zaterdag 29 oktober 2022

COVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwen

 Dus ook al bieden de prikken geen immuniteit tegen de "pandemie", ze zullen wel helpen de bevolkingsgroei te beperken.

oktober 27, 2022   3404   11

 

   Screenshot Twitter

De Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control (CDC) negeerden voorlopige veiligheidssignalen in de gegevens van de EUA (Emergency Use Authorization) van Pfizer. Nadat Pfizer een gerechtelijk bevel kreeg om honderdduizenden documenten over hun experimentele vaccin vrij te geven, brachten onderzoekers ernstige veiligheidssignalen aan het licht die door de overheidsinstanties werden genegeerd. Er zijn voldoende aanwijzingen dat de mRNA-vaccins een bedreiging vormen voor de zwangerschap en bijdragen tot onvruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen, schrijft Lance D Johnson.

De spike-eiwitten van het vaccin concentreren zich in distale organen en beschadigen de functie van de eierstokken

Zo heeft het ontworpen spike-eiwit dat gecodeerd en vertaald wordt in de cellen van de gevaccineerden de neiging zich te concentreren in de eierstokken van vrouwen. De vaccinfabrikanten hadden eerder beweerd dat de spike-eiwitten onmiddellijk na de vaccinatie in de deltaspier worden geneutraliseerd. In plaats daarvan ontwijken de spike-eiwitten de immuundetectie, veroorzaken ze in het hele lichaam ontstekingen en concentreren ze zich in verschillende distale organen, met name de eierstokken. De eierstokken zijn de klieren waar eieren worden gevormd en waar de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progestageen worden gesynthetiseerd.

In de studie reisden de door het vaccin veroorzaakte spike-eiwitten naar de lever, de milt, het hart, de hypofyse, de schildklier en de eierstokken, waarbij ze onbekende schade veroorzaakten. De totale lipide-concentratie van de spike-eiwitten bleef stijgen na 15 minuten, van .104ml tot 1,34ml na één uur, tot 2,34ml na vier uur, en vervolgens tot 12,3ml na 48 uur. Uit cijfers van het Britse Public Health Scotland blijkt dat de vergiftiging van de eierstokken van vrouwen in de praktijk enorme gevolgen heeft. Het aantal vrouwen met eierstokkanker in 2021 was monsterlijk hoger dan de percentages eierstokkanker van 2017-2020.

 Studie toont aan dat covid-19 vaccin schade toebrengt aan sperma van mannen

Ten tweede blijkt uit een Israëlische studie dat mannelijke ontvangers van het vaccin aanzienlijke verliezen ervaren in het “totale beweeglijke aantal” van hun geëjaculeerde sperma. De gevaccineerde mannelijke ontvangers toonden een gemiddelde vermindering van het aantal zaadcellen van 22% drie maanden na het nemen van een twee-dosisreeks van de covid-19 injectie. Bij de laatste metingen bleef een spermavermindering van 19% over. De studie, gepubliceerd in het tijdschrift Andrology, was de eerste die aantoonde hoe de covid-19 vaccins de aarde ontvolken door de mannelijke vruchtbaarheid aan te vallen.

Covid injectie verhoogt risico op spontane abortus, abnormale implantatie

Tot slot blijkt uit de gegevens van de EUA dat het vaccin het risico op mislukte implantatie, miskramen en spontane abortus verhoogt. Het blijkt dat de covid-19 vaccins het endocriene systeem van het lichaam beschadigen en ontstekingen veroorzaken die de normale eiwitsynthese en hormonale balans schaden.

Verborgen in de Pfizer-documenten is een belangrijke observatie over zwangerschapsverlies. Van de 34 bekende zwangerschappen die vóór februari 2021 aan Pfizer covid-19 vaccinatie werden blootgesteld, eindigden er in totaal 23 in een spontane abortus! Nog eens twee zwangerschappen eindigden in een vroegtijdige dood van de baby; twee werden uitgeroepen tot intra-uteriene dood; één was een neonatale dood; en vijf hadden een hangende uitkomst. Van de 34 gevallen had slechts één zwangerschap een normaal resultaat.

De studie die Pfizer gebruikte om de veiligheid van het vaccin te promoten, onderzocht de effecten van het vaccin op 21 Wistar Han ratten in vergelijking met 21 ratten die de prik niet kregen. De studie negeerde een hele reeks gegevens over het verhoogde risico op de vorming van lumbale ribben in de gevaccineerde groep. Dit genegeerde bewijs toonde aan dat het vaccin meer kans geeft op abnormale foetale vorming en geboorteafwijkingen. Deze geboorteafwijking was 295% hoger in de gevaccineerde groep. Bovendien was het aantal bevruchte eicellen dat niet tot innesteling kwam twee keer zo groot in de gevaccineerde groep. De regelgevers hielden geen rekening met deze veiligheidssignalen en schreven in plaats daarvan“Dierstudies wijzen niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap.”

Hoe kunnen toezichthouders op geneesmiddelen en vaccinproducenten überhaupt nog worden vertrouwd? Nu het aantal zaadcellen van mannen daalt en het aantal miskramen, onvruchtbaarheid en eierstokkanker toeneemt, moeten de belaagde bevolkingen van de wereld opstaan en zeggen: “Nooit meer!”.

BRON: https://www.frontnieuws.com/covid-prikken-vernietigen-de-spermabeweeglijkheid-veroorzaken-spontane-abortussen-en-beschadigen-de-eierstokken-van-vrouwen/



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...