woensdag 28 september 2022

Dr. Coleman: Hier is hoe ze u failliet zullen laten gaan

Om te beginnen zullen de stijgende kosten van voedsel en energie natuurlijk ons spaargeld opeten. Wie geen spaargeld heeft, zal niets opzij kunnen zetten. Elke cent zal opgaan aan het betalen van de eerste levensbehoeften.

In het VK zal de inflatie kort na Kerstmis 2022 ruim boven de 20% liggen. Andere landen zullen een soortgelijke stijging van de inflatiecijfers zien.

De bedrijfsinkomsten zullen verwoest worden door slechte productiecijfers (nog verergerd door stakingen, thuiswerken en de bizarre nieuwe mode, populair bij jongeren, om zo weinig mogelijk te werken) en dus zullen beleggingen en pensioenen in een lange, langzame duikvlucht terechtkomen. De komende recessie zal snel omslaan in een depressie.

En, vergeet niet, niets gebeurt per ongeluk.

De rentevoeten zullen blijven stijgen en miljoenen mensen met een hypotheek zullen ontdekken dat zij hun huis niet meer kunnen betalen.

Het gevolg zal een daling van de waarde van huizen zijn.

En naarmate de waarden dalen, zullen die hypotheekproblemen erger worden. Het zal niet lang duren voordat miljoenen een grotere hypotheekschuld hebben dan hun huis waard is. Hun huizen zullen in beslag genomen worden en zij zullen met enorme schulden blijven zitten. Een andere mogelijkheid is dat de regering zegt: “Wij nemen uw hypotheek over en u kunt in uw huis blijven wonen… maar u zult het niet meer bezitten”. Ik vermoed dat vele faillissementen onvermijdelijk zullen zijn.

Vergeet niet dat dit alles niet toevallig gebeurt. Het is allemaal georkestreerd.

En wie spaargeld heeft, zal het ook niet overleven.

Hoewel de rentevoeten zullen stijgen, zullen zij niet hoog genoeg gaan om de inflatie te boven te komen.

Als de rentevoeten naar 5% gaan en de inflatie is 25%, dan zullen beleggers en spaarders elk jaar 20% van hun vermogen verliezen.

Binnen een opmerkelijk korte tijd zullen de samenzweerders erin geslaagd zijn de rijkdom en de onafhankelijkheid van tientallen miljoenen mensen in het VK en honderden miljoenen over de hele wereld te vernietigen.

Er zal geen middenklasse meer zijn. De ouderen zullen in armoede sterven. De jongeren zullen nooit een huis bezitten of de zekerheid hebben van wat spaargeld.

De samenzweerders willen ons failliet hebben, omdat zij weten dat geld ons vrijheid en onafhankelijkheid geeft.

Dit alles is al jaren duidelijk.

Maar de mensen luisterden niet.

En nu is het, vrees ik, zo goed als te laat.

Praktisch gezien is de enige manier om uzelf nu te beschermen, te bezuinigen, uw schulden en uw uitgaven te verminderen en voorbereid te zijn op een eenvoudiger manier van leven.

Natuurlijk is er nog net tijd om allemaal in opstand te komen en NEE te zeggen tegen de samenzweerders.

(Aan het begin van het jaar zei ik dat ik dacht dat wij tot Kerstmis de tijd hadden om een verschil te maken. Ik denk nog steeds dat dat juist is.)

Maar, helaas, ik vrees dat er geen echt verzet zal komen.

Er zijn te veel collaborateurs en niet genoeg van ons.

En, helaas, te veel van degenen die de crisis begrijpen waarvoor wij staan, en de verschrikkingen van de Grote Reset, de verdwijning van het geld, de opmars van een digitale wereld en het sociale kredietparadigma, schudden gewoon hun hoofd, nestelen zich voor de televisie en doen niets om het te stoppen. 

Bron: https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-hier-is-hoe-ze-u-failliet-zullen-laten-gaan/ 





Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...