zaterdag 29 oktober 2022

Hevige menstruatie als bijwerking vermeld bij coronaprik: ‘Dat was toch nepnieuws? Hebben die wappies toch gelijk?’


Hevige bloedingen tijdens de menstruatie moeten als mogelijke bijwerkingen worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Dat wil de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA.

Bijwerkingencentrum Lareb (Nederland nvdr.) kreeg hier al zo’n 9400 meldingen over binnen. Het EMA heeft gezegd dat er een ‘op zijn minst redelijke kans is dat het optreden van hevige menstruatiebloedingen causaal verband houdt’ met de prikken.

De invloed van een coronaprik op de menstruatie leidde de afgelopen anderhalf jaar tot veel onrust, nadat er bij bijwerkingencentra wereldwijd meldingen over menstruatiestoornissen waren binnengekomen.

Dit probleem is veel groter dan men denkt

“De vaccinatieklachten stapelen zich op. Hevige menstruatiecycli zijn nu officieel toegevoegd aan de lange lijst met bijwerkingen. Desondanks wil Kuipers dat Nederlanders zich deze winter massaal opnieuw laten prikken. FVD raadt iedereen aan nog eens goed na te denken,” schrijft Forum voor Democratie in een reactie.

“Dit probleem voor heel veel vrouwen is veel groter dan men denkt,” benadrukt FVD-raadslid Marianne Akkermans-Linssen. “Zoveel vrouwen herkennen de klachten na de vaccinaties! Menstruatie-armoede door de vaccinaties. Maar wel doorspuiten bij de regeringspartijen.”

Langzaam maar zeker druppelt de waarheid naar buiten

Jurist Kim Boon zegt: “Ik vergeet nooit hoe de media ons wijs wilden maken dat ‘iedereen wel eens een verstoorde menstruatie had’ en dat het ‘waarschijnlijk niet aan de prik lag’.”

“Hoe kan dat? Een hevige verstoring van de menstruatiecyclus als gevolg van de ‘coronavaccins’, dat was toch ‘nepnieuws’? Hebben die ‘wappies’ toch gelijk? Het zal toch niet? Tja, langzaam maar zeker druppelt de waarheid naar buiten, dat is onvermijdelijk,” schrijft Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op Twitter.


Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) wil dat hevige bloedingen tijdens de menstruatie als mogelijke bijwerking worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Het Lareb heeft hier vele duizenden meldingen uit ons land over binnengekregen.

Directeur van het Lareb Agnes Kant maakte het publiek vorig jaar wijs dat er weinig aan de hand was met menstruatieschade, ondanks ruim 13.000 officiële meldingen na injectie, merkt data-analist Daniël van der Tuin op. “Er blijkt toch wel iets aan de hand te zijn.”

Eind vorig jaar zei Kant in een interview met het AD: “Ik denk dat we inmiddels kunnen stellen dat de angst voor de coronavaccins onterecht is geweest. Over de gehele linie zien we weinig afwijkends ten opzichte van andere vaccins.”

Niets aan de hand

Ze zei ook: “Gelukkig zijn de bijwerkingen zeldzaam. Er is sowieso geen enkele aanwijzing dat de vaccins leiden tot onvruchtbaarheid, wat wel eens wordt beweerd.”

Van der Tuin zei toen: “Ruim 800.000 gemelde bijwerkingen, 3500 ziekenhuisopnames en 550 doden volgens haar eigen database. En een enorme onderrapportage volgens de Groene Rekenkamer. Maar volgens mevrouw Kant is er niets aan de hand.”

Vaccinatiealliantie

Daarnaast blijkt dat ze in de Vaccinatiealliantie zat, die in het leven werd geroepen om de vaccinatiebereidheid te verhogen.

Data-analist Cees van den Bos schreef hierover: “Agnes Kant is directeur van het Lareb dat registratie en signalering van bijwerkingen moet doen. Agnes Kant zat ook in de Vaccinatiealliantie vanaf het begin in 2019. Dat belangenclubje waar de Denktank Desinformatie uit is ontstaan. Zijn die rollen met elkaar te verenigen?”

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff haalt uit: “Agnes Kant is schuldig aan misleiding over de gevaren van de covid-vaccins.”


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...