genocide-kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Klokkenluider: Pfizer VERVORGDE handtekeningen van proefdeelnemers, vervalste en gefabriceerde proefgegevens.

COVID-vaccinonderzoeker, klokkenluider zegt dat Pfizer hem $ 1 miljoen heeft aangeboden om te zwijgen.

Matrixxx Grooove met Jeff en Shady: Whistleblower onthult dat Pfizer's belangrijkste doel is om het immuunsysteem te bewapenen om zichzelf te doden - Brighteon.TV.

Verwaarlozing, fraude, boosaardigheid - moeten we niet allemaal wijzer zijn voor Pfizer?

Sources include:

Expose-News.com

WorldViewWeekend.com

Townhall.com

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2022-09-12-killer-batches-covid-shots-still-given-public.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...