vrijdag 14 oktober 2022

GGO-muggen VACCINEREN nu in het geheim mensen zonder hun toestemming

 30-09-2022 / Door Ethan Huff  (NaturalNews.com)

)


Nieuw onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Wetenschap Translationele geneeskunde onthult dat Big Pharma nu insecten gebruikt om "vaccins" aan mensen te leveren zonder hun medeweten of toestemming.

Voor hun proces hebben onderzoekers kunstmatig 200 muggen voorzien van levend, malaria-veroorzakend plasmodium parasieten die genetisch gemodificeerd waren (GGO) om een malariavaccin in de armen van proefpersonen te injecteren.

Het verklaarde doel van het project is om vaccins te leveren via insecten in plaats van de traditionele spuiten, in dit geval met GGO-muggen die in het wild zullen vrijkomen om willekeurig zoveel mogelijk mensen met deze vergiften te injecteren. (Gerelateerd: vanaf 2020 is een tweejarig, door Bill Gates gesteund project begonnen met het vrij laten van meer dan 750 miljoen GGO-muggen  in de Florida Keys.)

"We gebruiken de muggen alsof het 1.000 kleine vliegende spuiten zijn", schepte Dr. Sean Murphy, een arts en wetenschapper uit Seattle, en hoofdauteur van de krant, die op 24 augustus werd gepubliceerd.

Seattle is trouwens waar Bill Gates samen met Microsoft woont, een multinational die hij mede heeft opgericht. Het is met andere woorden niet verwonderlijk dat de proef daar heeft plaatsgevonden.

GGO-mug maakte deelnemer ziek van malaria, wat vermoedelijk onmogelijk was

Volgens de betrokken wetenschappers zijn de GGO plasmodium parasieten die door de GGO-veranderde muggen worden afgeleverd, niet-infecterend. Dit betekent dat ze mensen, zogezegd niet ziek maken, maar er toch voor zorgen dat hun lichaam antilichamen aanmaakt tegen een "verzwakte" vorm van malaria.

Zoals gewoonlijk wordt beweerd dat dergelijke technologie nodig is om 'levens te redden'.'Het is gewoon zo dat er geen geïnformeerde toestemming is gegeven bij dit massale drugsproject, waarvan Murphy beweert dat hij' niet van plan is ... miljoenen mensen te vaccineren."

De vraag blijft : geloven we hem?  Wie zegt dat deze GGO-muggen dat al niet hebben gedaan? Dat ze al in het geheim zijn vrijgelaten, zoals in de Florida Keys zoals eerder beloofd door Gates zelf?

En alleen omdat Murphy niet persoonlijk van plan is mensen met GGO-muggen massaal te vaccineren, wil nog niet zeggen dat Gates of iemand anders dat niet van plan is. Er is duidelijk een eindspel betrokken bij dit type van wetenschap, en dat eindspel is op zijn zachts gezegd wel onheilspellend.

Aangezien miljoenen en miljoenen mensen wakker worden met deze vaccinzwendel, grotendeels dankzij het medevidius scamdemic, gekke wetenschap die andere manieren vindt om mensen stilletjes en onopvallend te vaccineren zonder dat ze zelfs maar weten dat ze zijn ingeënt.

Dit is kwaad op steroïden, en het is precies het soort dingen dat we gewend zijn van mensen als Gates, die leeft om te vaccineren.

Over Gates gesproken, de man heeft via zijn "non-profit" stichting het afgelopen decennium miljarden uitgegeven aan de ontwikkeling, je raadt het al : een nieuw malariavaccin.   Zoals eerder vermeld, heeft Gates vervolgens bijna een miljard GGO-muggen in de Keys vrijgelaten om het project te testen.

Een deelnemer aan de nieuwe proef, Carolina Reid, zegt dat ze tijdens de studie positief is getest op malaria, ook al was het zogenaamd onmogelijk voor de besmette bugs om een van de deelnemers daadwerkelijk ziek te maken.

'Ik huilde eigenlijk toen ze me vertelden dat ik malaria had omdat ik zo'n hechte relatie met de verpleegsters ontwikkelde', zei Reid, die $ 4.100 kreeg voor haar deelname, eraan toevoegend dat ze de proeven echt wilde voltooien, maar dat ze werd geweigerd.

In het commentaargedeelte op Health Impact News, vroeg een persoon het volgende:

'Hoe bestrijd je de domheid van deze vrouw en vele anderen?'verwijzend naar Reid.

'Dat doe je niet', antwoordde een ander. 'Het is tijdverspilling. Probeer gewoon anderen te waarschuwen."

De laatste berichtgeving over de aanval van GGO's, nu door insecten, is te vinden op GMO.nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

HealthImpactNews.com

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...