dinsdag 4 oktober 2022

Dit jaar is er iets gebeurd wat al decennia niet meer is voorgekomen. Er zijn in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar 20 procent minder baby’s geboren, zei het Hongaarse parlementslid Dora Duro recentelijk in het parlement.

Wat nog zorgwekkender is, is dat de vruchtbaarheid ook sterk is afgenomen, aldus Duro.

Enige partij

Ze verwees naar een onderzoeker van het Hongaarse Centrum voor Economische en Regionale Studies (KRTK), die heeft gezegd dat de dramatische daling negen maanden na de uitrol van de massavaccinatie tegen corona in Hongarije is ingezet.

Duro benadrukte dat haar partij, Ons Vaderland, de enige partij is die zich tegen verplichte vaccinatie heeft gekeerd. Ze zei dat het de taak is van de overheid om te onderzoeken of de enorme daling verband houdt met de prikken.

Zoiets hebben we nog nooit gezien

Eerder eiste het Oostenrijkse parlementslid Peter Schmiedlechner (FPÖ) een verklaring voor de daling van het geboortecijfer in landen met een hoge vaccinatiegraad. Hij wil van zorgminister Johannes Rauch weten hoe schadelijk de coronavaccins zijn voor zwangere vrouwen en hun kinderen.

Ook in Zweden keldert het geboortecijfer. Het aantal geboortes in Stockholm heeft het laagste punt sinds 2005 bereikt. Ook in de rest van het land kelderen de geboortecijfers.

“Zoiets hebben we nog nooit gezien,” zei professor Gunnar Andersson van de Universiteit van Stockholm.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...