vrijdag 2 september 2022

Kijk: David Icke legt in 60 seconden uit wat het World Economic Forum van plan is


Premier Mark Rutte (Nl) zit volledig in de zak van het World Economic Forum en Klaus Schwab, zei David Icke in gesprek met Brian Rose van London Real.

Waarom heeft Rutte de aanval geopend op de boeren en wil hij ze van hun land jagen? De wereld wordt geconfronteerd met voedseltekorten, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waarom doe je dat?

“Je sloopt de boeren. Waarom doe je dat?” vroeg Icke. “Als mensen voor hun voedsel van jou afhankelijk zijn, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle. Als energie goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle.”

Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” benadrukte Icke. “En dat is waarom ze de voedselketen en energievoorziening op de korrel nemen.

Hoe is zoiets bizars zelfs maar denkbaar?

“Waarom worden onze uiterst productieve boeren tijdens een wereldwijde voedselcrisis gedecimeerd door het kabinet? Hoe is zoiets bizars zelfs maar denkbaar? Bekijk dit fragment,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...